Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

40728 Mesaj 3537 Konu- Gönderen: 7161 Üye - Son üye: gozdeclk
Sayfa: [1]
Yazdır
Gönderen Konu: Ülfet Öğüt  (Okunma Sayısı 5267 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sahip
Member
*

Üyelik Bilgileri
« : Eylül 19, 2006, 08:45:40 ÖÖ »

Hocamız hakkındaki yorumlarınız ve anılarınız...
Mallory Knox
Sr. Member

hayat, bir hayalperest için cehennemden farksız .

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Eylül 22, 2006, 12:15:08 ÖS »

Bu konuda ilk yazan olmak garip çünkü ülfet hoca bi efsaneydi kilyosta..gerek okulun son günü ve son dersine kadar hiç durmadan verdiği readinglerle,gerekse de özenip bezenip yazdığınız bir essayinizi sürekli yeni cümleleler katarak en az 10 kez yazdırmasıyla ün salmıştır kendisi..ayrıca yan sınıflardaki arkadaşlarınız tabu oynarken,film izlerken sizin oturup ekstra ders işlemeniz de na kadar acı verici oluyor tahmin bile edemezsiniz Ağlayan..tamam,bize kattığı şeyleri de yadsımıyorum ama sorarım size ey faniler,hangi eğitim sisteminde var bir hocanın 30 kişilik sınıfı için 'bu sınıftan 12 kişi geçecek,geriye kalan hepiniz yaz okuluna kalacakasınız.'diyerek öğrencilerini motive(!) ettiği??sağolsun,biçok insan derse gelmeyi bıraktı sene içinde ve devamsızlıktan remedial oldular,sınıfın yarısı da yaz okuluna kaldı..yaz okuluna kalan arkadaşların hemen hepsinin Ağustos prof'ta B ile geçmiş olması umarım sevgili hocamızı biraz olsun düşündürebilmiştir,bazen başarının sadece öğrencinin kendisinden değil de,öğretmenlerinin eğitim yöntemlerinden de kaynaklanıyor olabileceği konusunda.
neyse,atıp tutmak değildi niyetim,yanlış anlaşılmasın..ne kadar itişip kakışsak da severiz biz yine de onu,eh hayat tecrübesi oluyo bi yerde Göz kırpan
citos_88
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Eylül 28, 2006, 05:14:45 ÖS »

valla şu an dediklerinize ne kadar katılabilecem bilmiorum ama dün başlıyan prep yılında bizimde hocamız ülfet hoca oldu dediklerini doorular tavırlar da sergilemedi deil amaaaaan ne olursa olsun sene sonunda adam gibi sınıfımızı geçelim ama yinede hakkını verecek bir hoca die düşünüorum herkese selamlar
Bohcaci geldi hanim
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ekim 01, 2006, 08:42:19 ÖS »

Ülfetciğim benim!İyi niyetli de, insan psikolojisinden pek anlamıyor kendisi.Psikoloji okumuş gerçi...Neyse ne canım bu yılki öğrencilerine naçizane tavsiyem söylediklerini çok fazla ciddiye alıp da hırpalamayın kendinizi.Ben depresyon oluyordum nerdeyse valla Sırıtan

I feel all alone in a crowded room,,,
Gokdeniz
Jr. Member
**

Politics

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Ekim 08, 2006, 12:47:02 ÖÖ »

Ben pek tanımam ama kilyos gecelerinde study'de gezerek ogrencilere yardımcı olurdu.iyi bişi tabi
Bohcaci geldi hanim
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Ekim 14, 2006, 09:05:55 ÖS »

Arkadaşının kedisinden bahsediyordu bize bir keresinde.Kediyle ingilizce mi konuşuyorsunuz demiştim, bana kızmıştı Sırıtan

I feel all alone in a crowded room,,,
damlacik
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Ekim 16, 2006, 11:45:00 ÖÖ »

