Sahip
Member
|
 |
« : Eylül 19, 2006, 08:31:36 ÖÖ » |
|
Hocamız hakkındaki yorumlarınız ve anılarınız...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tt
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül 21, 2006, 04:50:34 ÖS » |
|
edit
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 07, 2009, 01:05:57 ÖS Gönderen: Tt »
|
|
Coming soon with new features.You wait only....
|
|
|
iatalay
Newbie
|
 |
« Yanıtla #2 : Eylül 23, 2006, 01:13:04 ÖÖ » |
|
genelde bizi ve sistemi eleştirir..bazen göklere çıkarır..hergün bir gündemi vardır dersin yarısı ondan bahseder.. yanlıs anlam olayında ise üzerinde yoktur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blackeagle
Newbie
|
 |
« Yanıtla #3 : Eylül 29, 2006, 01:30:38 ÖS » |
|
sabırlı olun arkadaşlar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
the_massacre
Newbie
it will be better
|
 |
« Yanıtla #4 : Ekim 01, 2006, 03:30:05 ÖS » |
|
söylediğiniz herşeyi size hakaret etmek için yanlış anlar ve yanlış anladığını söylediğinizde kendisi ile ilgili kötü birşey söylediğinizi düşünür ve yine hakaret eder. yani kadının ders anlayışı bu;öğrencilere hakaret etmek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
grumpy88
Newbie
|
 |
« Yanıtla #5 : Ekim 11, 2006, 08:39:53 ÖÖ » |
|
aynen katılıyorum valla daha 3 hafta oldu ama belli oldu nasıl geçeceği derslerin :(sınıfta ön taraftaki camları biz değil hocalar hasta olsun die açıyomuşuz,öğrenciler onun ayağını kaydırmak için özellikle soru soruyolarmış falan...komik şeyler bunlar,insanın aşmış olması lazım,umarım böyle devam etmez hep,yoksa edermi ne dersiniz eski öğrencileri?
|
|
|
|
|
|
ingilisçe örtmenlii,hzrlk,adv.c:)
|
|
|
hingis
Newbie
|
 |
« Yanıtla #6 : Ekim 11, 2006, 08:05:48 ÖS » |
|
komik şeyler bunlar,insanın aşmış olması lazım,umarım böyle devam etmez hep,yoksa edermi ne dersiniz eski öğrencileri?
jackalın bahsettiği sınıfta ben de vardım valla hocanın bu garip hallerine 1 dönem dayanabildik allah size sabır versin diyorum. Hele beginnersanız yandınız, kendileri advancelerle daha iyi geçiniyomuş duyduğumuz kadarıyla..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sheanease
Newbie
I have to study a lot!!!
|
 |
« Yanıtla #7 : Ekim 13, 2006, 11:41:59 ÖS » |
|
kudret hocayı anlamak cok zordur sanırım onu bıtek ben anlıyordum ınsanların huyuna gıtmek lazm bazen bi donem hep ole gecer ben sana solım ama ıngılızceyı ıı ogretır..bız karsılıklı bırbırımızden hoslasırdık ama gercekten zor bı hoca kabul edıorum arkadaslar ne kadar ekmek ne kadar kofte sozunu sıze de soledı mı acaba ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zülfüsiyah
Newbie
|
 |
« Yanıtla #9 : Ekim 23, 2006, 06:36:46 ÖS » |
|
Allah sabır versin kudret hocanın öğrencilerine... kutsal insan kendisinin bu okulun en sevilMEyen öğretmeni olduğunu bizzat kabul etmiştir..kendi kulaklarımla duydum vallaha. takışmayın,dalaşmayın,görüş bildirmeyin. dersi işlemesini engellersiniz=) sizler düşünmeyen yeni nesil olduğunuzu sonuna kadar susarak,dediklerine cevap vermeyerek gösterin. gaza gelip de hakaretlerine cevap verdiniz miiii.......neyse la vahle çekerek geçen derslerimi hiç unutmayacam yaw.. onu her hatırladığımda gülümsüyorum. değişik bi deneyimdi kudret hoca
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kalas
Newbie
|
 |
« Yanıtla #10 : Ekim 26, 2006, 10:28:39 ÖS » |
|
Aaa Kudret hoca bi tanedir.Zordur geçinmek kendisiyle,yaz okulundayken dersine girmiştim.Hatırlıyorum da bir sabah dersi işlerken birkaç soru sordu millet bön bön bakınca kahvaltı edip etmediğimizi sordu(çoğumuz etmemiştik).Sonra da 50 ytl verip kahvaltıya yolladı. Tabi kimse kalkıp parasını alma cesaretini gösteremedi.Ama kahvaltı molası vermiştik İlk dersinde 8 öğrenciyi feci bozmuştu sırf bozması bile ayrı bi güzeldi  Ama entel biridir,okumuş gezmiş görmüş,ders dışında sohbet edilebilir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fortright
Newbie
|
 |
« Yanıtla #11 : Ekim 28, 2006, 11:20:48 ÖÖ » |
|
dersinde hiç de rahat degilim her söyleneni yanlıs anlayabiliyor.diken üstünde oturuyorum,dersin bi,tmesini bekliyorum sabırla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jasmine
Newbie
|
 |
« Yanıtla #12 : Aralık 02, 2006, 06:56:33 ÖS » |
|
Seni rahatsız eden konular ne?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jasmine
Newbie
|
 |
« Yanıtla #13 : Aralık 02, 2006, 07:12:16 ÖS » |
|
Lütfen hakaret kelimesinin sözlükten anlamınıa bakınız.Ayrıca sizin de ömür boyu alnının akı ile çalışmış ve çeşitli sınavlardan geçmiş insanlara kadın demeniz hakaret olmuyor mu?Hanım diye çok daha kibar kelimeler varken..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fortright
Newbie
|
 |
« Yanıtla #14 : Aralık 02, 2006, 09:59:13 ÖS » |
|
beni rahatsız eden konular azalmaya basladı artık sınıfımızla arsında daha iyi elektrik kurabiliyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|