Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

40721 Mesaj 3531 Konu- Gönderen: 7157 Üye - Son üye: usa.mali
Sayfa: 1 [2] 3
Yazdır
Gönderen Konu: Stephen King  (Okunma Sayısı 8445 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mallory Knox
Sr. Member

hayat, bir hayalperest için cehennemden farksız .

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Ekim 16, 2006, 03:05:27 ÖS »

stephen king,liseye başladığım zamanlarda favorimdi Gülümseme
hayvan mezarlığı,çılgınlığın ötesi,kujo,sadist,çağrı,tepki hepsi güzel kitaplarıdır ama içlerinden en güzelinin shining(medyum) olduğunu düşünüyorum ben. overlook oteli,az mı hayal kurdum o kitapla ilgili vay vay vay Kahkaha
selin_kardelen
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Kasım 05, 2006, 08:04:04 ÖS »

stephen king'in haywan mezarlığı,kemik torbası,mahşer,hayaletin garip huyları,medyum,buick 8 we daa bi çok kitabını okumuş we beenmiş biri olarak şunu söleebilirim,"CEP" o kdr da etkileici diildi,açkçası stephen king brz yatarak yazmış bence Üzgün

sosyoloji öncesi hazırlk dönemi,,
Bart
Newbie
*

Floating Exchange Rate!!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Kasım 06, 2006, 10:28:01 ÖS »

overlook oteli.... adını duyunca bile gerilioum. stanley kubrick enfes bi filim çekmişti onun hakkında gerçei kitabı biraz değiştirmiş ama...
benim en sevdiğim kitabı the tommyknockers'dır. Türkçe'ye şeffaf olarak çevrilmiş. Bir de şunu sorucam neden kitap adlarını abuk sabuk çeviriyorlar. Örneğin, Deathzone (Çağrı), Firestarter (Tepki)....

4 Adım kaldı!!!
LadyDeWinter
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Aralık 20, 2006, 09:43:05 ÖS »

Ben polisiye ve korku romanlarını okumayı özellikle çok seviyorum.. King de iyi bir yazar. Ama bence dezavantajı olayların çoğu zaman gerçekdışı olması. "göz","christine" ve "cep"te olduğu gibi. Ama bence "sadist" gerçekten iyi bir kitaptı ve Stephan King in birçok okuyucusunun olması da onun iyi bir yazar olduğunu bize söylüyor..
forever
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Aralık 22, 2006, 08:37:09 ÖS »

Stephan King benm de faworim dir gerçek dışı yazması belki dezawantaj ama  romanları bu yüzden çok heyecanlı oluo  Göz kırpan

...sosyolog...
ali sari
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Aralık 31, 2006, 03:36:47 ÖS »

Ben de Rüyalar ve Karabasanlar ile Tepkiyi okudum.İkisi de süperdi.
Scofield
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Ocak 16, 2007, 10:52:00 ÖS »

Açılın leynnnnnnnnnnnn.... Gülümseme  Stephen King resmi fan'ı geliyor...Tüm kitaplarını okudum ve uyarlanan tüm filmlerini izledim....En çok ta ESARETİN BEDELİ ni seviorum...

imdb de 2. sırada

pek çok insan bilmez ama Stephen King yazmıştır Esaretin Bedeli'nin öyküsünü

Zati Kingdom Hospital ve Rose Red Konağına şapka çıkarırım..

en çok sevdiğim kitapları ise:

rüyalar ve karabasanlar

hayvan mezarlığı

azrail koşuyor

vay beeeee...bu forumda akıllı insanlar da varmış yaaaaa...sefdim burayı Gülümseme
Mallory Knox
Sr. Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Ocak 17, 2007, 02:48:22 ÖÖ »

Stephan King benm de faworim dir gerçek dışı yazması belki dezawantaj ama  romanları bu yüzden çok heyecanlı oluo  Göz kırpan
stephan king,vaay ilginç yeni mi çıktı bu yazar?madem bu kadar favoriniz(!)o zaman neden 40 yıllık stephen king'i stephAn king olarak yazarsınız anlamıyorum,ya ben gerçekten çok yanlış anlıyorum insanları,ya da insanlar olur olmaz her konuda birşeyler bildiklerini iddia etmeyi çok seviyorlar..neyse,'kızım sana söylüyorum,gelinim sen işit' gibi olacak bu durum ama yazma gereği duydum, e ve a harflerinin yerleri de karıştırılacak gibi değil ilginç olan bu  Göz kırpan

