Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

40729 Mesaj 3538 Konu- Gönderen: 7161 Üye - Son üye: gozdeclk
Boğaziçi Üniversitesi ForumuKültür - SanatKitapstatejik derinlik- uluslar arası ilişkiler
Sayfa: [1]
Yazdır
Gönderen Konu: statejik derinlik- uluslar arası ilişkiler  (Okunma Sayısı 1790 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
efe.rana
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« : Eylül 19, 2006, 03:07:52 ÖS »

Şu anda sürdürüle gelen Türkiyenin uluslararası ilişkilerdeki adımlarını anlamanızı kolaylaştıracak, muhteşem zevkli bir kitap.Yazarı ahmet davutoğlu, başbakanın dış ilişkileer danışmanı.Kitabı okurken kendimi bir bulmacanın ortasında gibi hissettim.Küre yayınlarından çıkıyor kitap.
seymaniac
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Eylül 23, 2006, 09:46:17 ÖS »

cok onyargılıyımdır basbakan ın danısmanın yazdıgı kitaptan ne cıkar ki...hem dısilişkilerin ne durumda oldugu malum....icerde aslan dısarda kediyiz artık.... demek bu adammıs o politikaya danısmanlık eden zatt

sen dogmana bak güzel gün!
rockytop
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Eylül 24, 2006, 05:19:36 ÖS »

olm gidin önce klasikleri okuyun bir.
efe.rana
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Eylül 25, 2006, 06:18:39 ÖS »

cok onyargılıyımdır basbakan ın danısmanın yazdıgı kitaptan ne cıkar ki...hem dısilişkilerin "ne durumda oldugu malum"....icerde aslan dısarda kediyiz artık.... demek bu adammıs o politikaya danısmanlık eden zatt

Sanırım haklısın şeyma, kendine karşıda diğerlerine karşıda çok ön yargılısın.
Ben akp li falan değilim fakat Türkiye'nin dış politikasının ne durumda olduğu konusunda sende malum olan birşeyler varsa ve paylaşırsan çok mutlu olurum.
Ahmet Davutoğlu gerçekten çok yetkin bi insandır çok ciddi bilimsel yayınları vardır ve ayrıca o da birboğaziçilidir.Son olarak belki yanlış anlaşılmıstır diye söylüyorum kitap 2001 basım.iyi günler Şeyma hanım
Lucius Vorenus
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Eylül 25, 2006, 06:42:32 ÖS »

cok onyargılıyımdır basbakan ın danısmanın yazdıgı kitaptan ne cıkar ki...hem dısilişkilerin "ne durumda oldugu malum"....icerde aslan dısarda kediyiz artık.... demek bu adammıs o politikaya danısmanlık eden zatt

Sanırım haklısın şeyma, kendine karşıda diğerlerine karşıda çok ön yargılısın.
Ben akp li falan değilim fakat Türkiye'nin dış politikasının ne durumda olduğu konusunda sende malum olan birşeyler varsa ve paylaşırsan çok mutlu olurum.
Ahmet Davutoğlu gerçekten çok yetkin bi insandır çok ciddi bilimsel yayınları vardır ve ayrıca o da birboğaziçilidir.Son olarak belki yanlış anlaşılmıstır diye söylüyorum kitap 2001 basım.iyi günler Şeyma hanım
şeymanın birşey bilse bile açıklaması burada bence gerekmez,bunlar forumlarda gerginlik yaratıcı temalar
Ahmet Davutoğlunu bilmem,ama boğaziçili olması bende zerre kadar etki yapmıyor.Ha sivas cumhuriyet ha odtü ha baaziçi kesmediyse de ha MIT
Kitabın 2001 basımı ne alaka anlamadım,"gulbeddin hikmetyar" savunması gibi geldi bana.

...Nükleer Mühendis...
efe.rana
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Eylül 25, 2006, 09:35:30 ÖS »

Bu konuyla ilgilenmediğinizi söylemek için buraya cevap yazıyor olmanızı pek anlayamadım aslına bakarsanız.Ben şeyma nın gerçekten söyleyecek bişeyleri olduğunu vehm ettiğim için ondan bilgisini bizimle paylaşmasını rica ettim.Senden ise ne rica edebileceğimi bilemiyorum aslına bakarsan.2001 basımı olması meselesini de; umuyorumki şeyma anlamıştır...
Sayfa: [1]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

-