Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

38958 Mesaj 2818 Konu- Gönderen: 4875 Üye - Son üye: hamdicigerim
Sayfa: [1]
Yazdır
Gönderen Konu: Sema Özçallı  (Okunma Sayısı 3257 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sahip
Member
*

Üyelik Bilgileri
« : Eylül 19, 2006, 08:46:30 ÖÖ »

Hocamız hakkındaki yorumlarınız ve anılarınız...
sim
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Eylül 21, 2006, 04:52:06 ÖS »

Sema Hoca yaz okulunda dersime girmişti. Gerçekten çok iyi bir öğretmen ve aynı zamanda çok iyi bir insan. Onun sayesinde ağustos prof'u b ile geçtim Göz kırpan  Dersime başka bir öğretmen girse iki günde kaçardım yaz okulundan Gülümseme ama Sema Hoca'nın dersinde hiç sıkılmadık sınıfça Kahkaha
sevincy
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Eylül 27, 2006, 02:42:19 ÖS »

benim de yaz okulunda hocamdı. gerçekten çok iyi bi insan. ogrencilerle diyalogu çok iidir. derste sıkılmazsınız, hocayla konuşmaktan cekinmezsiniz ve severek dinlersiniz. ayrıca çok sevimli bi hoca oldugunu da söylemeden geçemiycem Gülümseme
serchan
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Eylül 28, 2006, 03:25:56 ÖS »

Arkadaşlar kim sema hoca gibi bir hocaya düştüyse şimdiden tebrik ediyorum...biraz ders çalışmanız gerekecek fakat hayatınızın en rahat senenizi geçireceksiniz gibi....YALNIZ eski hocamı uzerseniz karşınızda beni bulursunuz...sadece hoca olarak degil bir abla:D olarak da kalbinizi kazanacaktık ilk gunden....bol bol film izlersiniz ve size ders yapmıyormuşsunuz gibi gelir ama listeninge çok katkısı var...gerisi de size kalıyor..biraz reading bol bol writing....

Sercan ŞAFAK(serc,sercio,appi,karacocuk,ya da serchan diyebilirsiniz uzerime alınırım genelde:D)
Gordun mu KOCAMAAAN 1.SINIF İŞLETME oldum:D
ÖLÜMÜNE ----ES-ES----
Gokdeniz
Jr. Member
**

Politics

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Ekim 08, 2006, 12:56:21 ÖÖ »

Geçen sene devamsızlıktan 3 kere kalması gereken arkadaslarımızın hocası oldugu için,arkadaslarımız gayet güzel bir şekilde hazırlıgı bitirebilmşlerdir.
G.M.C
Biri_beni_durdursun
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Temmuz 25, 2007, 11:24:35 ÖS »

essay için gitmiştim yanına,çok ii birine benzio evt..ayrıca da sevimli:)
AYIŞIGI
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Ekim 30, 2007, 02:57:27 ÖS »

KESİNLİKLE MÜKEMMEL BİR HOCA. İNGİLİZCE'Yİ HİÇ BİLMEYEREK BAŞLADIM OKULA. SENE BİTTİN DİYE BEKLEDİM HEP. ÇOK SIKICI VE AĞIR BİR YILDI. YAZ OKULUNDA TANIDIM SEMA HOCAYI O OLMASAYDI, ŞUANDA BOĞAZİÇİNİ BIRAKMIŞTIM BİLE. HOŞ PROF. GEÇEMEDİM AMA EMİNİM DÖNEM İÇİNDE O BENİM HOCAM OLSAYDI KESİN ŞUANDA BÖLÜM ÖĞRENCİSİYDİM...
hamim
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Aralık 24, 2008, 10:13:11 ÖS »

muhteşem bir hoca

h@mim
---computer engineering---
waffenss
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Ağustos 08, 2009, 09:41:35 ÖÖ »

bu sene öğretimde üstün başarı ödülünü kazanan bana kalırsa yadyok un en iyi hocası.öğrencinin geçmesi için elindne geleni yapar=)Bu hocanın öğrencisiyseniz çok sanslınız.
gzli_ozne
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Eylül 05, 2009, 03:09:32 ÖS »

ben böyle bi hoca görmedim..yadyokta O'nun gibi iki tane daha hoca olsa öğrencilerin %90'ı profu gözü kapalı geçer..o derece harika bi hoca..
bilalyusuf09
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Temmuz 15, 2010, 11:55:06 ÖÖ »

Sema hoca, Yadyök te bulunan eşsiz bi hocadır. gerçekten öğretebilmek için oturup öğrenci gbi essay de yazar kelime de çıkarır. onun gibi işini bu kadar önemseyip bu kadar çabalayan bi ingiizce hocam olmamıştı ta ki hazırlığa kadar ki ben anasınıfından beri ingilizce görüyordum...tek kusuru dersi son salisesine kadar kullanmasıdır Sustum... kendisine burdan sevgilerimi iletiyorum... Sırıtan
Sayfa: [1]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: