|
grkm
|
 |
« Yanıtla #135 : Eylül 06, 2009, 08:51:52 ÖS » |
|
Uçurtma Avcısı - filminden daha iyi...
|
|
|
|
|
|
... KISA ÇAKI, PASLI PANTOLON, GÖZDE YARASI KALMIŞ KABUK ...
|
|
|
y4qmur84
Newbie
|
 |
« Yanıtla #136 : Eylül 07, 2009, 11:15:35 ÖS » |
|
A biraz anlatır mısın Koloni nasıl bir şey?çok da spoiler olmasın ama:)
Direk katili söliim mi  Valla Grange in dier kitabı seytan yemini'nden sonra bu kitabın dili ve kurgusu daha basit gibi gelmişti...Başta tabi  200. sayfadan sonra kopuo olay.Zaten daha önce Grange okuduysan gidişatı bilirsin.Cinayetler zinciri ve bunu çözmeye çalısan polisler. Büyük bi Grange fanı olarak şiddetle tavsie ediorum..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
boun_aymiko
Newbie
|
 |
« Yanıtla #137 : Eylül 12, 2009, 04:35:34 ÖS » |
|
En son Olasılıksız'ı okudum... Gerçekten güzeldi ya.. Okunabilecek bir kitap bence! Her noktasına katılmasam da , kurguyu beğendim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zeper
|
 |
« Yanıtla #138 : Eylül 12, 2009, 05:40:51 ÖS » |
|
A biraz anlatır mısın Koloni nasıl bir şey?çok da spoiler olmasın ama:)
Direk katili söliim mi  Valla Grange in dier kitabı seytan yemini'nden sonra bu kitabın dili ve kurgusu daha basit gibi gelmişti...Başta tabi  200. sayfadan sonra kopuo olay.Zaten daha önce Grange okuduysan gidişatı bilirsin.Cinayetler zinciri ve bunu çözmeye çalısan polisler. Büyük bi Grange fanı olarak şiddetle tavsie ediorum.. Tamam teşekkür ederim.Uğultulu tepeleri okuyorum şuan,bitince direk onu alıp okuayacağım.
|
|
|
|
|
|
The past'S history,th future's mystery,THE PRESENT is gift
|
|
|
|
tam bir boğaziçili
|
 |
« Yanıtla #139 : Eylül 15, 2009, 12:21:44 ÖS » |
|
iskender pala katre-i matem. şu an nuriye akmanın "nefes" ini okuyorum yok böyle bir gol yok böyle bir kitap 
|
|
|
|
|
|
su ısıtıcısı benimmmmmmmm
|
|
|
|
weirdo
|
 |
« Yanıtla #140 : Eylül 15, 2009, 02:37:56 ÖS » |
|
iş güç olmayınca biraz alakasız kitaplar okudum geçen hafta olasılıksız şimdi de bir vampir serisine başladım. 1-işaret 2-ihanet 3-seçilmiş
|
|
|
|
|
|
ne yapsa etse üstüne gitmşler,mavi gökyüzünü ona dar etmşler
|
|
|
cansuu
Newbie
|
 |
« Yanıtla #141 : Eylül 20, 2009, 11:10:32 ÖS » |
|
OLASILIKSIZ bu kitabı herkesin elinde gördükten sonra anca okuma fırsatım oldu. insan kitabı okurken şöyle bir düşünmeden edemiyor doğrusu. sanırım dewamı varmış adı :empati. emin değilim bu konuda ve okuyanlar veya bilenler varsa yorumlarınızı yazar mısınız?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ramu
Newbie
|
 |
« Yanıtla #142 : Eylül 21, 2009, 06:11:15 ÖS » |
|
JİTEM (Ecevit Kılıç) Yakın tarihin faili meçhul cinayetlerinin hangi sebeplerle, kimler tarafından yapıldığına dair geniş bilgiler içeriyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aalerk
Newbie
|
 |
« Yanıtla #143 : Eylül 21, 2009, 08:39:14 ÖS » |
|
JİTEM (Ecevit Kılıç) Yakın tarihin faili meçhul cinayetlerinin hangi sebeplerle, kimler tarafından yapıldığına dair geniş bilgiler içeriyor.
