Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

40721 Mesaj 3531 Konu- Gönderen: 7157 Üye - Son üye: usa.mali
Sayfa: 1 2 [3]
Yazdır
Gönderen Konu: Kerem Özkan  (Okunma Sayısı 11434 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
strangething
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #30 : Haziran 18, 2009, 12:14:39 ÖS »

kendisinin okulda gizli hayranları vardır.
yüzü güzemli bi şekilde parlamaktadır.
vampir olma ihtimali vardır........  Şaşırmış
yum-i-yum
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #31 : Ekim 21, 2009, 03:16:05 ÖÖ »

"Ayar oluyorum"un ingilizcesi??
KardansalıncaK
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #32 : Ekim 27, 2009, 09:18:21 ÖS »

Kendisine içten içe kin güdüyor olmamı gizleyemeyeceğim..
Öğrencilerine sabırlar diliyorum. Kendisi oldukça kırıcı bir insan çünkü.. Tam aksini iddia etse de. Her şeyi sizin iyiliğiniz için yaptığını söyler ama ortada iyi hissedebileceğiniz ya da gaza gelebileceğiniz bir olay olmaz. Bütün bir seneyi diken üstünde geçireceksiniz eğer kendi kendinize anlayabilmek gibi bir üstün gücünüz yoksa..

Daha neler derdim dee, nedense susmam gerekirmiş gibi geliyor.

Lay lalay lalay
Ben güneş sen ay
Annem de seviniyor.
neşe
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #33 : Ekim 29, 2009, 12:44:16 ÖÖ »

kesinlikle katılıyorum kendisi hakkında sayfalarca yazı yazabilirim ama en önemli özelliği gerçektende kardansalıncak ın dediği gibi bizim için çalıştığına inandırmış kendini ama kesinlikle öle deil bunu bir tek kendisi kabul etmiyor.
öğrencilerine söyleyebileceğim şey allah yardımcınız olsun onu çok fazla kafaya takmayın kendi kendinize çalışın başka hocalardan yardım alın
hoca hakkında sorularınız olursa seve seve cevaplarım 
kolay gelsin
yum-i-yum
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #34 : Ekim 31, 2009, 04:12:26 ÖÖ »

Sanıyorum ki. öğretmenliği sırf keyif olsun diye yapıyor. (daha doğrusu başlarını ezme duygusunu tatmin etmek için yapıyor.)

Demişler ki çok iyi öğretiyo falan, ama sabah kalkıp onu görünce öğrenmek gelmiyor içimden! Bi kere gerizekalı yerine koyuluyoruz, anlamadığımız bi şey olsa zaten soramıyoruz.. Oha ya napıyoruz biz?
neşe
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #35 : Kasım 10, 2009, 01:19:53 ÖÖ »

tabi canım zaten sürekli idiot idiot diye tekrarladığı için ister istemez kendinden şüphe duyuyosun
bir de tavsiyem olabildiğince az soru sorun. helede gramerde sakın ha sakın zaten çok fazla gramer işlemez ama bi sorunuz olur da yanlışlıkla sorarsanız bildiğiniz unutursunuz sakın sormayın. readinglerde kesinlikle tartışmaya girmeyin asla yanlış olduğunu falan kabul etmez bu böyleyse böyledir die de azarlar. writinglerle ilgili bişi demiorum o anlatılmaz yaşanır  Sustum
yum-i-yum
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #36 : Kasım 10, 2009, 11:46:57 ÖS »

Zaten sorsak da tek bi cevap var "ben onu anlattım" :S
KardansalıncaK
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #37 : Kasım 19, 2009, 01:13:09 ÖÖ »

