Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

40729 Mesaj 3538 Konu- Gönderen: 7161 Üye - Son üye: gozdeclk
Boğaziçi Üniversitesi ForumuGenelYurtlarKilyosKilyosun bazı iyi ve kötü yanlarını burda belirtelim..
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6 7 8
Yazdır
Gönderen Konu: Kilyosun bazı iyi ve kötü yanlarını burda belirtelim..  (Okunma Sayısı 14106 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MorrisonHotel
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #30 : Eylül 17, 2008, 04:34:56 ÖS »

Bilemiyorum nasıl anlaşmalar yapabilirsiniz artık Gülümseme Ama dediğim gibi, yok yazılmak istemiyorsanız, zaten sürveyanlar zaman içinde sadece isim soruyor, arkadaşlarınıza söylersiniz sizin de isminizi söylerler..

Oda değiştirmek her zaman mümkün, ama yeni çıkacağınız odadakileri de tanımanız lazım..İlk zamanlarda sanırım 4 kişi felan anlaşıp yeni bir odaya çıkabiliyordunuz sanki, öyle hatırlıyorum..halledilir yani bir şekilde.
etalon
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #31 : Eylül 18, 2008, 02:34:29 ÖÖ »

Yurda gelmezsen aileni aramıyorlar (= ama bir ayda 5 gün devamsızlık hakkın var, sonrası af yok yurttan çıkarırlar..

cuma cumartesi gelmezsek bu 5 güne dahil deil diim ? Gülümseme çok bomba bi soru oldu ama herşeyi sorası gelio insanın Kahkaha

görmek inanmaktır
safuck
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #32 : Eylül 18, 2008, 02:42:44 ÖÖ »

diil diil zaten yoklama yok..

It's my life!
izetin
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #33 : Eylül 18, 2008, 02:49:38 ÖÖ »

cuma ve cumartesi akşam yoklama alınmaz...ama bizin bi arkadaş advance di ve istanbulda akrabası vardı ..cuma da dersi olmadı için izin alıp gidiyodu perşembe akşamdan ..taa pazar geliyodu ..perşembe akşam da sayılmıyodu o..bide izin hakkın var tabii.bayramlarda izin var, zaten alabiliyosunuz..bide ayriyeten diyelim çok sıkıldınız eve gitmek istiyosanız müdür den izin alıp gidebiliyosunuz..geçen seneki müdür çok iyiydi..bana 2 hfta falan izin vermişti..hatırladıım bu kadar...
etalon
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #34 : Eylül 18, 2008, 03:10:43 ÖS »

peki 1. ve 2. kilyos yurdunun arasındaki fark ne ?

görmek inanmaktır
MorrisonHotel
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #35 : Eylül 18, 2008, 03:22:10 ÖS »

1.Kilyos dedikleri sanırım Güney-Kuzey blokları, yani ana yurt binaları işte..2.Kilyos dedikleri de misafirhane yada otel dedikleri bina olsa gerek, ya da başka bina varsa bilmiyorum..Oda'ların 4 kişilik olması dışında bir bilgim yok. Daha önce de demiştim, eğer bu yerleştirme, 1.Erkek yurdu boş düşünülerek yapıldı ise, o yurt doldurulunca büyük ihtimalle herkesi 1.Kilyos denilen ana bloklara yerleştirirler. Yani tahmin tabi bu  Gülümseme
etalon
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #36 : Eylül 18, 2008, 03:28:27 ÖS »

yani çoğu kişiye 2. kilyos yurdu olarak yurt çıkmış o yüzden merak ettim.. bazı arkadaşlar 2. kilyos denen yere daha kötü biyer dedi.. Kahkaha ben de orda olunca biraz heycan yaptm işte... Kahkaha

görmek inanmaktır
MorrisonHotel
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #37 : Eylül 18, 2008, 03:29:34 ÖS »

Hmm, bilemeyeceğim iyi midir kötü müdür. Gülümseme O kadar da kötü olmasa gerek..
eceee
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #38 : Eylül 19, 2008, 09:02:30 ÖS »

bence 2. kilyos cok da fena deildi yani beklentye göre deişir ama arkadaşlıklar, ortam ii oldktan sora her yer ii gelir zaten bence  Gülümseme
ealemdar41
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #39 : Eylül 20, 2008, 11:57:33 ÖÖ »

evet...Bu 2.kilyos yurduna ben cvp verim.Askeriye gibi sıralı kalacağımız odalar en sonlarda da mutfak banyo vs....ayrıca odalar oldukça dar en azından bizimki..
Oysa 1.kilyos daire tipi bayağı güzel ben gittim gördüm.Ayrıca 1.kilyosun üstünde çok güzel bi teras var.2.kilyosda ise bişe görmedim göze çarpan.Zaten kişiler 4 ekimden itibaren yerleşmeye başlıcakmış..

TAbi bu duruma aldırış etmeyenlerde var..Ve arkadaşı 2.kilyosda diye oraya geçmek isteyen varsa bana ulaşsın karşılıklı yer deiştirelim..Çünkü bende 1.kilyosa geçmek istiyorum..
alemdaroree@hotmail.com

iris
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #40 : Eylül 20, 2008, 08:23:03 ÖS »

bnce de öle bi durumu olan varsa yazsın derim...

once you know you can never go back...
tam bir boğaziçili
Full Member

annesiyle güne giren çocuk..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #41 : Eylül 20, 2008, 08:28:59 ÖS »

onu bunu bilmemde nedense ben kilyoslulara uyuz olurum yaw Kahkaha görsem döwerim o derece  Sırıtan 

su ısıtıcısı benimmmmmmmm
iris
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #42 : Eylül 20, 2008, 08:52:14 ÖS »

tmm yaklaşık bi 600 kişin var ozamn=P

once you know you can never go back...
revenge
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #43 : Eylül 20, 2008, 08:55:40 ÖS »

benim 1. kilyos..2.den baya farkı var yanii...odalar daha rahat daha güsel..
yasmintu
Jr. Member
**

born to [F]L[Y] ! :)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #44 : Eylül 23, 2008, 05:38:43 ÖS »

evet...Bu 2.kilyos yurduna ben cvp verim.Askeriye gibi sıralı kalacağımız odalar en sonlarda da mutfak banyo vs....ayrıca odalar oldukça dar en azından bizimki..
Oysa 1.kilyos daire tipi bayağı güzel ben gittim gördüm.Ayrıca 1.kilyosun üstünde çok güzel bi teras var.2.kilyosda ise bişe görmedim göze çarpan.Zaten kişiler 4 ekimden itibaren yerleşmeye başlıcakmış..

TAbi bu duruma aldırış etmeyenlerde var..Ve arkadaşı 2.kilyosda diye oraya geçmek isteyen varsa bana ulaşsın karşılıklı yer deiştirelim..Çünkü bende 1.kilyosa geçmek istiyorum..
alemdaroree@hotmail.com

aynen katılıyorum, yer değiştirmek isteyen olursa bana da mesaj atabilir
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6 7 8
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

-