WALA benden size tavsiye rapor da yok bu yıl siz en iyisi kaçın ordan:)
    geçmek herkesin kendi elinde,o kadar çok ödev verir ki bi yerden sonra nasılsa yetişmio der ve bırakmaya başlarsınız,sorun sizde değil hep böyle oluyor,bizde de böyleydi öncesinde de..participation notunu iyi bi koz olarak kullanır,mesela tüm sınıf film izlemeye giderken bi anda 'bilmiyorum nota ihtiyacı olanlar da mı gidecek diyerek' oturtur...
    sınavlarda listening okursa çok canınız yanar!
    çekebiliyorsanız kopye çekin,ben dürüstlük dedim çekmedim sonra acısını çok çektim,haziranda sınava bile giremedim...en iyisi geçir geçirebildiğin kadar teorisiymiş ama geç öğrendim..
    wiritingleri yazın ama hocanın notlarını kafaya takmayın asla S vermez! hele ilk yazdığınıza...o yüzden takmayın,ben ne insanlar biliyorum hocanın potansiyel remedial dediği ama B ile geçen:) şimdilik bu kadar,sadece biraz bilginiz olsun istedim..
    bu arada hocayla piknik falan eğlenceli oluyor,sorun ders konusunda başlıyo,sosyal aktivitelerde katılabilirsiniz...gerçi piknikte elinize essay tutuşturma yüzdesi bayağı fazla:D
citos_88
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Kasım 04, 2006, 02:57:47 ÖÖ »

bana ülfet hoca hakkıjnda bildiklerinizden birer kuple daa yazarsanız beni çok bahtiysr etmiş olacaksınız.hürmetler
Mallory Knox
Sr. Member

hayat, bir hayalperest için cehennemden farksız .

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Ocak 15, 2007, 02:43:20 ÖS »

pek sevgili "öğützede"ler,nasılsınız,nerelerdesiniz?sadece merak ettiğim için soruyorum,ocak sınavına sınıfınızdan kaç kişi girebiliyor?ve sınıfın genel durumu nasıl?yoksa hala ders çlışmakla mı uğraşıosunuz?? Göz kırpan
yellowred
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Eylül 27, 2007, 03:58:46 ÖÖ »

eger size ulfet denk gelmisse ilk haftadan kacmaya bakin.. ders anlatisi oldurur, cok odev verir, 20 kere rewrite ettirir bi essay'i begenmediyse, derslerden hep gec cikarir, diger siniflar film izlerken okulun son gunu de olsa siz ders islersiniz, yoklama konusunda hic acimaz hep yok yazar vs vs..

yadyok'un en basarili hocalarindan oldugu soylenir lakin gecen sene 30 kisilik sinifindan 2si haziranda, 6si agustosta ve 1i de eylulde olmak uzere sadece ve sadece 9 kisi gecmistir, bu 9 kisinin 4unun derslerle hic alakasi olmamasi ise manidardir..

isletme 1
devoted_life
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Aralık 16, 2008, 10:13:53 ÖS »

Bu konuda ilk yazan olmak garip çünkü ülfet hoca bi efsaneydi kilyosta..gerek okulun son günü ve son dersine kadar hiç durmadan verdiği readinglerle,gerekse de özenip bezenip yazdığınız bir essayinizi sürekli yeni cümleleler katarak en az 10 kez yazdırmasıyla ün salmıştır kendisi..ayrıca yan sınıflardaki arkadaşlarınız tabu oynarken,film izlerken sizin oturup ekstra ders işlemeniz de na kadar acı verici oluyor tahmin bile edemezsiniz Ağlayan..tamam,bize kattığı şeyleri de yadsımıyorum ama sorarım size ey faniler,hangi eğitim sisteminde var bir hocanın 30 kişilik sınıfı için 'bu sınıftan 12 kişi geçecek,geriye kalan hepiniz yaz okuluna kalacakasınız.'diyerek öğrencilerini motive(!) ettiği??sağolsun,biçok insan derse gelmeyi bıraktı sene içinde ve devamsızlıktan remedial oldular,sınıfın yarısı da yaz okuluna kaldı..yaz okuluna kalan arkadaşların hemen hepsinin Ağustos prof'ta B ile geçmiş olması umarım sevgili hocamızı biraz olsun düşündürebilmiştir,bazen başarının sadece öğrencinin kendisinden değil de,öğretmenlerinin eğitim yöntemlerinden de kaynaklanıyor olabileceği konusunda.
neyse,atıp tutmak değildi niyetim,yanlış anlaşılmasın..ne kadar itişip kakışsak da severiz biz yine de onu,eh hayat tecrübesi oluyo bi yerde Göz kırpan

