Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

40727 Mesaj 3536 Konu- Gönderen: 7161 Üye - Son üye: gozdeclk
Sayfa: 1 [2]
Yazdır
Gönderen Konu: James Barron  (Okunma Sayısı 6311 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Leni
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Şubat 15, 2010, 07:47:07 ÖÖ »

25 ocaktaki proficiency'de gözetmenimizdi,yoklama alırken hal hatır sorması pek iyi gelmişti sınav öncesi Gülümseme
bluetooth
Newbie
*

MIS

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Eylül 16, 2010, 01:17:51 ÖÖ »

miras filminin ajanı James Barron.

Sercan YEMENI
Yönetim Bilişim Sistemleri
2008-2009
cranewhite
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Haziran 09, 2011, 08:05:36 ÖS »

ingilizce ogretmenleri ikiye ayrılır. birincisi insanda ingilizce temeli olusturur.ikincisi var olan temeli kullanmayı ogretir. eger sadece grammer biginiz var onda da biraz eksikler var ve geri kalan skillleriniz de yoksa ve size james dustuyse gecmis olsun. james temelinizdeki eksikleri kapattırabilecek bir hoca degildir. surekli kendiniz cabalamanız gerekir.zira essayleri kontrol ederken savsaklar readinglerin cevaplarını vermez, kur dusmeniz gerekiyorsa bunu size soylemez ve koca bir senenizi ben bu reading listening ve writingi nasıl yapıcam sorularına cevap arayarak gecirirsiniz. tabi bilgisine laf yoktur essay kontrol ederse moral bozacak derecede didik didik eder.bence jamesi seven ona ihtiyac duymadigi icin onu seviyordur.
toprak
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Temmuz 05, 2011, 11:15:09 ÖS »

james irregular olduğumda writing hocamdı. ve bence kesinlikle onun sayesinde geçtim ben! gayet güleryüzlü ,öğrencisini insan yerine koyan ilgili bir hoca. son zamanlarda hemen hergün maille 3-4 essay birden göndermiştim ve hepsini kontrol edip yorumlarını yazıp puanlayıp geri mail atmıştı. hala gördüğü zaman selam verir gelir konuşur. derslerimi sorar vs. bence faydalanmasını bilene çok güzel rehberlik yapabilecek birisi. ayrıca çok da donanımlı. ama hiç gramer reading çalışmadım tabi o konularda nasıldır bilemiyorum..
Sayfa: 1 [2]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

-