ali sari
Newbie
|
 |
« Yanıtla #30 : Ocak 12, 2007, 03:19:39 ÖS » |
|
"SANA GÜL BAHÇESİ VADETMEDİM" i okuyorum.şizofren insan nasıl olur yakından tanıyorsunuz..cok degısık şimdiye kadar bilmediğim şeyler öğrendim cidden..
Ben de su an o kitabı okuyorum.Ayrıca bundan önce ayşe kulin den geniş zamanları okudum.İkisi de cok güzel kitaplar bence.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
muhip
|
 |
« Yanıtla #31 : Ocak 13, 2007, 10:58:57 ÖS » |
|
"SANA GÜL BAHÇESİ VADETMEDİM" i okuyorum.şizofren insan nasıl olur yakından tanıyorsunuz..cok degısık şimdiye kadar bilmediğim şeyler öğrendim cidden..
Ben de su an o kitabı okuyorum.Ayrıca bundan önce ayşe kulin den geniş zamanları okudum.İkisi de cok güzel kitaplar bence. perşembe günkü aayşe kulin söyleşisine katılmıştım arkadaşla..ve merak ettim bende kitaplarından birini okumak istiyorum....özellikle füreyya..okudunuzmu arkadaşlar tavsiye edermisiniz..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
man_made_god
Evrensel Gözlemci
|
 |
« Yanıtla #32 : Ocak 14, 2007, 06:42:49 ÖS » |
|
simyacıyı bir kez daha okudum (14.kez fln oldu)..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
limonçiçeği
Biri_beni_durdursun
|
 |
« Yanıtla #33 : Ocak 14, 2007, 08:57:11 ÖS » |
|
yüreğimin sesini dinle
|
|
|
|
|
|
B.S. Pred Math Grad'11 M.A. Curriculum and Instruction'14
|
|
|
|
Mallory Knox
|
 |
« Yanıtla #34 : Ocak 14, 2007, 10:13:09 ÖS » |
|
kırmızı pazartesi- marquez ilahımsın marquez amca,sen çok yaşa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
muhip
|
 |
« Yanıtla #35 : Ocak 14, 2007, 11:29:52 ÖS » |
|
şimdi "EVE'IN SON YÜZÜ" itabına başladım gerçi daha bir sayfa okumak nasip oldu..kitap çogul kişilikle ilgili..başka bir yorumda bulunamayacağım çünkü henüz bilmiyorurm...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ali sari
Newbie
|
 |
« Yanıtla #36 : Ocak 18, 2007, 08:24:25 ÖS » |
|
Ben de su an o kitabı okuyorum.Ayrıca bundan önce ayşe kulin den geniş zamanları okudum.İkisi de cok güzel kitaplar bence. Ben okuyanlara sordum ve tavsiye ediyorlar.Ayrıca Foto Sabah Resimleri ni de bitirdim.Onu da tavsiye ediyorum.Çok güzel öyküler var kitapta.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
muhip
|
 |
« Yanıtla #37 : Ocak 18, 2007, 10:15:29 ÖS » |
|
Ben de su an o kitabı okuyorum.Ayrıca bundan önce ayşe kulin den geniş zamanları okudum.İkisi de cok güzel kitaplar bence. Ben okuyanlara sordum ve tavsiye ediyorlar.Ayrıca Foto Sabah Resimleri ni de bitirdim.Onu da tavsiye ediyorum.Çok güzel öyküler var kitapta. psikoloji alanında "eve'in son yüzü" de en az "sana gül bahçesi vadetmedim" kadar ilginç bence..eğer o kitabı begendiyseniz "eve'in son yüzü" kitabı da eminim bir o kadar ilginiz cekecektir... dünyada cok nadir görülen çoğul kişilik hastalığı olan bir kişinin(eve'nin) hayatını konu alan bir kitap..kitabın yazarları da eve'nin terapilerini yapan iki psikiyatrist..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cincinim
|
 |
« Yanıtla #38 : Ocak 19, 2007, 01:26:14 ÖÖ » |
|
Ben de su an o kitabı okuyorum.Ayrıca bundan önce ayşe kulin den geniş zamanları okudum.İkisi de cok güzel kitaplar bence. perşembe günkü aayşe kulin söyleşisine katılmıştım arkadaşla..ve merak ettim bende kitaplarından birini okumak istiyorum....özellikle füreyya..okudunuzmu arkadaşlar tavsiye edermisiniz.. Ayşe Kulin'in bence müthiş bir biyografi yazma yeteneği var.Füreya okuduğum ilk kitabıydı.3 defa okudum belkide çünkü çok içtendi,beni kendine çeken bir tarafı vardı.Füreya'yı Atatürk ile tanıştığı ve yakın ortamlarda bulunduğu için hafif kıskanıyordum da...Ama Füreya bizden biri olmuştu.Çünkü onların ailesi çok renkliydi.Halikarnas balıkçısı,Fahrünisa zeid,Aliye Berger... herhalde ne kadar tavsiye ettiğimi anlatabilmişimdir:)
|
|
|
|
|
|
yalnızlık nedir göreceksin öldüğün zaman...
