Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

40721 Mesaj 3531 Konu- Gönderen: 7157 Üye - Son üye: usa.mali
Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 ... 17
Yazdır
Gönderen Konu: kilyosss  (Okunma Sayısı 46949 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
elfaybik
Evrensel Gözlemci
*

each moment here, i die a little more..

Üyelik Bilgileri
« : Ekim 28, 2006, 12:08:31 ÖÖ »

süper bi arkadaş ortamına saip, biçok şei görebilceenis bi yer.. denizi, hafası, ortamı... düşüncelerinisi buyrun yasın hade kilyos hakkındaki..

take my life, i don' need it anymore..
Kuzey
Hero Member

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Ekim 28, 2006, 10:50:06 ÖÖ »

Hiç gitmedim, arkadaşım orada psikolojik bunalıma girdi ve nerdeyse bırakıyordu okulu, baya bir soğukmuş, saçma gruplaşmalarda varmış, duyduğum kıskançlık olayları falan çok fazlaymış, birde sanırım arkadaşlar kurt görmüşlerdi, bildiklerim bu kadar Kahkaha
« Son Düzenleme: Ekim 28, 2006, 10:53:55 ÖÖ Gönderen: Kuzey » Logged

Sevdamızın adı berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun !
gizemzem
Jr. Member
**

never ending way...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ekim 28, 2006, 11:28:21 ÖÖ »

ya sınıf ortamı güzel ise 1 sene rahat geçer. ama şimdilik meraba,günaydın gördüğünde gülümseme fln şeklinde.. umarım süper bi sınıf ortamımız olur da nefret etmeden giderimşu yurttan...

melekler gidince bende gidicem,hiç gitmediğim yerlere...
elfaybik
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ekim 28, 2006, 03:35:39 ÖS »

ya souk olmasına souk, ona diicek bi ş yok tabe.. sınıflar souk olr genelde, basen böle bi rüsgar eser, yüriemessin.. ama bunnar çok da mühim olmuo bi süre soora. gizemzem, bi süre soora kaynaşırsınıs ya..  diorm ya, yapılcak bi aktivite olmadıından mecburen kaynaşıor insannar orda.. ya kuzey, saçma sapan gruplaşmalar olabilir, fardır tabe.. her yerde far ki sonuçta.. bn kıskançlık görmedm.. bilmiorm, belki d bizim dönem çok iidi.. süpper arkadaşlarım oldu orda.. gizemzem, nefret etmessn ya.. hele bi yaz gelsn d sen o zmn gör.. daa bi güsel oluo o zamannarda.. Gülümseme

Kuzey
Hero Member

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Ekim 28, 2006, 04:28:16 ÖS »

elfaybik önce kusura bakma yazdıklarını tam anlayamadım ama anladığım kadarı ile cevaplayayım :

Benim dediğim durumlar bu dönem için geçerli. Özellikle kızlardaymış bu saydıklarım. Devam edeceğide söyleniyor. Ayrıca şu ana kadar hiç arkadaş ortamı ile ilgili bir şey duymadım, geçen senelerde kilyos'ta kalanlar sadece arkadaşlığın oluşması için iyi bir yer olduğunu fakat arkadaşlık kadar kıskançlık , kavga vb şeylerin fazla olduğunu söylediler...

elfaybik
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Ekim 28, 2006, 07:39:25 ÖS »

ya kuzey, bu dönemi bilmiorm ama bn bizm dönemden gaet memnundm.. v hala ordaki ortamı özlien o kdr çok ki şu an.. dezavantajlarının yanında biçok da avantajı vardı.. ya kafgalar oluordu tabe ama bnm gördüüm kadarıınan kıskançlık olmadı..

Kuzey
Hero Member

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Ekim 28, 2006, 09:27:05 ÖS »

Malesef bende sizin dönemi bilmiyorum. Bildiğim tek şey dönemden döneme okulların ve mekanların karakter değiştirebildiği. Gerçi işin daha başındayız bu dönem için, bakalım daha neler olacak Gülümseme

elfaybik
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Ekim 29, 2006, 12:06:03 ÖÖ »

orası kesin ki Kuzey.. zamanın deişip d ona meydan okurcasına deişmien bi ş var mı ki.. duyduum kadarıınan bu sene deişiklikler olmuş.. servis ücreti uygulaması getirilmiş ama buna karşın yurt ücreti düşürülmüş.. umarm bundan soora n olursa sizler içn en iisi olr..

Kuzey
Hero Member

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : Ekim 29, 2006, 08:16:50 ÖÖ »

Benim için değil, ben adım gibi kuzey'liyim ( ama kuzey takma adı oradan gelmiyor Sırıtan ). Tabi şurası açık ki Kilyos servislerinin paralı olması büyük bir çelişki. Hem sen öğrenciyi Kilyos'a at, hem de üstüne servis parası al. Garip bir düşünce sistemi Ney

elfaybik
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Ekim 29, 2006, 04:59:03 ÖS »

kısmen öle Kuzey ya.. ama serfis ücretine karşın yurt ücreti düşürülmüş.. gerçi ikisinin toplamı bildiim kadarıınan bayaa yüklü bi miktar oluo ama nse.. Gülümseme

Kuzey
Hero Member

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #10 : Ekim 29, 2006, 08:05:32 ÖS »

Ama anladığım kadarı ile geçen seneden çok daha yüksek bir ücret çıkıyormuş ortaya o yüzden diyorum Göz kırpan

elfaybik
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Ekim 30, 2006, 05:29:39 ÖS »

ölemiş Kuzey yaa.. eskisinden daa fasla oluomuş.. aman ya, okuln işlerne akıl ermio ki ztn..  Kararsız

ash
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Kasım 01, 2006, 01:41:04 ÖÖ »

ben daha yeniyim sizin dönemlerinizi bilemem ama burası gördüğüm en berbat we medeniyetten en uzak yeri bence ayrıca arkadaş ortamı da bilmiom ama beni açmadı??? Kararsız
elfaybik
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Kasım 01, 2006, 04:01:12 ÖS »

ya ash'cim, medenietten usak olduu dooru Gülümseme hem d bayaa bi usak Gülümseme ya bisim dönemde gcenin bi yarısı kantinde toplanırdık, gitar eşliiinde şarkılar sölerdik, dertleşirdik, çayımısı içerdik fln.. çok güseldi o ara.. berbat diil aslında.. bak dier yurt ortamlarını görseedn öle demesdn Gülümseme karma bi yurt olmasının avantajları da yok diil, haremlik selâmlık diil, istediin arkadaşınnan istediin saatte görüşebiliosun.. bi kız arkadaşının yrdm edemicei bi konuyu gcnin bi satinde herhangi bi erkek arkadaşınnan tartışabiliosun.. yemekhane birascık uzak ama olsn, en asından bi yemekaanesi far d mi.. bi d bak mesela, yannız kaldıın zmnnarda gidip sailde music dinniebilirsin. çok raatlatır.. ya da bi handout'unu alıp denise karşı yapabilirsin. kendini daa raatlamış hiisetceksin.. biras zmn geçsin, sn d annicaksın bak oranın kıymetini.. biras sabır derim bn Göz kırpan

999
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Kasım 01, 2006, 10:08:50 ÖS »

abi midem bulandı doğru düzgün konuuşun yazın şu türkçeyi  Ney
Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 ... 17
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

-