Sahip
Member
|
 |
« : Eylül 19, 2006, 09:05:49 ÖÖ » |
|
Hocamız hakkındaki yorumlarınız ve anılarınız...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VeniVidiVici
Newbie
O__o
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül 20, 2006, 01:18:22 ÖÖ » |
|
süper ötesi bi hocadır;onun sayesinde devamsızlıktan kalmadım ki benm onun derslerinde yaptıım dewamsızlıklarla bi kişi daha sınıfta kalırdı heralde.Fazla güleryüzlü olduundan;hocanın ii niyetini suistimal etmemek lazm...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
madlen donef
Newbie
|
 |
« Yanıtla #2 : Eylül 20, 2006, 12:20:57 ÖS » |
|
çok tatlı bir adamdır,dersler çok eğlenceli geçer sayesinde..türkçe konuşmaya çalışırken çok komik olur özellikle  ..çok hoşgörülüdür..severizz kendisini
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ceterisparibus
|
 |
« Yanıtla #3 : Eylül 20, 2006, 12:35:58 ÖS » |
|
Bence hazırlığın en şeker hocası..Sayesinde 2.dönemim muhteşemdi.ilk geldiğinde sınıf full çekerken son zamanlarda mevcudiyetimiz yarıya düştü ;)Yalnız öyle bi tabiatı da var ki her derse girmediğimde suçluluk hissediodum,gerçekten sanki onn iyi niyetini suistimal ediomş gibi.Not verme sistemi ve ders işleyiş şekli diğer hocalara pek benzemez.Özellikle writingleri değerlendirmesi gerçekten harikadır.Uzun lafın kısası bence onu çok üzmeyin,iyi geçinin iyi not alın,hem konuşma pratiğiniz olsn hem de proftan geçin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emin
Newbie
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 20, 2006, 01:57:03 ÖS » |
|
Arkadaşların dediklerinin hepsine katılıyorum.Neil Hoca hakikaten çok kral adam.Özellikle devamsızlıklar konusunda çok hoş görülü.Böyle hocayı yadyokta biraz zor bulursunuz.Ben de arkadaşların dediğini tekrarlıyarak;Neil'in iyi niyetini suistimal etmeden derslerinden olabildiğince faydalanmaya çalışın.Hazırlığı geçmemde bana katkısı çok oldu. Teşekkürler Neil....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
su
|
 |
« Yanıtla #5 : Eylül 27, 2006, 02:16:02 ÖS » |
|
sanırım dersimize girecek.. acaba düzey belirleme sınavında 2. seansta park 1'e giren hoca mı? top sakallı falan, hafif toplu.. ??
|
|
|
|
|
|
Hayat benle dalga geçiyor.
|
|
|
|
su
|
 |
« Yanıtla #6 : Ekim 03, 2006, 09:06:42 ÖS » |
|
sanırım dersimize girecek.. acaba düzey belirleme sınavında 2. seansta park 1'e giren hoca mı? top sakallı falan, hafif toplu.. ??
hehe, tanıştık hocamızla. süpermiş hakkaten (: çok eğlenceli geçiyor dersler. ne şanslıymışım ay ay..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salimjum
Newbie
|
 |
« Yanıtla #7 : Ekim 12, 2006, 01:30:52 ÖS » |
|
bende o sanslılardan bırıyımm ne zaman neil hocaımn ismini duysam aklıma hep bu ıcon geliyo  . bence tum hocalar her zmn bole olmalı her zamandersine istiyerek ve can atarak giriyorum ve dersin nası gectigini anlamadan ders bitiyo. ben tam 4 4lük bi hoca bende bu senenin sanslılarındanım cunku onun sınıfındayım ozellikle diger sınıftakı arkadaslarımın hocaları hakkındaki yorumlarını duyunca gercekten ne kadar kaliteli bi hocaya sahip oldugumuzu yeniden anlıyorum. insallah kimse onun iyiniyetini suistimal etmez ve iyi bir sene geciririz gerci bu hoca ile kotu sene gecirmek imkansız ama neyse.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nEsE
Newbie
|
 |
« Yanıtla #8 : Kasım 24, 2006, 11:36:54 ÖS » |
|
super duper excellent fokur fokur on the fire jeton sulukule kasımpaşa...
Neil ı bilen bilir
Öğrencisi olmak ayrıcalıktır =)
|
|
|
|
|
|
N.Roman
TRM
|
|
|
|
su
|
 |
« Yanıtla #9 : Kasım 25, 2006, 01:59:42 ÖS » |
|
hoşgeldiniz neşe bond hanım (: ayrıca kebabı unutmuşun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jessamine
Newbie
|
 |
« Yanıtla #10 : Kasım 30, 2006, 02:31:48 ÖS » |
|
' süper' neden mi? derste sıkılmamamız için elinden geleni yapıyor.sıkıcı konuları eğlenceli hale getirip derse katılmamızı sağlıyor.e daha ne yapsın.....
(aşşşk olsunnnn)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
IRA
Newbie
|
 |
« Yanıtla #11 : Kasım 16, 2008, 02:07:12 ÖÖ » |
|
olağanüstü bir insandır.bir sene daha onla ve aynı sınıfla derlerse varım sonuna kadar.eğer öğrencisiyseniz şanslısınız.keyfini çıkarın derim.daha ilk hafta bombayı patlatmıştı komple komple komple tikiyiz diye şarkıya girince.ders anlatışını falan sorarsanız dinlemedim bilmiyorum. 
|
|
|
|
|
|
All that we see or seem is but a dream within a dream.
|
|
|
medusa
Newbie
...
|
 |
« Yanıtla #12 : Kasım 16, 2008, 09:31:38 ÖS » |
|
Derslerini eğlenceli işlemesine işler evet ama biraz da çalışmanız gerekir. Neil canınızı sıkmamak için "should, must, may" gibi ödevleri gruplara ayırır(en azından must olanları yapın diye)ve siz hiçbirini yapmayabilirsiniz(ben), ama sene sonunda onun sınıfındaki öğrencilerden prof.ta geçemeyenlerin de az sayıda olmadığını bilmelisiniz.33'te 6 gibi altın bi orana sahip sanırım  Aman dikkat!!
|
|
|
|
|
|
...
|
|
|
ezgita
Newbie
|
 |
« Yanıtla #13 : Aralık 18, 2008, 10:55:17 ÖS » |
|
Neil is the best teacher , i've ever seen. he is not only cheerful but also very friendly teacher which make him the best! i'm very lucky 'cause i am his student .
and i wanna write it that i am appreciate him because of giving me a perfect nick that's "ezgita".
we love Neil very very much. (int-I)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MorrisonHotel
|
 |
« Yanıtla #14 : Aralık 19, 2008, 05:09:04 ÖÖ » |
|
Is it somehow related with respect to the fact within we may assume that thy name's Ezgi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|