Devamsizliktan remedial olunca Ocak ve Haziran proficiencylerine girememekten baska bisey kaybediyormuyuz?Advanced oldugum icin yaz okulu zaten yok.Yurtlara basvurma hakkimizin(ilerki seneler icinde) elimizden alndigini duydum,bilgisi olan var mi bu konuda??
« Son Düzenleme: Aralık 16, 2008, 10:16:02 ÖS Gönderen: devoted_life » Logged
dreamsandideals
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Ocak 15, 2009, 02:02:59 ÖÖ »

ben advanced idim ve devamsizlktan agustostaki sinmava giren arkadaslarim vardi ama suan hala yurtta kalabiliorlar... sadece duyduguma gore hazirlkta ocakta gecip de yarim donem ders almayip donduran kisiler kaybedio hakkini
pebbLe
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Ağustos 26, 2009, 12:48:49 ÖÖ »

...
İçimden çooooook şeyler söylemek geçiyor ama susmalıyım sanırım... Gülümseme
Yukarıda arkadaşlar hep olumsuz yönleri saymışlar, ben de biraz iyi yönlerinden bahsedeyim de, hazırlık okuyacak arkadaşların gözü daha ilk günlerden korkup, ön yargıyla derslere başlamasınlar. Sonra ilk dönem bitmeden okulu bırakanlar tayfasından olurlar mazallah! Gülümseme

Ülfet Öğüt, kendini resmen öğrencilerine adamış bir öğretmendir. Ders aşkıyla yanıp tutuşur. Dersin bitimine son 3 dk kalsa bile "Bu 3 dk.da neler yapabilirim acabaa?!" diye düşünür. (Avantajları da var bu durumun, dezavantajları da...Gidince görürsünüz Gülümseme) Writinglere çok önem verir ve bunun için hiçbir hocanın yapmadığı şeyi yapar: Haftanın 1 günü ders çıkışı 2-3 saat öğrencilerin essaylerini okur. Tabi bunun yanında, onlarca kez rewrite ettirdiği essayleri (??!!) okuyabilmek için sabahın köründe kalkması da ayrı bir fedakarlıktır, hakkını yemeyelim Gülümseme Acayip bi temposu vardır, ayak uydurabilirseniz harikasınız, sistemli bir şekilde ilerleyebilirsiniz. (Ben ve arkadaşlarım bu kategoride değildik orası ayrı mesele...)
Tatlı dilli ve güler yüzlü bir hocadır. O yönü de olmasaydı zaten neler olurdu bilemiyorum (!)
Hmmm... Yazacak çok şey var amaa...
Öğrencisi olacak arkadaşlara şunu söylüyorum:
"Sabreden derviiiiş... ..."
Başarılar... Gülümseme

...

« Son Düzenleme: Kasım 03, 2009, 12:04:07 ÖÖ Gönderen: pebbLe » Logged

"hiçölmeyecekmişgibiyaşarlar;ancakhiçyaşamamışgibiölürler."
Paxon
Full Member

PAXON -pdr-

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #13 : Ağustos 26, 2009, 02:33:32 ÖÖ »

Resim ve açıklama süper yalnız Gülümseme)))

Beni Benden daha iyi tanıyan biri varsa o yine benimdir.
kdmn
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Ekim 09, 2009, 06:07:54 ÖS »

çok şeker, güleryüzlü,kibar, anlayışlı,öğrencisini önemseyen tatlı bir bayan...
« Son Düzenleme: Aralık 27, 2009, 04:13:33 ÖS Gönderen: kdmn » Logged
Sayfa: [1]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

-