vay beeeee...bu forumda akıllı insanlar da varmış yaaaaa...sefdim burayı Gülümseme
ve tabii ki pek sayın yeni üyelerimizden scofield  Gülümseme madem ki siz de bu forumun akıllı (  Göz kırpan ) üyelerindensiniz,size de bir şeyler yazmak gerek değil mi,ayrımız gayrımız mı var aa  Kahkaha  forumdaki insanların akıllılıklarıyla stephen king hayranlıklarını pozitif bir korelasyon içinde mi gördünüz ki böyle birşey yazma ihtiyacı duyumsadınız acaba? ilginç doğrusu, pek çok aklı başında insan,diğerlerinin akıllılıklarını boğaziçili olmalarıyla bile ölçmeyi bırakmışken,bu tutumunuz ilginç ve vahim geldi doğrusu..espriyse de biraz değişik ve eski tarz bir espri olmuş sanki..

neyyse,amacım kimseye ayar vermek değildi.sonuçta herkes nereye ne yazmak isterse yazar,forumun bekçisi değilim,sizin de bu yazılanları okuduktan sonra iddia edeceğiniz gibi..hepinize tatlı rüyalar,aynen böyle devam ediniz  Sırıtan  Sırıtan  Sırıtan
« Son Düzenleme: Ocak 17, 2007, 03:15:04 ÖÖ Gönderen: NaBoKi » Logged
forever
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Ocak 17, 2007, 12:13:10 ÖS »

ya ben gerçekten çok yanlış anlıyorum insanları

ewet aynen öyle!
alt tarafı e yerine a yazmışım ztn öteki kelimelerimn de çok düzgün olduğu söylenemez neden bu kadar taktığını anlayamadm
neyse en azından amacın kimseye ayar vermek değil Kahkaha

...sosyolog...
Mallory Knox
Sr. Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : Ocak 17, 2007, 01:11:34 ÖS »

eleştirileri böyle güleryüzle karşılayabilen insanların hala varolması ne kadar güzel,pek bir sevindim,anlatamam doğrusu  Göz kırpan

daha önce de belirttiğim gibi,amaç seni eleştirmek değildi,sadece en son gördüğüm örnek olduğun için senden bahsetmek zorunda kaldım..neyse başka bi yazıda görüşmek dileklerimle,hoşçakalınız efendim  Dil çıkaran
man_made_god
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : Şubat 02, 2007, 02:37:02 ÖS »

bn sadece dreamcather (rüya avcısı) ı okudum..güzel bi kitaptı filmi de fena değildi..
boddah
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : Eylül 15, 2007, 11:43:40 ÖS »

liseye başladığım dönemde nerden geldiği belli olmayan bi hevesle saldırmıştım adamın kitaplarına:))hangi akla hizmetse bizim okulda yasaktı bi aralar onun kitaplarını okumak yok efendim sanatsal olarak bi anlam ifade etmiyomuş kitapları.bunu söleyen edb öğretmeninin emekli olmasından sonra bizim de yasaklı dönem bitti:)ilk olarak buick 8 die bi kitabını okumuştum sonra çoğu kitabını okudum.en çok medyumu sevmiştim.oğlu da kitap çıkarmış şimdi geçenlerde gazetede gördüm ama babasının yaptığı etkiyi yapar mı bilmiyorum tabi
gkndsn
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #27 : Ağustos 02, 2008, 09:06:35 ÖS »

bnde kemik torbası ve göz var kemk trbasının yarısına gldm
vampiria
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #28 : Ağustos 31, 2008, 12:41:51 ÖÖ »

bunun karanlık öyküler kitabıydı sanırsam orda kuzeye giden yol virüsü diye bi hikaye vardı nezaman düşünsem korkarım hala.Sadist ve 'O' ve Kara Kule serisi de çok kaliteli kitaplar ama nedense bu adamın kitapları filme düzgün çekilemiyo bitürlü yada kitap gibi korkutucu olmuyo aynen jean cristophe grange'ınkiler gibi..
revenge
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #29 : Eylül 20, 2008, 08:29:43 ÖS »

''stephen kıng'' bizamnlar üst üste kitaplarını okurdm.. en son 1 2 sene önce cepi okudum..hayal kırıklıgına ugradm biraz nasıl heycanla başlamştm kitaba=/ogün bugündr de hiç okumadm..ama tekrardan başlamak istiorum okumaya okuamdgm daa bissürü kitabı var  ...
Sayfa: 1 [2] 3
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

-