Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

40728 Mesaj 3537 Konu- Gönderen: 7161 Üye - Son üye: gozdeclk
Sayfa: 1 [2]
Yazdır
Gönderen Konu: [Me$hur KiLyos Meyhanesi]  (Okunma Sayısı 10166 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Lithium
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Ekim 05, 2007, 05:57:07 ÖS »

kilyosa geldiim zman yapılan ilk muhabbet yakında meyhane varmıs nerde biliomusun oldu Göz kırpan
simdilik ii de kafa güselken o merdivenleri nası incez simdidn dusunmeye basladım  Sırıtan
KaAn!

KaAn!!!
Lithium
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Ekim 05, 2007, 05:59:28 ÖS »

bi de unutmadan şafuck sen su an 2.organizyonunun cevahirin ortasındasın  Sırıtan
sözünü tekrar hatırlatıyım meyhanemize bekliyoruz hepinizi...

KaAn!!!
safuck
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Ekim 24, 2007, 03:17:06 ÖÖ »

bi de unutmadan şafuck sen su an 2.organizyonunun cevahirin ortasındasın  Sırıtan
sözünü tekrar hatırlatıyım meyhanemize bekliyoruz hepinizi...
güzeldi güzeldi Göz kırpan neyse ayrıntıları yazma sen Sırıtan

It's my life!
izetin
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Eylül 09, 2008, 01:19:48 ÖÖ »

meyhane demişken yanlış olmasın..yeni arkadaşlar beklentilerinizi fazla yüksek tutmayınn Sırıtan..hani türk filmlerinde olur yaa orhan ,müslüm falan içki içerler böle gariban kırık dökük sandalyeler, kırık camlar(pardon yaa ne camıı,,cam lüx bizim meyhane için)irenç bi tuvaleti olan,soğuktan bi tarafınızın donduğu ,kışın 2 adet ufo ile ısıtılan ,patates kızartmasından başka yicek bişe olmayan bi yer..dışardan zaten harap bi görüntüsü var..ilk görüşte ''meyhane dedikleri bumuydu lennn'' gibi tepkiler verilen ama yine de öle bi yerde başka bi elence olmadı için taksim gazinosu gibi gelir..buğün nereye gitsek acaba die düşünürken,,kıvrak zekalı biri çıkıp ''meyhaneye mi gitsek acaba ''der evet ..süper bi fikir...yuppii..sanki laleliye gidiliyomuş gibi kızlar hazırlanır bide yaa.. Sırıtan..ama ne olursa olsun ii vakit geçirileiblir..repertuar geniştir ..ses sistemi falan da ii dir..abinin sesi de ehh işte.. Masum
TiGRa
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Eylül 18, 2008, 01:27:27 ÖÖ »

meyhane demişken yanlış olmasın..yeni arkadaşlar beklentilerinizi fazla yüksek tutmayınn Sırıtan..hani türk filmlerinde olur yaa orhan ,müslüm falan içki içerler böle gariban kırık dökük sandalyeler, kırık camlar(pardon yaa ne camıı,,cam lüx bizim meyhane için)irenç bi tuvaleti olan,soğuktan bi tarafınızın donduğu ,kışın 2 adet ufo ile ısıtılan ,patates kızartmasından başka yicek bişe olmayan bi yer..dışardan zaten harap bi görüntüsü var..ilk görüşte ''meyhane dedikleri bumuydu lennn'' gibi tepkiler verilen ama yine de öle bi yerde başka bi elence olmadı için taksim gazinosu gibi gelir..buğün nereye gitsek acaba die düşünürken,,kıvrak zekalı biri çıkıp ''meyhaneye mi gitsek acaba ''der evet ..süper bi fikir...yuppii..sanki laleliye gidiliyomuş gibi kızlar hazırlanır bide yaa.. Sırıtan..ama ne olursa olsun ii vakit geçirileiblir..repertuar geniştir ..ses sistemi falan da ii dir..abinin sesi de ehh işte.. Masum
Harika anlatmşsn müdür..Hiç gitmedm ama gözümde canlandı birden orası Kahkaha

=-=-= show must go on =-=-=
ealemdar41
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Eylül 20, 2008, 12:03:10 ÖS »

Ben gördüm..Başınıza ii yıkılmadı:D:
BurcuAksoy
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Kasım 29, 2008, 10:50:39 ÖS »

yaa ben kilyosta kalmaya başlıyorum
ama arkadaşın bir tanesi kızlar için pek de tekin olmadığını söyledi.kötü olaylar yaşanmış diyorlar.nedir bu işin aslı astarı birisi bana anlatabilir mi?

Varlığımla kıymet bilmeyeni yokluğumla terbiye ederim...
tam bir boğaziçili
Full Member

annesiyle güne giren çocuk..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Kasım 30, 2008, 02:25:02 ÖÖ »

yaa ben kilyosta kalmaya başlıyorum
ama arkadaşın bir tanesi kızlar için pek de tekin olmadığını söyledi.kötü olaylar yaşanmış diyorlar.nedir bu işin aslı astarı birisi bana anlatabilir mi?

adı üstünde meyhane işte bunun kızlar için iyisi kötüsümü olur yaa uzak durun hertürlü  Ney.. Allahım yarabbim beni 1000 yıl önce yaratsaydın nolurdu  Şaşırmış imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaattttttttt

su ısıtıcısı benimmmmmmmm
MorrisonHotel
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Aralık 01, 2008, 02:08:12 ÖÖ »

Ne kadar zaman önce bilmiyorum. Sanırım yakınlarda inşaatlarda çalışan işçiler iki kıza saldırmış gibi bir şey olmuş. Çevredeki vatandaşlar (herhalde öğrenciler oluyor bunlar) yardıma koşmuşlar felan. Kötü olaylar denilen budur sanırım. Bunun dışında, akşam zaten sahil zifiri karanlık gibi bir şey olur. Öyle bir iki kişi dolaşmaya gerek yok. Köpekler olabilir, her türlü şey olabilir yani. Gülümseme
zeveldendone
Newbie
*

asdfg

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : Eylül 10, 2009, 05:05:20 ÖS »

oradaki meyhane için içmeyen adamı bile içiriyor diyolar ne diyorsunuz  Kahkaha 
Mallory Knox
Sr. Member

hayat, bir hayalperest için cehennemden farksız .

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : Eylül 10, 2009, 06:08:13 ÖS »

meşhur kilyos meyhanesi 4 yıl önce meşhurdu... yıkık dökük kulübenin içinde, her rüzgar estiğinde içeride olmanıza rağmen titreye titreye soba kenarında kestane pişirip nargile içmiş, sarhoş halinizle zifiri karanlıkta çamurda kaymamaya çalışarak kumsala meyhaneden daha yakın tuvaletine gitmişseniz... bilirsiniz ki bikaç kere yıkılıp yeniden yapılmış haliyle kilyos'taki o yeni bina "meşhur kilyos meyhanesi" değildir.....
**BuRcU**
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : Ekim 03, 2009, 02:06:05 ÖS »

yurt ta ilk sorulan soru meyhane nerde bilionuz mu oldu Gülümseme ben şahsen gidip tecrübe etmedim ama saolsun geceleri camı açtığımda sesler gelio  Gülümseme
bytrgy
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #27 : Ekim 03, 2009, 03:50:35 ÖS »

gittik gördük inceledik ben tam not verdim şahsen Sırıtan
Sayfa: 1 [2]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

-