|
$eßoisT
|
 |
« : Aralık 21, 2006, 11:10:21 ÖÖ » |
|
heydi bakalım kilyosçularr  annatın bakalım meyhanenizi anılarınız falan 
|
|
|
|
|
|
ruj yutan dansçı
|
|
|
gizemzem
Jr. Member

never ending way...
|
 |
« Yanıtla #1 : Aralık 21, 2006, 05:12:48 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
melekler gidince bende gidicem,hiç gitmediğim yerlere...
|
|
|
|
forever
|
 |
« Yanıtla #2 : Aralık 22, 2006, 08:15:32 ÖS » |
|
kilyos gibisi yoğ hele de meyhane yi sormayın küçücük bi klubeden nasıl bu kadar fazla ses çıkabilior hayret doğrusu yakında bu na fazla dayanmaz ..... yıkılır
|
|
|
|
|
|
...sosyolog...
|
|
|
pusula
Newbie
|
 |
« Yanıtla #3 : Aralık 22, 2006, 10:41:45 ÖS » |
|
güzel.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
secolog
|
 |
« Yanıtla #4 : Aralık 26, 2006, 07:20:37 ÖÖ » |
|
selam arkadaşlar o meşhur meyhaneyi özledim ben yaa:( geçen sene azmı düştük o yollarda bacaklarımın hala acıdıgı hissediyorum desem yeridir yane gizem sen burada emin misin ismail yk konusunda latife yapmıyorsun dimi:)))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
forever
|
 |
« Yanıtla #5 : Aralık 29, 2006, 04:12:03 ÖÖ » |
|
kilyosa ilk defa gelen arkadaşlar direk meyhane nerde diyorlar wayy be ne ünlü olmuşş da haberimiz yoğğ 
|
|
|
|
|
|
...sosyolog...
|
|
|
elfaybik
Evrensel Gözlemci
each moment here, i die a little more..
|
 |
« Yanıtla #6 : Aralık 31, 2006, 02:51:11 ÖÖ » |
|
bisim dönemde dursun abi işletirdi. falla bisimle bayaa ii olsa da arası baslarıınan sorunnarı fardı.. ama saolsun her seferinde yeni bi köprü yapardı ki bis raatça geçebilelm o tarafa.. onun saesinde as gitmedik kiilos'a.. bi d köpekleri fardı ki, bn bayılırdım onnara.. sürekli oun isterlerdi.. wc'si biras usak olsa, gidene kadar bi yerlerimis donsa da her şee raamen katlanırdık.. bn sadece nargile içmie giderdim oraa.. biras kazıktı fiatlar ama olsn.. elimis maakum.. gcnin o saatinde gidecbilceemis başka bi yer yoktu.. ya öle ya da böle her şee raamen güseldi..
|
|
|
|
|
|
take my life, i don' need it anymore..
|
|
|
|
forever
|
 |
« Yanıtla #7 : Aralık 31, 2006, 06:48:22 ÖÖ » |
|
dönemin başında köprü yoktu elimiz mahkum karşıya geçmek için ıslanıyorduk  neyse ki şimdi çat pat bir köprüye sahibiz de paçalar kuru karşıya geçioruzz  güzel hawalarda kilyosa gidip balık ekmek yemek de ayrı bi zewk tabi yürümeyi sewenlere...
|
|
|
|
|
|
...sosyolog...
|
|
|
intikamımacılıadana
Newbie
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 28, 2007, 08:54:35 ÖS » |
|
ben yurda dönerken o ahmet kayanın çok sevdiğim şarkısını çalmanı unutmıycam dursun abi:( ışıklar uyanmasın camlar bulanmasın;) değerini bilin lan bu adamın süperdir gece dörtte dayanırsın kapısına kafan bozulur uyandırırsın dursun abi bira çek dersin bi küfür yemezsin...  ne günlerdi çok özledim kilyosu 4009/4010
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethe
|
 |
« Yanıtla #9 : Şubat 26, 2007, 04:33:14 ÖS » |
|
Dursun Abi deriz Biz oraya kIsadan ve haftada 3 kjez ziyaret ettiğim bir insandIr kendisi bu sene de uğricam yanIna bakaLIm deişikLik var mI pahaLI satar indirim yapmaz çerezi az koyar öLe yani =)
|
|
|
|
|
|
.. Death is certain, but Life is a Choice ..
|
|
|
damladamla
Jr. Member

. . .
|
 |
« Yanıtla #10 : Temmuz 04, 2007, 01:33:07 ÖÖ » |
|
kilyosun en iz bırakan yanı olsa gerek.. hem iyi içenler için hem de benm gibi içmeyi beceremeyenler için en şeker yer ... erdal abimizide unutmayalım tabiki çok cömerttir... a a bi de son olarak en kalıcı dostluklarn kurulduğu ....güzel meyhanemiz ...fakat restore etmişler hiç sevmedk eski meyhanemizi arıorz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dimoedes
Newbie
L'ombelico Del Mondo
|
 |
« Yanıtla #11 : Eylül 20, 2007, 01:17:31 ÖS » |
|
arkadaşlar bence 1 ekim akşamı hep beraber gidelim bu meşhur yere tanışma gecesi gibi fln olur... 
|
|
|
|
|
|
...tAke Me to yOuR hEaVeN...
|
|
|
|
xxxzach_q17
|
 |
« Yanıtla #12 : Eylül 22, 2007, 12:25:10 ÖÖ » |
|
valla acaip özendim şimdi...bi gün kaldım kilyosta.tabi gitmeden once pek bilmiyom orda bi meyhane olduğunu bi muzik sesi geliyo bi yerlerden...baya ilgimizi çekti aslında toplanıp gitcektik ama malum ıssızlık pek yemedi açıkçası...neyse ekime kaldı artık
|
|
|
|
|
|
•••ΜëmэŋţÕ˜√ì√έЯє•••
|
|
|
safuck
Evrensel Gözlemci
|
 |
« Yanıtla #13 : Eylül 22, 2007, 02:56:21 ÖÖ » |
|
arkadaşlar bence 1 ekim akşamı hep beraber gidelim bu meşhur yere tanışma gecesi gibi fln olur...  ben ayarlarım tanışma gecesini 
|
|
|
|
|
|
It's my life!
|
|
|
barmanya
Newbie
|
 |
« Yanıtla #14 : Eylül 23, 2007, 02:02:14 ÖÖ » |
|
arkadaşlar bence 1 ekim akşamı hep beraber gidelim bu meşhur yere tanışma gecesi gibi fln olur...  ben ayarlarım tanışma gecesini  usta sen yaparsın:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|