Bence bi insanın hazırlıkta başına gelebilecek en kötü şey Kerem Özkan'dır.
İlk zamanlar çok matrak gelir.. Her dediğine gülersiniz. Oh dersiniz ne iyi hocamız var gülüyoruz eğleniyoruz. İşler ciddileşince hiçbişey öğrenemediğinizi farkedersiniz. Tüm gün reading parçası okursunuz ve çok büyük ihtimalle o parçadan bişey anlamazsınız. Bence bunda cümle cümle okutmasının da etkisi var. Belki kimsenin dikkati dağılmasın diye yapıyor bunu ama bence etkili değil. Soruları hasbel kader cevaplarsınız. Neşe'nin de dediği gibi grammar yaparken mantıklı açıklamalar yapmaz.. Çok güzel bi konuşma ingilizcesi var, evet ama grammar de bilmemiz lazım bi yerde ve bunu iyi açıklaması şart. Bir de yarı ingilizce yarı türkçe konuşması da ilk başlarda eğlenceli gelirdi ama sonradan çok rahatsız etmeye başladı. Sırf ingilizce konuşması gerekli bence. Buna hiç dikkat etmiyor.. Bi yerden sonra ingilizceyi de iyi anlamaya başladığınız için ikisini karışık konuştuğunu farkedemiyorsunuz bile, beyninizi o şekilde konuşmaya alıştırıyor sanki. Bu da anlatılmaz yaşanır bişey.
Writing'de ise en belirgin özelliği; gönderdiğiniz essayleri çoğaltıp sınıfa dağıtması ve essayi yerden yere vurmasıdır. Bunu essay sahibinin ismini vermeden yapar ama genelde elinde salladığı kağıtlardan ismini görürsünüz. :b Bir essay bu kadar mı acımasız eleştirilir? Hiç mi iyi tarafı yoktur? Her cümleye bir kulp bulur. Güzelse bile yetinmez, daha iyisini bekler. Tamam bunu bekleyebilir belki ama üslup o kadar kötü ki.. Yerin dibinde bulursunuz kendinizi. Tatlı tatlı anlatmasını beklemek asla gerçekleşmeyecek bi hayaldir. Hep dalga geçer. Bunu ona söylerseniz asla ve asla kabul etmez. Her şeyi doğru ve gerektiği gibi yaptığını düşünür çünkü ve bu fikri asla değişmez. Yanlışını kabul etmeyen bi insan yani..
Onla aynı ortamda bulunduğum ve rahat olduğum yegane zaman dilimleri film izlediğimiz anlardı. Gerçi onda da filmi dakka başı durdurur film hakkında bişeyler söylerdi. /:
Onun hakkında çok doluyum, Allahım durduramıyorum kendimi  ! Şaşırmış

Sonuç olarak.. Çok 'değişken' bi hocadır. Sağı solu belli olmaz.. Sabırlı bi sene diliyorum.
Kendimden yola çıkarak verebileceğim tavsiye de şudur ki; şevkinizi kıracaktır. kırmasına izin vermeyin. Ona göndermeseniz bile (çünkü o sinirli sinirli değerlendirmelerinden sonra essay göndermekten vazgeçeyazacaksınız) essay yazmayı ihmal etmeyin ve bırakmayın. Listening ve readingi bi şekilde veriyorsunuz, derslerde gördükleriniz yetiyor.. Ama writingin gelişmesi uzun bi süreç ve buna ne kadar erken başlarsanız o kadar iyi.
Başarılar herkese. Ve iyi şanslar.. Çünkü ihtiyacınız olacak.  Göz kırpan

Lay lalay lalay
Ben güneş sen ay
Annem de seviniyor.
milkman
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #38 : Kasım 19, 2009, 01:58:00 ÖÖ »

