Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

40727 Mesaj 3536 Konu- Gönderen: 7161 Üye - Son üye: gozdeclk
Sayfa: 1 [2]
Yazdır
Gönderen Konu: Kudret Cerkeskin  (Okunma Sayısı 9907 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
cma84
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Ocak 03, 2007, 11:33:42 ÖS »

inanılması guc insan aslında kendisi.. Şaşırmış kac defa beni agız dalası yapmaya zorladı ama oyuna gelmedim:P bi keresinde quarter sınavında listeninge girmişti bi arkadas hapsırdı.. demedigini bırakmadı feci azarladı arkadası,nedeni konsantrasyonu bozuyomus..asıl kendisinin okurken bizim konsantrasyonumuzu nası bozdugunun farkında bile deil!! Kızgın yazık yazık bişey diyemiyorum ..
xtrablack
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Eylül 07, 2007, 05:16:22 ÖS »

iyi bi kişiliğe sahip aslında. çok kitap okumuş filan ama;
bazen herşeyi yanlış anlamak için özel çaba sarfediyor gibi..
« Son Düzenleme: Eylül 07, 2007, 05:25:42 ÖS Gönderen: xtrablack » Logged

'Burning my dreams...'
erdem
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Ekim 06, 2007, 10:59:53 ÖS »

kendisi her dersi son dakikasına kadar hatta uzatma dakikasıyla birlikte işliyo. ama genelde kendi anılarını anlattığı için boş geçiyo dersler. ilk hafta üstün çabalarım sonucu essay yazmadan geçirdik arkadaşlar biraz da siz çaba gösterin, sağlam ders kaynatcaz gibi gibi...
Karacabey
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Ekim 11, 2007, 02:22:54 ÖS »

Kudret Çerkeskin denilen şahsiyet benim 10 sene önceki A hocamdı, hayatımın en kötü 2 hocasından biridir. İlginçtir diğeri de ing. hocasıydı. Her seferinde kavga çıkarmaya çalışan, insanları aşağılayan (hatta b hocasının yüzüne karşı gerizekalı diyen) psikolojik sorunları olan, dengesiz yaratık!Çok okur,kültürlüdür ama bu daha da kötü olmaya iter. İnsanlara çalışmaya yönlendirme bahanesiyle işkence eden, iyi hoca olduğunu zanneden, dersi ve hayatı zorlaştıran zavallı...Şimdi çok güzel bir işim var ve bu foruma gelme sebebim birden Kudret Çerkeskinin ismini google'a yazıp mail veya bir izini bulabilmekti. Bu forumu buldum. Eğer şu an öğrencisi varsa ona şöyle söyleyin: Bir öğrenciniz varmış, 10 sene önce beginnerda, sizin iyi bir hoca ve iyi bir insan olmadığınızı, öğrencilere işkence etmeye bayılan bir insan olduğunuzu söylüyor deyin. Onun yüzünden ing.den soğumuştum, daha sonra ing.yi kendim öğrendim hem de severek. Aaaa dedim ing. böyle öğreniliyo muymuş....Kudret Çerkeskin=Ömür törpüsü
hamim
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Aralık 24, 2008, 10:29:35 ÖS »

yahudiler için hitler neyse öğrenciler için bu kudret isimli canlı aynı şeydir.

1-)her ders sataştığı bir arkadaşım derslerine gitmeyi bırakıp en son hazırlıktan da ümidini kesmiş ve okul değiştirmiştir.

2-)çok kültürlüdür diyen arkadaşlara: bu hoca dünyadaki tüm kültürleri türk kültürlerinden üstün görmekte bir numaradır. hangi kültürün üstünlüğü ayrı bir konu. ancak kendisine istatistiklerle bilimsel verilerle bazı şeyleri söyleyince sizinle kavga eder.

3-)öğrencileri ezmesini "öğrencilere olan saygısından dolayı bilgilerini onlarla paylaşmak" olarak tanımlar.

4-)başörtülülere merdivenlerde bile bağırmak için bahene bulabilir. insanları inançlarını uygulama biçimlerinden dolayı küçümser.

5-)kendisi gene bir defasında kadın konusundan bahsederken islam'da kadın konusuna değinip ayetleri alaycı ve küçük düşürmek isteyen bir üslupla söyleyerek inanca saygı konusunda seviyesini ortaya koymuştur.

6-)bu hocayı bir tartışmanın içine çekmek ve dersi kaynatmak çok kolaydır. ama bu tartışmayı bütün sınıf yapmalısınız. yoksa tongaya basmaz.

7-)derste hiçbirşey öğretmez.

8-)writing yazarsanız bu hocaya okutmayın. eğer writingde bu hocanın görüşlerini desteklemezseniz puan kırarak moralinizi bozar. hatta prof'a girmeden önce bu hocanın sizin yazdığınız writing2i değerlendirmemesi için dua edin, adak adayın. eğer prof'tan geçerseniz bu hoca okumamıştır.

9-)writingde aynı zamanda sadece kendi beğendiği söyleyiş tarzlarını onaylar. daha iyi şekilde bu cümle yazıalbilir diye puan kırar.

10-)bu hocanın reading dersini dikkate almayın. zira kendisi bir ortalama 6dk süren bir readingi ya 2 dakikada ya da 20 dakikada okur. ayarı yoktur.

11-)bunun dersinde eliniz dudaklarınızı kapatsa ondan gizli birşeyler fısıldadığınızı sanar.

h@mim
---computer engineering---
xtrablack
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Aralık 25, 2008, 02:58:56 ÖS »

bir de derslerinde (her dersinde!) şu diyalog geçer:

öğrenci: ......[gayet normal herhangi bir şey]
kudret: bu ne saygısızlık, terbiyesizlik! sen nasıl basfırıs yunivörsiti'ye geldin, ne işin var senin burda?
öğrenci: hocam, yanlış anladınız.
kudret: ne yani ben her şeyi yanlış mı anlıyorum?
öğrenci: hık, mık...