geniş bilgiler demişsin. bilgi oldukları meçhul onların. bahsedilenleri yapan birgücün bu kitabı piyasaya sürmeme gücü olmalı. bunlar bazen pisikolojik harb tekniklerine göre kaleme alınıyorlar. bizzat olayların failleri, özellikle abartarak bunları alatıyorlar. onların güçlü olduklarını ve bizim onlarla uğraşamayacağımızı biliçaltımıza işlemeye çalışıyorlar. bence böyle kitapları okurken çook dikkatli olmak gerekir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meyali
Jr. Member

Boun PDR
|
 |
« Yanıtla #144 : Eylül 22, 2009, 01:06:43 ÖÖ » |
|
Saatleri ayarlama enstitüsü
|
|
|
|
|
|
kalbine inen acı gülmekle geçer
|
|
|
ninata
Newbie
|
 |
« Yanıtla #145 : Eylül 22, 2009, 01:15:57 ÖÖ » |
|
Aşk'ı okudum. Sonra bir daha okudum(: Mutlaka okunması gereken bir kitap bence
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nashville
|
 |
« Yanıtla #146 : Eylül 22, 2009, 11:52:26 ÖS » |
|
OLASILIKSIZ bu kitabı herkesin elinde gördükten sonra anca okuma fırsatım oldu. insan kitabı okurken şöyle bir düşünmeden edemiyor doğrusu. sanırım dewamı varmış adı :empati. emin değilim bu konuda ve okuyanlar veya bilenler varsa yorumlarınızı yazar mısınız?
olasılıksızı da empatiyi de okudum bol bol boş vaktimiz oldugunda okunacak kitaplardı ikisi de. gereksiz gordum pek. şimdi 'büyücü'yü merak ediyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kreb17
|
 |
« Yanıtla #147 : Eylül 22, 2009, 11:59:59 ÖS » |
|
olasılıksızı da empatiyi de okudum bol bol boş vaktimiz oldugunda okunacak kitaplardı ikisi de. gereksiz gordum pek. şimdi 'büyücü'yü merak ediyorum ben de hazırlıkta olasılıksızı okudum, güzel zaman geçirtir doğrudur fakat okuduktan 1 ay sonra zihnimden tamamen silinmişti tüm kitap. bi rus ajan vardı sanırım bir de migreni olan bir adam. hatırladıklarım bunlar. garip kuantum fiziği açıklamalarıyla ilgi çekici yaptırılmaya çalışılmıştı. ben de en son "The Magus" u okudum, şahane bir kitaptı, bence 20. yüzyıl ingiliz edebiyatıyla ilgili kitap arıyorsanız direk ya bunu ya da fransız teğmenin kadını nı okuyun derim. nashville sanırım aynı kitaptan bahsediyoruz. en kısa zamanda alıp okumanı öneririm, eğer batı dilleri okuyorsan zaten allahın emri, kesin okumalısın. şu anda marx ve engels ten " Felsefe İncelemeleri" ni okuyorum. bakalım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nashville
|
 |
« Yanıtla #148 : Eylül 23, 2009, 12:01:59 ÖÖ » |
|
olasılıksızı da empatiyi de okudum bol bol boş vaktimiz oldugunda okunacak kitaplardı ikisi de. gereksiz gordum pek. şimdi 'büyücü'yü merak ediyorum ben de hazırlıkta olasılıksızı okudum, güzel zaman geçirtir doğrudur fakat okuduktan 1 ay sonra zihnimden tamamen silinmişti tüm kitap. bi rus ajan vardı sanırım bir de migreni olan bir adam. hatırladıklarım bunlar. garip kuantum fiziği açıklamalarıyla ilgi çekici yaptırılmaya çalışılmıştı. ben de en son "The Magus" u okudum, şahane bir kitaptı, bence 20. yüzyıl ingiliz edebiyatıyla ilgili kitap arıyorsanız direk ya bunu ya da fransız teğmenin kadını nı okuyun derim. nashville sanırım aynı kitaptan bahsediyoruz. en kısa zamanda alıp okumanı öneririm, eğer batı dilleri okuyorsan zaten allahın emri, kesin okumalısın. şu anda marx ve engels ten " Felsefe İncelemeleri" ni okuyorum. bakalım  teşekkürler kreb. sen batı dillerindesin sanırım. sartre okumanı oneririm daha sonra.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yum-i-yum
|