Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

40727 Mesaj 3536 Konu- Gönderen: 7161 Üye - Son üye: gozdeclk
Sayfa: 1 [2] 3
Yazdır
Gönderen Konu: kedisever yadyoklular  (Okunma Sayısı 8413 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
dimoedes
Newbie
*

L'ombelico Del Mondo

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Eylül 24, 2007, 03:12:07 ÖS »

cok tatlılar valla mor köpüklü sabun seni baya sevmişe benzio Gülümseme bende severim ama henüs yakınlaşma şansım olmadı Gülümseme bakalım daha cok olcak gibi...

...tAke Me to yOuR hEaVeN...
nuitari
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Eylül 24, 2007, 04:22:15 ÖS »

bu fawori kedilermden biriydi yaa! girdi salona, çağırdım geldi, aldm kucaıma sewdm sewdm, benden başka 2 kişiyi daha dolaştı, onlarda sewdi, soora indi aşağı yalandı yalandı, yetmedi gitti sahneye atladı  Sırıtan enso tanıtımının en güsel kısmıydı Kahkaha

dip not: kedinin asıl güzel yanı söz dinlemesi.. sahneye git dedik gitmekle kalmadı çıkmak için ısrar bile etti Kahkaha
su
Full Member

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #17 : Eylül 24, 2007, 07:33:24 ÖS »

Bounun kedileri uysal mı dediniz? Dil çıkaran

Bugün çarşı kantinin orada bir kedi gördüm efendim. Sanırım kedi değil, kaplan olduğunu falan düşünüyor Sırıtan Etrafında ne kadar kedi varsa dayak yiyor. Etrafında kedi mi kalmadı, gidiyor buluyor, yine dövüyor. Böyle asabi hayvan görmedim ben. İki lokma yemek yiyemedim gülmekten. Üstelik kediyi uzaktan tanıyalım da kaçabilelim diye boynuna kırmızı bir kurdele bağlamışlar, çanlı falan.(Acaba nasıl bağlayabildiler onu Sırıtan) Halbuki yüzüne baksan melek melek Dil çıkaran

Hayat benle dalga geçiyor.
xxxzach_q17
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Eylül 24, 2007, 07:35:00 ÖS »

aslında ben pek sewmem kedileri ama bitane yawru gordüm ki aman allahım... Kahkaha bakalım,  bu sene baya haşır neşir olcaz heralde kendileriyle...

•••ΜëmэŋţÕ˜√ì√έЯє•••
safuck
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Eylül 24, 2007, 07:49:19 ÖS »

ya çimlere fazla gelmiyolar Kararsız çimlerde yatarken kediyle oynamak güzel oluyo Kahkaha ama yavrular tabi  Gülümseme

It's my life!
lapomme
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Eylül 24, 2007, 09:01:42 ÖS »

benim kendi kedim onlar gibi degil malesef ısırıyo devamlı .. keske benim kedimde boun kedileri kadar yumusak olsa ve sevgi istese Gülümseme
safuck
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Eylül 24, 2007, 09:12:03 ÖS »

benim kendi kedim onlar gibi degil malesef ısırıyo devamlı .. keske benim kedimde boun kedileri kadar yumusak olsa ve sevgi istese Gülümseme
boundan kap bi tane evine Sırıtan

It's my life!
lapomme
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Eylül 24, 2007, 09:28:06 ÖS »

valla dusunmuyorum degil ama evde bitanede kopekten bozma kedi var onu napcaz cöpe mi atcaz olmaz öle 3 bucuk yıllık bi iliskimiz var onlada Gülümseme
alexa
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Eylül 25, 2007, 12:48:04 ÖÖ »