'Burning my dreams...'
dreamsandideals
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Ocak 05, 2009, 11:48:04 ÖS »

arkadaslar kudret hoca bnm de advanced hazırlık dersıme gırdı 2yıl once ve yazılanları okudum da kudret hanımı ogrencılerı hakaret etmekle suclarken sız hakaret derecesını bıle gecen yorumlar yapmıssınz.cıdden uzuldum bu duruma bır de ogretmenlık bolumunde okuyan bır ogrencı olarak...sonucta nekadar sevmesenız,hocayla  anlasamasanız ve gorus ve davranıslarını dogru bulmasanız da bu okısı hakkında "canlı, kadın" gıbı sıfatlar kullanmanızı gerektırmez.sonucta turkıyenın en ıyı uıversıtelerınden bırınde hocalık yapan bırı hakkında konusuosunuz ve gordugunuz bı kotulugu re bın katarak abartıp da burda yazıp ınsanların kudret hocaya karsı olumsuz dusubnmelerını saglamamk yerıne bunu engellememeız lazım. yoksa bı sıkıntınız oldugunda sıze yardım edebılck,oturup sohbet edılebılck deneyımlı bırı kendısı.cıdden kac yıldır egıtımle ugrasan bırıne haksızlık olmus hakkında bu sekılde konusulmak...
Karacabey
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Ocak 06, 2009, 08:54:00 ÖS »

Bu durumu bilmiyodum ama sağlam olduğuna inandığım bir kaynak Kudret Çerkeskinin yaptığı bazı güzel şeyleri söyledi. Maaşıyla kaç kişiye yardım ettiğini,Yadyok bursuna para verdiğini vs. ailesinin de öyle onlarca kişiyi işlere yerleştirdiğini,sesssiz sedasız yardımlarda bulunduğunu,kaç kişiye bedava özel ders verdi...Rahmetli annesinin hocanın ilkokulundaki fakir çocuklara üniformalar diktiğini, okul aile birliğindeki diğer kadınları da örgütleyerek ve de dikiş makinasını okula taşıdığını...günde bir defa hiç değilse sıcak yemek pişirdiğini,bu fakir çocuklara firmalardan ayakkabı verilmesini sağladığını...Ayrıca bazı kişilerce de fikirleri dolayısıyla tehdit edildiğini...
1-Hocanın bazı sosyal konulara hassas olduğunu ve zeki olduğunu kabul ediyorum, zekasından hiç şüphem yok.
2-Rahmetli annesinin yaptığını takdirle karşılıyorum. Bu konuda ailesinin topluma da değerli katkıları olduğunu dersten hatırlıyorum ve/veya hatırlıyorum (annesi de babası da huzur içinden yatsın)
3-Bazı kişilerden tehdit alması eğer sadece farklı siyasi fikirlere sahip olması dolayısyla ise: siyasi bazı düşüncelerini mantıklı buluyorum, bu konuda aptal birisi değil. Eğer tehdit alması sadece görüş faklılığındansa bu konuda tehdit edenlerin tehditi hiçbir fayda vermez. Farklı düşünenlere karşı tehdit AŞAĞILIK BİR YAKLAŞIMDIR. Yok eğer, dinle aramın pek iyi olmamasına rağmen, insaların fikrine hakaretse bu konuda bir önceki düşüncem Kudret hoca için de aynen geçerlidir.
4-Yaptıkları yardımlar özellikle kültürsüz bir toplumda aydınlanmaya, cehaleti önlemeye karşı çok önemli bir fayda, bunu da destekliyorum. Cümledeki yaratık kelimesini TDK (türk dil kurumundaki) daki yaratılmış anlamıyla alıyor, kötü anlama gelebileceğini düşünerek özür diliyorum. Kötü anlama gelecekse vicdanen rahatsız olacağımı düşünüyorum...
5-Kudret hocanın hocalığına gelince, fikrimi aynen muhafaza ediyorum, ing.si güzeldir, bilgisi de iyidir ama başkasına etkin öğretebilme metoduna sahip biri değildir. Ahlak, şiddet, saygı, kültür, siyaset açısından çok gerilerde olduğunu düşündüğüm toplumdan da kaynaklanan bir kısım negatif etkilerin genelde insanların özelde Kudret hocanın sinir durumuna yaptığı tahribat, bazı aksi çıkışlarında kabul edilebilir, ama asla ve asla iyi niyetle üniversiteye gelmiş, okumaya çalışan kişilere hakaret içerecekse, ki içerdiğini düşündüğüm için ilk mesajımı yazdım, bu hocayı haksız çıkarır. Bu konuda kendini düzeltir mi şüpheliyim ama ben en azından yaratığın doğru anlamı için kendimi düzelteyim,topluma yaptığı güzellikler adına, fakirlere yaptığı yardımlar adına biraz da öğrencilerine vicdanlı davransaydı çok sevinirdik.   
dreamsandideals
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Ocak 15, 2009, 01:56:33 ÖÖ »

tesekkurler onceki yazinda duzeltmeler yaptigin icin... ogrenciler genelde ogretmenlerin negatif yonlerini acimadan elestiriyor da bi onceki msjta sayilanlar gibi degerli seyleri goz ardi ediyorlar iste... neyazikki Kızgın
garaveled
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : Nisan 11, 2010, 11:20:18 ÖS »

hmm
« Son Düzenleme: Nisan 11, 2010, 11:27:28 ÖS Gönderen: garaveled » Logged
Sayfa: 1 [2]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

-