Kerem Hoca hayatta nadir görülecek ve görülmesi gereken bir karakterdir, ama İngilizce hocası olarak değil. Kendisi öncelikle kötü bir insan değildir, hatta çok insancıl biridir. Bazı düşüncelerini, yorumlarını takdir etmişimdir. Ama bazı karakteristik özellikleri vardırki adamı bıktırır. Önceliklikle aşırı streslidir ve mükemmeliyetçidir. Kendisinin ve öğrencilerinin her zaman mükemmel olmasını ister, başarısızlıklara ve hatalara aşırı tepki gösterir. Sizden tüm ödevleri yapmanızı, "isterseniz yazarsınız" dediği tüm essayleri yazmanızı bekler. İstediklerini yapmazsanız bunu yüzünüze vurmaz ama sizi psikolojik baskı altına sokar. Özellikle kızdığı zaman gözlerine bakamazsınız. Göz teması kurduğu kişiye nefret kusar resmen. Bir de çok garip bir özelliği vardır. Essayleri okurken bazı cümleleri ingilizcedeki öğe sırasıyla Türkçe' ye çevirir ve bi şey anlamamış gibi kafasını sallar. Örn: Onlar giderler tarlaya her sabah çalışmak için, what the ....? Bu özelliği hep komik gelmiştir bana Gülümseme

Dersini alan arkadaşlara tavsiyem verdiği okuma parçalarını eve gidince tekrar okuyun, anlamaya çalışın. Listening için İng altyazılı film izleyin. Essay için tüm essay çeşitlerini öğrenince kendinize kalıp hazırlayın, bu kalıplara göre yazın ve essay yazarken Kerem Hocanın söylediği herşeyi yapmak zorunda olmadığınızın farkına varın( fact kullanmayın  I, we, I think kullanmayın gibi) ve derste mümkün oldukça kendisine uzak oturunki yaydığı strese maruz kalmayın.
abb14
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #39 : Şubat 15, 2010, 03:37:46 ÖS »

valla benm writing ve readingime giriyordu kendileri yazılan çoğu yorumun aksine çok rahattır dersine 15 dk geç kalabilirsiniz istediğiniz an sınıfı terk edebilirsiniz ancakk maalesef bütün yıl boyunca onun hayat hikayesini dinlersiniz kendini öve öve btiremez acayip ukaladırr sizi yerin dibine sokar mükemmel yzsanız bile hiç bi yazınızı beğenmez sınıfta okur ve dalga geçer eğer zıttına giderseniz sizinle uğraşır durur vee malesef yl boyu onun giyimine katlanmak zorunda kalırsınızz(hiç hoş bi görüntü değil) kendini acayip cool görür ama size bişeyler katmak için de uğraşır ister istemez rezil olmamak için didinirsiniz bu yüzden de yazılarınz ilerler realy!, unbeliveable, ne demeksee , what does that meann gibi sözler sizin olmazsa olmazınız olur bütün yıl Kahkaha sınavlarda iyidir notu da boldur herşeye rağmen eğlenceli bi hoca bence diğer yadyok hocalarının çoğu gibi kasıntı değil ve en güzeli de mailleşme sistemi hocaya istediğiniz an mail atıp essay yollayabilirsiniz cevabı hakaret dolu olsa da en geç bi kaç gün içerisinde ses dosyası olarak gelir..
yum-i-yum
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #40 : Şubat 27, 2010, 05:39:28 ÖÖ »

Yeni huyu, maille gelen essaylerden beğenmediklerini (beğendiği varmış gibi) çoğaltıp sınıfa dağıtmak ve toplu halde kontrol falan gibi bi şey yapmamız. Ama isim yazmıyo tabi, kırıcı olurdu o zaman..
yum-i-yum
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #41 : Temmuz 09, 2010, 12:10:24 ÖÖ »

"3 senedir en çok prof kazandıran hoca" olmasına rağmen bu sene sınıfımızdan sadece 3 kişi profu geçti, evet.
pebbLe
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #42 : Temmuz 09, 2010, 12:19:07 ÖÖ »

"3 senedir en çok prof kazandıran hoca" olmasına rağmen bu sene sınıfımızdan sadece 3 kişi profu geçti, evet.

Ona şükür. Bizim sınıftan 1 kişi geçtiydi.
[Bknz: Ülfet Öğüt]

"hiçölmeyecekmişgibiyaşarlar;ancakhiçyaşamamışgibiölürler."
Sayfa: 1 2 [3]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

-