Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

40721 Mesaj 3531 Konu- Gönderen: 7157 Üye - Son üye: usa.mali
Sayfa: [1] 2 3
Yazdır
Gönderen Konu: Kerem Özkan  (Okunma Sayısı 11432 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sahip
Member
*

Üyelik Bilgileri
« : Eylül 19, 2006, 08:46:56 ÖÖ »

Hocamız hakkındaki yorumlarınız ve anılarınız...
Tt
Newbie
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Eylül 21, 2006, 04:47:34 ÖS »

Walla bu hoca bizim hiç ders girmedi ama bizim agustos sınavında basımdaki hocalardan biri ama cok uyuz oldm sınavda cunku surekli ısklar kapandı elektirikler gitti geldi falan surekli bunlar hakkında konustu bide sadece isimi soy isim bas harflerini yazın die kendini ornek verdi.K.Ö die ama bazı arkadaslar hocanın initialları yazmıs tabi burda adam cıldırdı.Yurdumun insanı napacaksın dedi.Bİde snv salonuna gec kalan bi kızı aglattı kimlik kartı yok die almıcaktı .
Yani anlıcanız hiç ii bi tarafını goremedm

Coming soon with new features.You wait only....
AlpHERO
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Eylül 22, 2006, 01:51:33 ÖÖ »

İşini doğru yapması iyi olmadığı anlamına gelmez.Bir hafta dersine girdim ve çok beğendiğim bir hoca.Prensiplerinden taviz vermeyen güçlü bir kişilik olduğuna inanıyorum.Çoğu hazırlık öğrencisiyle aynı fikirde olmadığım için de yeterince mutluyum  Karizmatik

= &_AlpHERO_& =
pascalnouma
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Eylül 22, 2006, 02:09:14 ÖÖ »

İşini doğru yapması iyi olmadığı anlamına gelmez.Bir hafta dersine girdim ve çok beğendiğim bir hoca.Prensiplerinden taviz vermeyen güçlü bir kişilik olduğuna inanıyorum.Çoğu hazırlık öğrencisiyle aynı fikirde olmadığım için de yeterince mutluyum  Karizmatik
kesinlikle doğru söylüyor alphero,çoğu öğrenci sevmez onu ama ben sevenlerdenim.bundan da gerçekten yeterince mutluyum.
sheanease
Newbie
*

I have to study a lot!!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Eylül 22, 2006, 01:40:55 ÖS »

alphero ve pascalnouma sizi tanımıorum ama cok gıcıksınız:P ozellıkle sen pascalnouma...!sanki kerem hocanın dersıne gırdın melek gıbı olan hocanız merve yığın rahatsızlanınca bızım sınıfa gelmıstınız kerem hocanın bı dersını gordunuz hemen yorum yapn..o hocayı bı donem boyunca cekenler war!

arkadaslar kerem hoca tam bır native speaker dır!cok kuralcı bırısıdır..derse bı sanıye bıle gec kalsanız almaz we herkesın ortasında bagırır sıze!!we sınıftan atma huyu da wardır..sız kıpkırmızı olmus bı sekılde cıkarsınız sınıftan benı de atmıstı hatırlıorum:(hayatımda ılk defa o ders de sınıftan atılmıstım!ayrıca kerem hoca derste kız arkadasından cok bahseder butun sne boyunca hepınız kerem hocanın kız arkadasnı tanımıs bı sekılde mezun olursunuz(sadece ıngılızce ogretmekle kalmıo yanı:P)gozlerı cok guzeldır hocanın..kerem hoca anlatılmaz yasanır aslında..ben kendılerını sewıorum:)
Tt
Newbie
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Eylül 22, 2006, 01:51:38 ÖS »

Alphero ve diger arkadasım sizin dersinize girmiş ama benim sınavıma girdi ve baya bi etkliyo isterseniz bide deneyein bakalım ders ve sınav arasındaki farkı kuralcı olması ii derse almıyomus ama sınavada almıyordu nerdeyse Utandım

sheanease
Newbie
*

I have to study a lot!!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Eylül 22, 2006, 01:57:31 ÖS »

ewet oledır kerem hoca bızım derse gırdıgı ıcın sınava da gırıodu dogal olarak..ama k.ö dıe ornek werıp ınsanların da k.ö yazması bıras garip!heyecandan olsa gerek..
Tt
Newbie
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : Eylül 22, 2006, 02:00:49 ÖS »

Ya ama sadec 1 insan olsa olurda bu arada hoca bi yerde cok kotu bi pot kırdı
elemanın biri hocam seat number yazan yeri doldurmaya gerek var mı yukarda yazıyo dedi kerem hocada sen haziranda kalmıs mıydın gibi bi ... soru sordu cocukta evet dedi anlasılıyo senin neden kaldıgın illa ogrenci laf sokacaktı ama millet orda hocaya guldu haziranı gecen insanın orda ne işi var hiç dusunmuyon mu ?? Sırıtan

batu
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Eylül 22, 2006, 02:33:24 ÖS »

prensiplerine baglı bi insandır ve ing konusunda hakkaten size katkısı olur. ama huyuna suyuna gitmeniz sartıyla. derse gec gelmek, konusmak, bos durmak gibi diger bazı yadyok hocalarının taviz gosterecegi seylere kerem hoca taviz gostermez.

acayip laf sokar, laf sokmasın diye soz almak istemezsiniz bazen. ama sizden baskasına haklı bi sekilde laf soktugunda eglenceli olur, geyiktir.

merve hoca'nın yanında kerem hoca gelirse denge olur, hos olur.
blindguardian
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Eylül 22, 2006, 05:35:09 ÖS »

ilk dönem kerem hoca listening dersimize giriyodu, ikinci dönem birkaç haftalığına readig-writing dersimize girdi. iki ders arasında bi fark var bence kerem hocaya göre. listening derslerinde daha sakin, daha esprili bir insandı. reading dersinde öğrenciyi daha çok kasıyo..writing'ten hiç bahsetmiyorum bile. alphero'nun dediği gibi güçlü bir kişilik oldugunu sanmıyorum ben.hatta ben kompleksleri olan biri olarak algıladım kerem hocayı...prensipleri konusunda kimsenin laf söylemeye hakkı yok bence ama öğrenciyi kendi prensipleri yüzünden rencide etmesi de yanlış.her şeye rağmen ben kerem hocayı seviyorum.ayrıca yadyok'taki çoğu öğretmenden kat kat iyidir. dersini ciddiye alıp çalışırsanız ondan çok şey öğrenebilirsiniz.
AlpHERO
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Eylül 22, 2006, 09:35:51 ÖS »

Hangimizin kompleksi yok ki ?? Ney

= &_AlpHERO_& =
fenriz
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Eylül 24, 2006, 12:59:10 ÖÖ »

...
« Son Düzenleme: Kasım 03, 2007, 04:54:42 ÖS Gönderen: Sahi'be » Logged
Tt
Newbie
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #12 : Eylül 24, 2006, 08:31:43 ÖS »

Fenriz tamam bende cok sevmem ama kerem hocayı ama senin kadar dicek deilm ya bu  ne  Utandım

LonelyPoet
Newbie
*

Nothing worths having comes easy!..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Eylül 24, 2006, 11:41:27 ÖS »

valla ilk dönem listening imize ikinci dönemde reading imize girdi kendileri!
gerçekten prensiplerine çok bağlı bi insandır ama bazen bunları abartıp öğrencilerini baya zorladığıda olur
dersine geç kalamazsınız veya verdiği bi ödev varsa yapmadan gelemezsiniz hatta evde filan unuttuysanız hiç girmeyin derse Sırıtan bide tabiki ünlü writing kontrolleri var Üzgün kağıt kontrol ederken nolur benim kağıdımı okumasın diye dua edersiniz Utandım ama bütün bunlara rağmen dersleri çok eğlenceli geçer nasıl geçtiğini anlamazsınız hele birazda huyuna gider ve istediklerini yaparsanız çok şeyler öğrenebileceğiniz bi hocadır! ayrıca ders dışında ki insanlığı da süperdir muhabbetine doyum olmaz Göz kırpan
ben kendisini severim ama sevmeyende çok kişi tanıyorum!

Forever Mathhhh...
schumi
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Ekim 04, 2006, 09:30:58 ÖS »

hımmm, kerem hoca

kendisi biraz kompleksli bir kişiliktir.
evini satarken bankada bir gün uğraştığını anlatacakken evini kaç yüz bin dolara satığını öğrenirsiniz
sabah yaptığı bir işi anlatacakken kız arkadaşının gece onda kaldığını öğrenirsiniz
kendi inançlarını dayatmaya çalışır, açıkca bunu gördük
kurallarını aşan öğrencileri pek sevmez, onları arkadaşları önünde rencide etmek gibi kötü bir huyu vardır sonra sınıftan da atar, sinirliyse çok basit bir şeyden de atar (sınıftan öğrenci atmaya alıştığı dönemlerde hakan şükürün rekorunu kıran bir arkadaşımız da olmuştu, sanırım hoca sınıfa girerken bizim bir arkadaş yanındaki arkadaşına dönüp bir kelime edince, kerem hoca'dan o tanıdık sözleri duyduk:"Dude, you go out.") devamında bir kere gözüne ilişen öğrencinin yaptıkları biraz batar kendisine
bu sebeplerden kendisini pek sevmeyiz, sevenleri de kınarız Gülümseme.

yine de bu kişinin dersleri sıkıcı değildir
sınıftan bulunabildiğiniz günlerde derslerde arkadaşlarınızla pek rahat konuşamamanıza rağmen eğlendiğinizi farkedersiniz (anlayamadım artık sebebini), tabi bu günlerde de arkadaşlarınızdan birisi dersten kovulursa hocaya sinir olursunuz gene.
derslerde normal derecede öğrenirsiniz bi de dude ve şu an aklıma gelmeyen bilimum kelimeleri öğrenirsiniz.
sınıfa kızmamışsa, aksanına rağmen çok anlaşılır bir şekilde listening yapar.
sinirlenipte birilerini sınıftan atmadığı durumlarda hafif bi tribin ardından kendisi çıkar dersten, başkaları suçlu hisseder mi bilmem ama benim hissettiğim şey mutluluktu ama bu durum pek sık olmaz genelde oyunu öğrencileri çıkartmaktan yana kullanır.

fiziksel özelliklerinden de bahsetmem lazım
belirgin yeşil gözleri vardır, arada sırada güneş gözlüğü takarak gözlerini kamufle eder
saçları her zaman jölelidir, diktir ve kısadır (öyleydi diye hatırlıyorum yanlışsam düzeltin)
bir de giydiği kıyafetlerden dolayı memelerini izlemek durumunda kalırsınız, pek hoş bi görüntü değildir

kısaca, pek sevilmeyen, ve sevilmeyi hak etmediğini düşündüğüm, öğretmenliği bırakıp sadece bankacılığını sürdürse daha mutlu olurdu diye tahmin ettiğim hocadır kendisi.

yine de şerefsiz köpek demek güzel bişi değildir, ayıptır bence. o sıfatı gerçekten hak eden insanlara verelim
« Son Düzenleme: Ekim 06, 2006, 12:31:28 ÖÖ Gönderen: schumi » Logged
Sayfa: [1] 2 3
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

-