Gülümseme kayıt günü apayrı bir birliktelik vardı.
x
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : Eylül 25, 2007, 12:49:36 ÖS »

bu kediler her gördükleri yemeği istiolar..bnce bigün bunlara öle bi yemek yedirelim ki çatlasınlar ölsün hepsi(nihahah) Ney Sırıtan kedi diil ayrıca bunlar kaplan maşallah
« Son Düzenleme: Eylül 25, 2007, 01:01:08 ÖS Gönderen: x » Logged
boddah
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : Eylül 26, 2007, 12:59:06 ÖÖ »

kayıt günü gittiğimizde açlıktan bayılmk üzereyken zorlukla kantine ulaşıp kendime bi sandviç aldım.sonra etrafımı kediler sardı.aralarından zorlukla sıyrılıp tenha bi köşeye çekilmişkeeeen içi sevgi gözleri çapak dolu minicik bi kedi geldi durdu önümde kocaman da açtı gözlerini içim ezildi sandviçin yarısı gitti ona.ben de onun karnını doyurduum için mutlulukla oturuyodum yanında ki başka bi şirin yavru geldi o da yemeye başladı.o sırada sevgi dolu kedicik çapaknur birden panter kesildi gözlerime inanamadım :-\oysa nne kadr sevmiştim onu Utandım(bi tanesi de çayın içinde yıkanmk istedi aman dikkat Göz kırpan )
Mor Köpüklü Sabun
Full Member

a.k.a ANJEL

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : Eylül 26, 2007, 01:51:02 ÖÖ »

ya yemek konusunda panterleştikleri doğru, bu gibi durumlarda gidip ayırmak gerekli olabilir Dil çıkaran ama "bana bounun kedisi saldırdı" diyen, yada öyle bi olaya şahit olan varsa lütfen yazsın buraya Gülümseme bakın bende insanları sewmem, tartışırım onlarla Dil çıkaran, ama kedileri çok sewerm çok daa ii annaşıorm, aynısı onlar için de geçerli birbirlerini sewmiolar ama bizi sewerler Kahkaha Dil çıkaran

aa bu arada oyun klübünün kedileriyle tanşmış olanlar var mı aranzda? RAP'ten soora cerenle study'e taşıdık onları, ve daha tatlı 2 kedi heralde daha yeryüzüne gelmedi. birbirlerine sarılp uyuyolar, tam tüylü sıcak et yığınılar, ne bir tepki ne bir agresiflk, iki melek adeta ^^

Why not?
safuck
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #27 : Eylül 26, 2007, 04:05:03 ÖÖ »

ya yemek konusunda panterleştikleri doğru, bu gibi durumlarda gidip ayırmak gerekli olabilir Dil çıkaran ama "bana bounun kedisi saldırdı" diyen, yada öyle bi olaya şahit olan varsa lütfen yazsın buraya Gülümseme bakın bende insanları sewmem, tartışırım onlarla Dil çıkaran, ama kedileri çok sewerm çok daa ii annaşıorm, aynısı onlar için de geçerli birbirlerini sewmiolar ama bizi sewerler Kahkaha Dil çıkaran

aa bu arada oyun klübünün kedileriyle tanşmış olanlar var mı aranzda? RAP'ten soora cerenle study'e taşıdık onları, ve daha tatlı 2 kedi heralde daha yeryüzüne gelmedi. birbirlerine sarılp uyuyolar, tam tüylü sıcak et yığınılar, ne bir tepki ne bir agresiflk, iki melek adeta ^^
tanışmazmıyız Gülümseme ama klüpten şikatyetçi olanlar vardı.klübün içine tuvaletlerini yapıyolarmış Sırıtan
ben de oyun kulübündenim artık.benim de kedilerim.hepimizin kedileri Masum

It's my life!
MorrisonHotel
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #28 : Eylül 26, 2007, 10:37:24 ÖÖ »

elektriksel çekimle elbiseden kedi tüyü ayıklayan bir cihaz geliştirildikten sonra kedi kucağıma gelmeden önce bir kez daha düşünmeyeceğim Gülümseme
Mor Köpüklü Sabun
Full Member

a.k.a ANJEL

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #29 : Eylül 27, 2007, 12:05:38 ÖÖ »

elektriksel çekimle elbiseden kedi tüyü ayıklayan bir cihaz geliştirildikten sonra kedi kucağıma gelmeden önce bir kez daha düşünmeyeceğim Gülümseme

onun için koli bandını keşfetmişler Kahkaha tawsiye ederim Göz kırpan

gerçi bence koli bandı mertliği bozar, kediyi seven tüyüne katlanır ama Dil çıkaran

Why not?
Sayfa: 1 [2] 3
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

-