Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

38552 Mesaj 2715 Konu- Gönderen: 4708 Üye - Son üye: rain
Sayfa: [1]
Yazdır
Gönderen Konu: Zeynep Zarakol  (Okunma Sayısı 2328 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sahip
Member
*

Üyelik Bilgileri
« : Eylül 19, 2006, 09:05:10 ÖÖ »

Hocamız hakkındaki yorumlarınız ve anılarınız...
suLeymaN
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Eylül 21, 2006, 11:03:31 ÖS »

ben de Inter ogrencisiydim 2002 yılında. bana kalırsın demişti. evet remedial olup seneye kalmıştım. Kadının feraseti çok geniş.. Gülümseme
bide ilk derste hepimizin ismini ezberlemiş, bize ismimizle hitap etmişti..

nlnlnlnlnlnlnlnllnnlnlnlnllnlnlnlnlnlnl
Setenay
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Mart 08, 2009, 08:53:51 ÖS »

Daha iyisini tanımadım.Yadyok sınıflarını gördüğümde Öss'ye boşuna mı çalıştım demiştim ama Zeynep hocayı görünce fikrim tmamen değişti. TEcrübenin ve kalitenin ne olduğunu çok iyi anladım sayesinde..
kizil_atli
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Eylül 15, 2009, 12:55:19 ÖÖ »

taktı mı takar portfolyo notunuzu öyle az verirki 2. dönem 20 üzerinden 20 alsanız bile yaz okulu şansınız kalmaz.ben bir yada 2 eksik dışında tam bir portfolyo vermeme rağmen sırf cuma günleri son dersleri ekiyorum diye bana ve 2 arkadaşıma daha kafayı takmıştı ve hepimizi çok düşük portfolyo notu verdi.dersleri de inanılmaz sıkıcı.ondan kurtulduğuma her gün şükrediyorum
sehzade
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Ekim 25, 2009, 02:54:46 ÖS »

zeynep hocamı tecrübe ve kaliteyi anlatıyor  Ney

bence yadyok taki kötü hocalardan biri. ne kadar yeni ve değişik kelimelerle yazarsanız yazın, writing notunuz hep aynıdır. sınavlarda reading ve lstening i bir iki hatayla bitirisiniz ama writing ten 15 puanınızı yer. geçen sene ocak ta girecektim eğer o benim a hocam olmasaydı. ortalamam 76-77 de kaldı. sırf onuun düşük puanları yüzünden. diğer inter ler sınavdan 90 falan alır, bizim sınıfta 80 en yüksek not olurdu. ah ah zarakol....
letsmoveon
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Ocak 04, 2010, 10:21:23 ÖS »

Herseyden ote hemen hemen hergun 1 yil boyunca Zeynep Zarakol`un dersine girmis biri olarak yaziyorum. Cok agir konusmak istemiyorum ama kisaca Zeynep Zarakol bence yabanci dile yeteneksiz bir insanin hirsla ne kadar kendini gelistirebildiginin en guzel ornegidir. 1 sene boyunca akici hic bir cumlesine rastlamadim. Surekli oksuruk sesleri, yuz mimikleriyle tikandigi zamani gecistirir ve cumlenin devamini kurmak icin kendine zaman yaratirdi ve yuzde doksanda yanlis kurardi devamini. Belki baska bir insan olsaydi aklimda bu yer etmezdi,ama Zarakol ogrencilerini essaylerindeki hatalarindan
oturu o kadar ukala bir uslupla elestirirdi ki, dogal olarak ogrenciler de kendisinden daha duzgun bir ingilizce beklerdi.
   Ayrica, Zeynep Zarakol asla ogrencilerini yukari cekebilen bir ogretmen degil bence, aksine herkesi asagi ceken bir ogretmen.
Hep 'aman siz o cumleyi kuramazsiniz bosuna ugrasmayin', ' aman o kelimeyi kullanmayin sizi asar` gibi seyler soyler.
Derslerini cok yavas bir tempoda isler iciniz kararir. Ayni lise hocasi mantelitesindedir, gec kalani iceri almaz, siniftan atar,
surekli yoklama alir ve en acisi da butun bunlarin karsiliginda ingilizce ogrenemezsiniz.
  Tek ogrendiginiz aslinda sizin ingilizceye dair hicbirsey bilmiyor olmaniz, ve herseyi kendisinin biliyor olmasidir.
Dersine girenler bilirler, Zarakol asla kendisine sorulan soruyu anlamaz,
hep onun bir onyargilari vardir siz ne sorarsaniz sorun o sizin sordugunuzu kendi kafasinda dusundugu sey olarak anlar, yani baska birseye cevap verir.
Tum sinif bu durumu anlar bir tek zarakol anlamaz , cunku asla sizi dinlemez.
Herturlu hatasini ve yanlisini biri kalkip soyledigi zaman asla `evet hata yapmisim cocuklar` deme olgunluguna sahip degildir
kendinin hakli oldugunu kanitlamak icin karaya ak der.
« Son Düzenleme: Ocak 05, 2010, 01:12:40 ÖÖ Gönderen: letsmoveon » Logged
Sayfa: [1]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: