mithrilfender
Newbie
|
 |
« : Eylül 20, 2006, 05:20:40 ÖS » |
|
Merhaba arkadaşlar ,güzel Bufok'umuza fotoğrafa ilgi duyan yada ilgi duymak isteyen herkesi bekliyoruz.Klubümüzün web sitesi www.bufok.boun.edu.tr ayrıca tez zaman içinde klubümüzün teknik fotoğraf seminerleri ve karanlık oda eğitimleri başlayacak.Bilginize
|
|
|
|
|
|
|
|
|
limonçiçeği
Biri_beni_durdursun
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül 21, 2006, 05:19:44 ÖS » |
|
merhaba kulübe üye olmak istiyorum nasıl? yardımcı olursanız sevinirim... 
|
|
|
|
|
|
math
|
|
|
ptahturan
Newbie
|
 |
« Yanıtla #2 : Eylül 22, 2006, 01:30:08 ÖS » |
|
merhaba..ben de bu kulubü üye olmak istiorum..oryantasyon da toplantınızı kaçırmışın we bir daha göremedim kulübü...nasıl üye olabilirim?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
callandor
Baş gözlemci
|
 |
« Yanıtla #3 : Eylül 22, 2006, 03:05:40 ÖS » |
|
kulüp odasına gidip (1. erkek yurdunda) orada üye olabilirsiniz
|
|
|
|
|
|
GK sevgiler saygılar
|
|
|
tßkts
Newbie
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 23, 2006, 10:56:04 ÖÖ » |
|
kulübe girersek ne tip çalışmalar olacak acaba? ben bu konuda ilgiliyim ancak fazla bilgiye sahip değilim.öncelikle ders olarak almak daha mı faydalı olur dersiniz? peki bu ders zorlar mı?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nerion
|
 |
« Yanıtla #5 : Eylül 23, 2006, 11:19:46 ÖÖ » |
|
selam .. ben de üye olmak istiyorum ancak arkadaşlarım bana dedi ki " üye olursan ve fotografcılık kurslarına katılmak istiyorsan özel olarak 1500 ytl değerinde bir makine alman lazım" dediler. böyle bir şart var mı? kendi dijital foto makinemle katılamaz mıyım kurslarınıza?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
callandor
Baş gözlemci
|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül 23, 2006, 04:45:12 ÖS » |
|
ben katıldım siz de katılabilirsiniz ve evet eğer gerçekten ilgiliyseniz derslere girmek faidelidir.
|
|
|
|
|
|
GK sevgiler saygılar
|
|
|
|
bushwacker
|
 |
« Yanıtla #7 : Eylül 27, 2006, 01:42:56 ÖÖ » |
|
Selamlar arkadaşlar,
Tanışma çayımız haftaya çarşamba 17:30'da olacak, yer daha tam belli değil fakat belli olduğunda burdan ve okuldaki mesaj panolarından öğrenebilirsiniz.
Klübe girdiğinizde fotoğraf çekmeyi bilmeyenler için fotoğraf seminerler ve karanlık odaya ilgili olanlar için karanlık oda seminerleri olacak. Ayrıca bu sene her ay sonunda sergilenmek üzere konulu sergiler yapmayı planlıyoruz ki bu sergilere katılım bütün klüp üyelerine açık ve ek ücret talep edilmeyecek.
Siz klübe üye olup aidatınızı verdiğinizde (ki yıllık 25-30 milyonu geçmez heralde bu rakam) sahip olacağınız haklar: seminerlerini aldığınız takdirde karanlık odayı kullanabilme(kimyasallar bizden, fotoğraf kağıtlarınızı kendiniz getiriyorsunuz), istediğinizde ve talep ettiğinizde kendinize özel kişisel sergi açabilme, haftasonları yapılacak teknik gezilere ve fotoğraf gezilerine katılabilme, bir yönetim kurulu üyesinin gözetiminde fotoğraf filminden fotoğraf scanleme(klüp odasında güzel bir scannerımız var), klübün toplantılarına ve bütün aktivitelerine dahil olabilme.
1.500 ytl'lik makina olayını ise ilk defa duyuyorum, yok öyle bişey arkadaşlar =) kendi makinanızla istediğiniz gibi çekebilirsiniz.
Klüp odası, klüplerin olduğu çalışma salonuna girdiğinizde sağ tarafta kalıyor. 1. kapı ensonun, 2. kapı büsas'ın, 3. kapı ise büfok'un kapısı(türk müziği klübü ve sinema klübü ile ortak oda kullanıyoruz). Karanlık oda da bu odanın içinde.