|
|
|
|
cincinim
|
 |
« Yanıtla #39 : Ocak 19, 2007, 01:30:06 ÖÖ » |
|
tübitak yayınlarından "beynine bir kez hava değmeye görsün" adlı kitabı okudum.Enfes...Hiç bu kadar akıcı sürükleyici bir Tübitak kitabı okumamıştım.Bir Beyin Cerrahının hastalarıyla olan anılarını,kazalarını,komiklikleri,trajedileri anlatıyor,hem de kendi ağzından. hem kahkahalara boğuldum hem de içim ürperdi. hakkaten beyne bir kez hava değmeye görsün... yazar: Dr. Frank Vertosick Jr
|
|
|
|
|
|
yalnızlık nedir göreceksin öldüğün zaman...
|
|
|
|
muhip
|
 |
« Yanıtla #40 : Ocak 19, 2007, 03:13:38 ÖS » |
|
Ben de su an o kitabı okuyorum.Ayrıca bundan önce ayşe kulin den geniş zamanları okudum.İkisi de cok güzel kitaplar bence. perşembe günkü aayşe kulin söyleşisine katılmıştım arkadaşla..ve merak ettim bende kitaplarından birini okumak istiyorum....özellikle füreyya..okudunuzmu arkadaşlar tavsiye edermisiniz.. Ayşe Kulin'in bence müthiş bir biyografi yazma yeteneği var.Füreya okuduğum ilk kitabıydı.3 defa okudum belkide çünkü çok içtendi,beni kendine çeken bir tarafı vardı.Füreya'yı Atatürk ile tanıştığı ve yakın ortamlarda bulunduğu için hafif kıskanıyordum da...Ama Füreya bizden biri olmuştu.Çünkü onların ailesi çok renkliydi.Halikarnas balıkçısı,Fahrünisa zeid,Aliye Berger... herhalde ne kadar tavsiye ettiğimi anlatabilmişimdir:) kesinlikle.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kuzey
|
 |
« Yanıtla #41 : Ocak 19, 2007, 04:39:57 ÖS » |
|
Şu an Ali Kuzu - Atatürk'ü kimler öldürdü ? adlı kitabı okuyorum. Bir komplo teorisinden öte olmak üzere kanıtlarla ilerleyen kitap bize Osmanlı'nın son dönemlerinden, Atatürk'ün ölümüne kadar olan dönemde ( yani benim okuduğum yer oraya kadar ilerisini ne bilem  ) Siyonizmin ve Masonların Türkiye'yi nasıl yönettiği, topraklarda nasıl etkinlik kazandığı, Filistinin kaybedilişi ve daha bir çok olayın arkasındaki Masonik güçleri ve Yahudi etkinliğini anlatıyor.
|
|
|
|
|
|
Sevdamızın adı berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun !
|
|
|
|
Mallory Knox
|
 |
« Yanıtla #42 : Ocak 20, 2007, 07:38:31 ÖS » |
|
charles bukowski- sıradan delilik öyküleri
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mallory Knox
|
 |
« Yanıtla #43 : Ocak 22, 2007, 08:24:45 ÖS » |
|
yapacak başka bişey bulamadığımdan 2 günde bir yeni kitaplara başlıorum . . . sonuncusu mezarlarınıza tüküreceğim-boris vian tavsiye olunur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ceterisparibus
|
 |
« Yanıtla #44 : Ocak 28, 2007, 01:52:19 ÖS » |
|
Bir dinazorun gezileri-Mina Urgan Kitabı yazdığında 82 yaşındaymış ama anlaşılan dolu dolu yaşamış bu yılları.Gezip gördüğü yerleri anlatmış kitabında.Anadolu,Bodrum,Paris,İngiltere,Sovyet Rusya,Meksika.. yı anlatıyor.En çok Mavi yolculuk kısmını sevdim,Sabahattin Eyüboğlu ve onun seçtiği bazı aydınlarla beraber Ege ve Akdeniz yolculuklarını anlatıyor bu bölümde.Zaten güzel olan yaşamının güzel kitabını yazmış bana göre.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|