Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

38959 Mesaj 2819 Konu- Gönderen: 4875 Üye - Son üye: hamdicigerim
Boğaziçi Üniversitesi ForumuKültür - SanatKitapLivaneli’nin romanı ABD’de finalist
Sayfa: [1]
Yazdır
Gönderen Konu: Livaneli’nin romanı ABD’de finalist  (Okunma Sayısı 1301 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
madi
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« : Şubat 11, 2007, 04:56:49 ÖS »

Zülfü Livaneli’nin “Mutluluk” adlı romanı, ABD’deki kitap zinciri Barnes&Noble’nin
 “Yeni büyük yazarları keşfedin” programı kapsamında her yıl verdiği ödüllerin roman
dalındaki 3 finalisti arasında yer aldı.

Zülfü Livaneli, yaptığı yazılı açıklamada, Amerika’da “Bliss” adıyla yayımlanan “Mutluluk”
adlı romanının, ABD’de binin üzerinde kitabevinin sahibi olan Barnes&Noble’ın her yıl
verdiği prestij ve para ödüllerinin roman dalındaki üç finalistinden biri olduğunu bildirdi.

Ödüllerin 28 Şubat tarihinde törenle sahiplerine verileceğini dile getiren Livaneli, tüm
finalist yazarların Barnes&Noble’ın New York Lincoln Triangle mağazasında kitaplarından
bölümler okuyacaklarını belirtti.

Zülfü Livaneli, keşif ödüllerinin bir önceki yıl tanıtılan kitapların en iyilerini ödüllendirmeyi
ve edebi kaliteye sahip eserlerin kitap kalabalığında gözden kaçırılmamasını sağlamayı
amaçladığını kaydetti.

Romanının bir yıl boyunca binden fazla Barnes&Noble mağazasında “Büyük bir yazarın keşfi”
başlığı altında özel biçimde tanıtılacağını dile getiren Livaneli, New York’un yayınevlerinden
St. Martin’s Press tarafından 2006 yılının Ekim ayında yayımlanan ve “Sonbahar döneminin
 kitabı” seçilen romanından bölümler okumak ve ödülünü almak üzere Barnes&Noble’nin
davetiyle Şubat ayı sonunda New York’a gideceğini bildirdi.

lightsmile
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Şubat 25, 2007, 08:47:26 ÖS »

Mutluluk romanı gerçekten de çok başarılı bir kitap ve onu seçmekle doğru yaptıklarına inanıyorum.Karakterleri o kadar güzel anlatıyor ki artık onların doğruları bizim de doğrularımız oluyor ve hepsine bir şekilde hak veriyoruz okurken. Ben okuduktan sonra bir süre daha etkisinde kaldım. 16martta da filmi çıkıyormuş.fragmanına bakılırsa bizi gayet iyi bir film bekliyor gibi geldi bana
xtrablack
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ağustos 31, 2007, 07:17:44 ÖS »

bir tek ben beğenmedim sanırım kitabı. çok gereksiz buldum ben. kusura bakmayın arkadaşlar... Utandım Utandım Utandım

'Burning my dreams...'
MorrisonHotel
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ağustos 31, 2007, 09:15:39 ÖS »

bir tek ben beğenmedim sanırım kitabı. çok gereksiz buldum ben. kusura bakmayın arkadaşlar... Utandım Utandım Utandım

olabilir normaldir Kahkaha
Sayfa: [1]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: