|
josphine
|
 |
« : Eylül 20, 2006, 02:45:03 ÖS » |
|
walla kitap adı vermk zor çünkü benim dah okuyupta beğenmediğim kitabı olmadı. eğer canınz gerçktn birz 'şu an' dan soyutlanmak isterse ve kendi hayatınızı düşünmeye ara vermek isterseniz sizi gayet sürükler kitapları.tavsiye ederm
|
|
|
|
|
|
bşk
|
|
|
|
maggot
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül 20, 2006, 03:24:10 ÖS » |
|
walla kitap adı vermk zor çünkü benim dah okuyupta beğenmediğim kitabı olmadı. eğer canınz gerçktn birz 'şu an' dan soyutlanmak isterse ve kendi hayatınızı düşünmeye ara vermek isterseniz sizi gayet sürükler kitapları.tavsiye ederm
kesinlikle 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alatariel
Newbie
|
 |
« Yanıtla #2 : Eylül 20, 2006, 09:32:27 ÖS » |
|
özellikle sis ve gece çok güzel bi kitaptı bence.hele o final yok mu.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
josphine
|
 |
« Yanıtla #3 : Kasım 07, 2006, 10:38:55 ÖÖ » |
|
bu kadar mı ahmet ümit okuyanı var arkdşlar yeni bi kitaBI çıktı okuyan warsa yorum bekliyorum
|
|
|
|
|
|
bşk
|
|
|
cathy_
Newbie
nothing
|
 |
« Yanıtla #4 : Kasım 12, 2006, 02:11:58 ÖS » |
|
evet arkadaşlar aynen..okuyupta beenmediim olmadı kesinlikle..eer polisiye seviosanız şidddddetle öneririm.. yeni kitabını okumak nasip olmadı henüz.. okuyanların yorumu olursa bnde sevinrim.. 
|
|
|
|
|
|
kanayıp ne kadar tutabilirsin gül uğruna dikeni..
|
|
|
adil34
Newbie
|
 |
« Yanıtla #5 : Aralık 12, 2006, 08:20:53 ÖS » |
|
Ben yeni kitabını okudum.Adı bildiginiz gibi ninattanın bilezikleri.Polisiyeyle alakası yok.Manzum şekilde yazılmış zaten.Antik bi aşk hikayesinden bahsedio.Ninatta adlı bayandan okuyucuya hitaben yazılmış bi kitap gibi.. Elinize aldıınızda en geç 1 saat içerisinde bitirirsiniz zaten.Ben begendim, değişik bi kitap ama okumazsanız da Ahmet Ümit'ten çok kopmuş sayılmazsınız eger bagımlısıysanız..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
düşmahseni
Newbie
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 29, 2007, 12:10:26 ÖÖ » |
|
bence de ahmet ümit çok güzel çünkü polisiyelerde görülmeyen bir özelliği var ahmet ümit toplumsal konularada değiniyor ve bunu yaparken gayet yalın ve akıcı bir dille bunları yapıyor.herkese tavsiye ederim daha kötü kitabına rast gelmedim.ayrıca polisiye tarafı da iyidir onuda unutmıyalım güzel bitirir romanları kendisi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hatshepshut
Newbie
|
 |
« Yanıtla #7 : Eylül 21, 2007, 11:02:20 ÖS » |
|
Ahmet Ümit'in kitaplarının çok sürükleyici olmasına ek olarak, kendisi inanılmaz güzel, akıcı ve etkili konuşmaktadır. Hele o üslubuyla anlattığı hikayeler bal olup damlıyor insanın içine. Ara ara ustalıkla da ideolojisini katması konuşmasına ayrı bir renk bence. Bütün kitaplarını okudum ve ayrım yapamıyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lapomme
|
 |
« Yanıtla #8 : Eylül 29, 2007, 08:34:36 ÖS » |
|
bi kitabını okuyabildim daha ama annem sagolsun butun kitapları var evde zamanla okuycam onlarıda insallah 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
carpe diem
Newbie
|
 |
« Yanıtla #9 : Eylül 29, 2007, 11:06:59 ÖS » |
|
ben de 2 kitabını okudum şimdilik=>sis ve gece beyoğlu rapsodisi polisiye sevmem diodum eskiden ama ahmet ümiti okuynca değişti fikrim.gerçekten onun polisiyeleri farklı toplumdaki gerçekleri aktarıyo bir yandan da...bir an önce de şeytan ayrıntıda gizlidir i okumak istiyorum
|
|
|
|
|
|
bir boşluğa düşersn bir boşluktan birikp yeniden sıçramk içn
|
|
|
|
lapomme
|
 |
« Yanıtla #10 : Aralık 23, 2007, 02:16:05 ÖÖ » |
|
3 oldu okudugum kitap sayısı ahmet ümit'ten acıkcası beyoglu rapsodisi'nden sonra biraz ara vermeye karar verdim arka arkaya okuyunca yaşıyormuş gibi oluyorum kitapları korkmaya başladım  ... ama gerceten cok basarılı.. okula tekrardan söyleşiye gelmesini cok isterim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
akcay kitap
Newbie
|
 |
« Yanıtla #11 : Ekim 11, 2009, 12:13:23 ÖÖ » |
|
ahmet ümitin son kitabı bab_ı esrar ve tüm kitapları var kavim fln aklınıza geliyorsa son kitabında şems_i tebriziyi anlatıyor size 5 lira ile 7.5 lira arası temin edebilirim hepsini sadece bana ulaşın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|