Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

40719 Mesaj 3529 Konu- Gönderen: 7154 Üye - Son üye: gyesil
Sayfa: 1 [2] 3
Yazdır
Gönderen Konu: Kayıt..!  (Okunma Sayısı 6709 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MorrisonHotel
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Eylül 16, 2008, 01:28:13 ÖS »

Kerata; aksi belirtilmediği sürece para yatırılınca oluyor (harç, kayıt ücreti vs.) Yani gelip şu belgeyi teslim edin, kendiniz gelin gibi açıklamalar varsa malum zaten..Okulu arayıp da sorabilirsiniz bunları.

lost; bölümünün harcını yatıracaksın, hazırlıksın diye bir indirim olmuyor Gülümseme harç okulda kayıtlı bulunman için gereken ücret..ek olarak kayıt ücreti ve sizin kırtasiye parası nanesi var tabi..
etalon
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Eylül 18, 2008, 03:04:20 ÖÖ »

hazırlıklar kendi bulundukları şehirden bi garanti  bankasından yatıro 90 ytl harcı.. eğer kredi başvurusu yapmadıysanız; bölüm harcını da yatırıosunuz.. 18-19 eylülde hazırlıkların bu 90 ytlyi yatırması gerkiorMUŞ...

görmek inanmaktır
Hala Hayallerim Var
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Eylül 18, 2008, 03:32:21 ÖS »

Arkadaşlar Bugün ve yarın hazırlıklar için kesin kayıt var.Ben bugün gitmedim.Arkadaşım gitti.Ona telefon açtım.Boşuna gitmişiz yaa hiç bir şey yoktu sadece burs başvurusu vardı dedi.Şimdi benim gitmeme gerek var mı? Gitmesem bir şey olur mu?  Masum

Edit: 90 ytl kayıt ücretini yatırdım.
« Son Düzenleme: Eylül 18, 2008, 03:43:56 ÖS Gönderen: Hala Hayallerim Var » Logged
jorah
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Eylül 18, 2008, 06:09:04 ÖS »

burs belgelerini vereceks biri bulursan sorun olmaz illa senin itmene erek yok,yalnız yurt işleri için form doldurman ve onu kilyostaki müdürlüğe götürmen gerek.benimkileri sağolsun amcam halletti,istanbula gitmeme erek kalmadı Kahkaha
 senin de bunları halledecek bir yakının varsa gitmene gerek yok Göz kırpan
holy shit
Newbie
*

happens..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Eylül 19, 2008, 03:04:44 ÖÖ »

Arkadaşlar Bugün ve yarın hazırlıklar için kesin kayıt var.Ben bugün gitmedim.Arkadaşım gitti.Ona telefon açtım.Boşuna gitmişiz yaa hiç bir şey yoktu sadece burs başvurusu vardı dedi.Şimdi benim gitmeme gerek var mı? Gitmesem bir şey olur mu?  Masum

Edit: 90 ytl kayıt ücretini yatırdım.

gitme kardesim ben gittim, harcla kayıt ucretini yatırdıysan gelmene gerek yok dediler bunu okulda ogrenmem dısında bi sorun yoktu , aklın varsa gitme (:

definitely sure.
bir_inci
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Eylül 19, 2008, 10:31:14 ÖÖ »

ya harc ve kayıt parasını yatırdysan tmm ama yadyokla bı problemın varsa orayı bı ara dedı.. ne gıbı bı problemı kastedıyo?
MorrisonHotel
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Eylül 21, 2008, 03:07:05 ÖS »

Muhtemelen kırtasiye parası denilen şeydir, yani aklıma başka bir şey gelmedi..yadyok'un kestiği bir para çünkü o sanırsam..
jorah
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Eylül 21, 2008, 03:50:05 ÖS »

morrison bu sene kırtasiye parası diye birşey vermiyoruz Gülümseme
MorrisonHotel
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Eylül 21, 2008, 04:23:14 ÖS »

Hadi yau, 45ytl yalan yani bu sene..iyi iyi..
sAg
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : Eylül 17, 2009, 04:32:34 ÖS »

arkadaşlar bu 90tl işini okulun sayfasında niye düzgünce açıklamamışlar yoksa ben mi bulamadım?
sAg
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : Eylül 17, 2009, 04:44:20 ÖS »

burs belgelerini vereceks biri bulursan sorun olmaz illa senin itmene erek yok,yalnız yurt işleri için form doldurman ve onu kilyostaki müdürlüğe götürmen gerek.benimkileri sağolsun amcam halletti,istanbula gitmeme erek kalmadı Kahkaha

burs belgeleriyle ilgili ön kayıt kitapçığında Burs almak isteyen öğrenciler, online başvuru formunun çıktısını alarak burs başvurusu için gerekli belgelerle birlikte 28 -29 -30 Eylül 2009 tarihleri arasında Spor Salonundaki Burs Ofisi masasına teslim edebilirler. diyor. Şimdi burs belgeleri de neyin nesi?
Paxon
Full Member

PAXON -pdr-

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #26 : Eylül 17, 2009, 05:08:41 ÖS »

burs belgeleriyle ilgili ön kayıt kitapçığında Burs almak isteyen öğrenciler, online başvuru formunun çıktısını alarak burs başvurusu için gerekli belgelerle birlikte 28 -29 -30 Eylül 2009 tarihleri arasında Spor Salonundaki Burs Ofisi masasına teslim edebilirler. diyor. Şimdi burs belgeleri de neyin nesi?

Burs belgeleri teee önkayıtlar zamanında yayınlanan kitapçıkta vardı.
buyrunuz ön kayıt el kitapçığı : http://www.boun.edu.tr/announce/on_kayit_elkitapcigi.pdf

Beni Benden daha iyi tanıyan biri varsa o yine benimdir.
neverland
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #27 : Eylül 17, 2009, 11:30:22 ÖS »

Tuition and Fees

The tuition fees listed below are for the Academic Semester 2009/2010-1.

- Registration Contribution Fee is 75 TL.
- Late Registration Contribution Fee is 100 TL.
- Tuition fees are listed below.

- Fees must be paid to "Garanti Bank" or "Akbank" between 18.09.2009 – 30.09.2009 by telling your student number to the officers or using Internet & ATM branches.
- You do not need to make any other payment to register to courses. Other payments as "Student Document Fee" and "Transcript Fee" are not related with registration.
- YADYOK students will pay "Registration Contribution Fee" and "Tuition" related to their faculty.

YANİ benim burdan anladığım hazırlık öğrencileri 75 ytl mi ödeyecekler bölüm harçlarının haricinde bilgisi olan varsa sevinirim.
MorrisonHotel
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #28 : Eylül 18, 2009, 01:22:53 ÖÖ »

Evet.
adaam sen de
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #29 : Eylül 18, 2009, 01:16:07 ÖS »

hazırlıklar kendi bulundukları şehirden bi garanti  bankasından yatıro 90 ytl harcı.. eğer kredi başvurusu yapmadıysanız; bölüm harcını da yatırıosunuz.. 18-19 eylülde hazırlıkların bu 90 ytlyi yatırması gerkiorMUŞ...

nasıl yani ben kredi başvurumu yaptım harç ödemesi yapmayacak mıyım?

bi de 90 değil 75 TL hazırlıkların kayıt parası
Sayfa: 1 [2] 3
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

-