hımmm, kerem hoca
kendisi biraz kompleksli bir kişiliktir.
evini satarken bankada bir gün uğraştığını anlatacakken evini kaç yüz bin dolara satığını öğrenirsiniz
sabah yaptığı bir işi anlatacakken kız arkadaşının gece onda kaldığını öğrenirsiniz
kendi inançlarını dayatmaya çalışır, açıkca bunu gördük
kurallarını aşan öğrencileri pek sevmez, onları arkadaşları önünde rencide etmek gibi kötü bir huyu vardır sonra sınıftan da atar, sinirliyse çok basit bir şeyden de atar (sınıftan öğrenci atmaya alıştığı dönemlerde hakan şükürün rekorunu kıran bir arkadaşımız da olmuştu, sanırım hoca sınıfa girerken bizim bir arkadaş yanındaki arkadaşına dönüp bir kelime edince, kerem hoca'dan o tanıdık sözleri duyduk:"Dude, you go out.") devamında bir kere gözüne ilişen öğrencinin yaptıkları biraz batar kendisine
bu sebeplerden kendisini pek sevmeyiz, sevenleri de kınarız

.
yine de bu kişinin dersleri sıkıcı değildir
sınıftan bulunabildiğiniz günlerde derslerde arkadaşlarınızla pek rahat konuşamamanıza rağmen eğlendiğinizi farkedersiniz (anlayamadım artık sebebini), tabi bu günlerde de arkadaşlarınızdan birisi dersten kovulursa hocaya sinir olursunuz gene.
derslerde normal derecede öğrenirsiniz bi de dude ve şu an aklıma gelmeyen bilimum kelimeleri öğrenirsiniz.
sınıfa kızmamışsa, aksanına rağmen çok anlaşılır bir şekilde listening yapar.
sinirlenipte birilerini sınıftan atmadığı durumlarda hafif bi tribin ardından kendisi çıkar dersten, başkaları suçlu hisseder mi bilmem ama benim hissettiğim şey mutluluktu ama bu durum pek sık olmaz genelde oyunu öğrencileri çıkartmaktan yana kullanır.
fiziksel özelliklerinden de bahsetmem lazım
belirgin yeşil gözleri vardır, arada sırada güneş gözlüğü takarak gözlerini kamufle eder
saçları her zaman jölelidir, diktir ve kısadır (öyleydi diye hatırlıyorum yanlışsam düzeltin)
bir de giydiği kıyafetlerden dolayı memelerini izlemek durumunda kalırsınız, pek hoş bi görüntü değildir
kısaca, pek sevilmeyen, ve sevilmeyi hak etmediğini düşündüğüm, öğretmenliği bırakıp sadece bankacılığını sürdürse daha mutlu olurdu diye tahmin ettiğim hocadır kendisi.
yine de şerefsiz köpek demek güzel bişi değildir, ayıptır bence. o sıfatı gerçekten hak eden insanlara verelim