Fotoğraf dersine gelince, sanırım jeffrey baykal rollins'in verdiği basic photography'den bahsediyorsun. Ben hem okuldaki seminerlere katılmama hem de ifsak'tan temel fotoğraf seminerlerine katılmama ve fotoğraf çekmeyi gayet iyi bilmeme rağmen bu sene jeffrey'den basic photography dersini aldım. bişeyler öğreneceğime ve boşa gitmeyeceğine de eminim. istersen alabilirsin tabi ki =)
|
|
|
|
|
|
Stay Hungry. Stay Foolish.
|
|
|
klapaucius
Newbie
|
 |
« Yanıtla #8 : Eylül 29, 2006, 09:56:00 ÖS » |
|
hakkaten ya kim cıkarmis bu dedikoduyu. yok ben de o kadar zengin degilim.yıllık 15 milyon aliniyor klupten o da karanlik oda kimyasallari icin bir de iste bushwackerin dedigi sergiler icin. onun disinda makine almaya gelince hani ewdekullandigimiz makinler war ya dogumgunlerinde kullandigimiz onlari kullanin bence ilk basta siyah beyaz cekersiniz o makineyle sonra baktiniz sardi baya fotografcilik o zaman alin istediginiz makineyi. ben mesela neden hemen klube girdigimde makine aldim diye kendime kiziyorum. klupte we fotgorafcilik dersinde bissuru yontem war zaten fotografcilikta kullanabilceginiz.hem onlari ogrenirsiniz. ayrica fotograf fotograftir. bu yuzden acayip pahali bir makineye gerek yok. su anda 4 tane makinem war.polaraid bile cekebilirsiniz. cok guzel oluyorlar bence. bu sene zaten polaraid sergisi de yapicaz belki fotograflariniz sergilenir sizlerin de. bu yuzden cekinmeyin.
|
|
|
|
|
|
wingardium leviosa
|
|
|
|
hatche
|
 |
« Yanıtla #9 : Ekim 06, 2006, 11:53:08 ÖÖ » |
|
bencede bende makinamı ikinci dönem almıştım karanlık oda derslerinide compaq makinayla çektiğim bi filmle almıştım hatta o makinayıda arkadaştan almıştım. bu arada klübün tanışma çayı 9 ekimde yani önümüzdeki pazartesi günü saat 17.00 de turgut noyan salonunda(kuzey bimin altında girişten sola dönünce ortadaki merdivenden aşağıya iniyosun.) dia göstereside olacak.üye olmak isteyenler orda üye olabilirler ve yine o gün detaylı bi şekilde klüp ve çalışmalarından konuşulur.ha bihe üye olup mail grubuna üye olmamış arkadaşlar yada maillerini almayı unuttuğumuz arkadaşlar gelip mail adreslerini bıraksınlar...
|
|
|
|
|
|
h.k. iktisat 3.sınıf
|
|
|
limonçiçeği
Biri_beni_durdursun
|
 |
« Yanıtla #10 : Ekim 07, 2006, 10:46:27 ÖÖ » |
|
ya ne zaman klüp odasına gitsem kapalı ne zaman açılıoo bi türlü uye olmamadım 
|
|
|
|
|
|
math
|
|
|
klapaucius
Newbie
|
 |
« Yanıtla #11 : Ekim 07, 2006, 10:33:22 ÖS » |
|
sali gunleri beste toplantimiz oluyor. o zaman gelirsen kesin uye olursun. malum hawlar guzel gunesli. sen bir de kisin gor klup odasini.bos kalmaz kesinlikle.
|
|
|
|
|
|
wingardium leviosa
|
|
|
|
enhedu
|
 |
« Yanıtla #12 : Ekim 08, 2006, 12:59:26 ÖÖ » |
|
ben üyeyim ama geçen dönemki dersler dışında hiç bi faaliyetine katılmadım büfok'un. derslerin baya yararını gördüm ama makine alınca. neyse bakalım bu pazartesi toplantıya gelicem bi bakalım neler yapılcakmış...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mojojojo
Newbie
|
 |
« Yanıtla #13 : Ekim 20, 2006, 02:06:26 ÖÖ » |
|
ya ben kulübe girmek için çok mu geç kaldım ? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
limonçiçeği
Biri_beni_durdursun
|