|
FaRuKuZaM
|
 |
« : Ağustos 14, 2009, 01:34:42 ÖÖ » |
|
Merhaba, Ben bu sene boğaziçi bilgisayar mühendisliğini kazandım. İlk sene ingilizcem yetse de hazırlık okumayı düşünüyorum. Ama yurt konusunda sıkıntı var. Evde sürekli tartışma oluyor (muhafazakar aile olduğu için) Ben öyle uçuk bir ortam olduğunu zannetmiyorum ama klasik anne-baba işte çocuklarını her türlü riskten uzak tutmaya çalışıyorlar. Ama ben ilk sene bu yurtta kalıp güzel bir arkadaş ortamına sahip olmak istiyorum. İlla ki arkadaş her şekilde olacaktır ama ne kadar çok o kadar iyi diye düşünüyorum  her bölümden olsun istiyorum. Başka bir yurt ya da evde kalırsam fazla arkadaş-dostumun olmayacağı da aşikâr (aynı üniversiteden). Sonuç olarak yurtlarda kalmış, kalan ya da kalanlardan bir şeyler duyan arkadaşlarımızdan zahmet olmazsa bildiği her türlü ayrıntıyı anlatmasını isteyeceğim. Örneğin; kız-erkek ilişkileri vb. Şimdiden teşekkürler...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 14, 2009, 01:36:36 ÖÖ Gönderen: FaRuKuZaM »
|
|
|
|
|
|
yum-i-yum
|
 |
« Yanıtla #1 : Ağustos 14, 2009, 02:04:56 ÖÖ » |
|
Bunu ben de merak ediyorum ama çok da bi sıkıntı olacağını sanmıyorum. Tanıtım günlerinde bi öğrencinin söylediğine göre hazırlık biterken ağlayarak ayrılanlar olmuş. Evin daha riskli olacağını düşünüyorum ben gerek güvenlik olsun gerek dersler açısından olsun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
weirdo
|
 |
« Yanıtla #2 : Ağustos 14, 2009, 02:27:10 ÖÖ » |
|
denize kıyısı olan ve birisinin karşı cinsin odasına rahatlıkla girebildiği bir yurt. ama tam tabiri ile "itin öldüğü yer"de bir yurttur.
|
|
|
|
|
|
ne yapsa etse üstüne gitmşler,mavi gökyüzünü ona dar etmşler
|
|
|
|
yum-i-yum
|
 |
« Yanıtla #3 : Ağustos 14, 2009, 02:37:15 ÖÖ » |
|
Odana almazsan girmezler herhalde? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
weirdo
|
 |
« Yanıtla #4 : Ağustos 14, 2009, 02:39:17 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yum-i-yum
|
 |
« Yanıtla #5 : Ağustos 14, 2009, 02:42:26 ÖÖ » |
|
Almıycam demedim daha dur  Şaka maka bence yani olay o, çok giren çıkan var da kapıyı zorlayacak değiller :d
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
weirdo
|
 |
« Yanıtla #6 : Ağustos 14, 2009, 02:44:33 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yum-i-yum
|
 |
« Yanıtla #7 : Ağustos 14, 2009, 02:46:42 ÖÖ » |
|
İçimi rahatlattın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
weirdo
|
 |
« Yanıtla #8 : Ağustos 14, 2009, 03:03:03 ÖÖ » |
|
İçimi rahatlattın  en azından senin için zorlamazlar diyeyim. kapın odandaki diğer insanlar için zorlanabilir 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yum-i-yum
|
 |
« Yanıtla #9 : Ağustos 14, 2009, 03:05:27 ÖÖ » |
|
Eh görürüz bakalım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
weirdo
|
 |
« Yanıtla #10 : Ağustos 14, 2009, 03:07:51 ÖÖ » |
|
ama şimdiden üzüldüm valla, o kapıdan girecek olanlara. yazık olacak sanırım, başlarına gelecekleri bilmiyorlar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yum-i-yum
|
 |
« Yanıtla #11 : Ağustos 14, 2009, 03:14:43 ÖÖ » |
|
Ne gibi? Anlamadım valla, giren çıkan olursa atlamam üstüne, ama rahatsız olursam da gelen gidenden belirtmek lazım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
weirdo
|
 |
« Yanıtla #12 : Ağustos 14, 2009, 03:18:59 ÖÖ » |
|
rahatsız olmamak mümkün değil bence. atlamana gerek yok, bubi tuzakları hazırlayabilirsin  neysem artık, sana başarılar, ama ben 2.yurd u tavsiye ediyorum herkese.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yum-i-yum
|
 |
« Yanıtla #13 : Ağustos 14, 2009, 03:22:06 ÖÖ » |
|
Ben birinciyi daha çok isterim ama, yurt çıksın da 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adaam sen de
|
 |
« Yanıtla #14 : Ağustos 14, 2009, 03:09:14 ÖS » |
|
bildiğim kadarıyla birinci erkek/kız yurduna geçmek için 3. 4. sınıfı beklemek gerekiyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|