Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

34505 Mesaj 2191 Konu- Gönderen: 3067 Üye - Son üye: cigacinoZooca
Sayfa: [1]
Yazdır
Gönderen Konu: Kur Programları ve Irregular Hakkında  (Okunma Sayısı 1124 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Inf0rm
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« : Ağustos 25, 2008, 12:20:57 ÖS »

Merhabalar
Öğrenmek istediğim 3 konu var.Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

1) DBS sınavı sonucu yerleşilebilecek kurların puanlaması nasıl yapılıyor? Yani kaçta kaç veya yüzde şu kadar diye bir oran mevcut mu?
2) Hazırlık kurları arasında eğitim sırasında geçiş imkanı var mı? (Var ise hangi dönemlerde ve ne şekilde?)
3) Irregular programının kapsamı nedir? (Hangi kurlar bu programı uygulayabilirler, gereken koşullar nelerdir vs)

Tekrar teşekkürler iyi günler Gülümseme
nuitari
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Ağustos 25, 2008, 12:55:37 ÖS »

1-öle bişey yok
2-var ,istediğin zaman.. talep etmen halinde..kontenjan da uyuyorsa hallederler...ama interlerle advler zaten sene yarısına doğru eşitleniyorlar
3-irregular olmak kaşınmak demek...eğer bölümünün kış döneminde açılmayan bir ilk dönem dersi varsa onun yerine temelini bilmediğin bir ders almak zorunda kalabilirsin...bölüm derslerin genelde aksak devam eder irregular olarak kalırsan... bunu yapmak için de intermediate kurunda 80 adv kurunda 60 sınav ortalaması yapıp ilk dönem bittiğinde açılan proficiency sınavına girebilirsin
Inf0rm
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ağustos 25, 2008, 01:03:12 ÖS »

İlk önce ilgilendiğin için teşekkür ederim.Hazırlık kur değişiminin talep edilmesi halinde değiştirebileceğinden bahsetmişsin.Yani herhangi bir tarihi beklemek zorunluluğu yok. Peki bu değişim için gerekli şartlar nelerdir.Yani mesela intermediate deki bir kişi adv geçmek isterse ne göz önüne alınarak bu işlem gerçekleştiriliyor.(Not durumu mu yoksa extra bir sınav şeklinde falan mi?)
« Son Düzenleme: Ağustos 25, 2008, 01:13:36 ÖS Gönderen: Inf0rm » Logged
Inf0rm
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ağustos 26, 2008, 09:53:35 ÖÖ »

Hazırlık kur değişiminin talep edilmesi halinde değiştirebileceğinden bahsetmişsin.Yani herhangi bir tarihi beklemek zorunluluğu yok. Peki bu değişim için gerekli şartlar nelerdir.Yani mesela intermediate deki bir kişi adv geçmek isterse ne göz önüne alınarak bu işlem gerçekleştiriliyor.(Not durumu mu yoksa extra bir sınav şeklinde falan mi?)

Bilgilendirebilecek arkadaş var mı acaba?
posy
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Ağustos 26, 2008, 04:56:23 ÖS »

ben adv den inter e geçtim..bi hafta beklettiler..hocanın kötü durumumu görmesi gerkti heralde Sırıtan bi essay yazdırmıştı hoca ona baktı..hocanın görüşünü alıolar bide dbs sonucuna bakıolar..extra sınav die bişi duymadım..dersteki durumun iyiyse hoca bi üst kura geçsin diyebilir..kur değiştirmen bence tamamen hocanın insafına kalmış..
Inf0rm
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Ağustos 26, 2008, 05:16:51 ÖS »

ben adv den inter e geçtim..bi hafta beklettiler..hocanın kötü durumumu görmesi gerkti heralde Sırıtan bi essay yazdırmıştı hoca ona baktı..hocanın görüşünü alıolar bide dbs sonucuna bakıolar..extra sınav die bişi duymadım..dersteki durumun iyiyse hoca bi üst kura geçsin diyebilir..kur değiştirmen bence tamamen hocanın insafına kalmış..

Yani öğrenci böyle bir istekte bulunuyorsa hocanın insiyatifinde olan bir şey anladım teşekkür ederim.
nalp56
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Eylül 11, 2008, 02:32:16 ÖS »

slm ben en kötü kurdan başlıcam heralde  Sırıtan günde kaç saat ders görceğmizi bilen war mı?saat kaçtan kaça Sırıtan bide çok mu zor
medusa
Newbie
*

...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Eylül 11, 2008, 08:30:31 ÖS »

ders saatleri kurlara göre değişkenlik gösteriyo.
ama sana fikir olması için şunu söliyim ben inter'dim.dersler 1.30, 1.15, 1.00 saatlikti . sabah 8.45de ders başlayıp 13.00 bitiyodu. (aralar 15dk.)

...
nalp56
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Eylül 12, 2008, 01:09:05 ÖÖ »

hm teşkkr edrm..interin bu kadarsa bizmki daha fazladr.zor olcak yani:D
safuck
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Eylül 12, 2008, 03:43:55 ÖÖ »

beginnerların 90 90 75ti yanlış hatırlamıyosam bi de ek dersleri vardı haftada bi gün..

sen ben ben sen
MorrisonHotel
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Eylül 12, 2008, 01:24:07 ÖS »

beginnerlar 90 90 90 dı ya (= geyik yapıyoduk hatta günde 3 maç yapıyor adamlar diye ahahahah Kahkaha
safuck
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Eylül 13, 2008, 07:58:17 ÖS »

walla ben de öle sanıyodum da diilmiş Kahkaha şimdi sordum 90 75 90mış..

sen ben ben sen
tam bir boğaziçili
Full Member

annesiyle güne giren çocuk..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Eylül 13, 2008, 09:40:55 ÖS »

walla şafuck kusra bakmazsan bişey dikkatimi çekti bu ders saatlerine özellikle ayrı bi ilgin war galiba senin Göz kırpan bakıorum hep birilerine bu konuda yardımcı oluosun bi yerde 90 75 90 yazmışsn başka yerde beginner 90 90 90 faln diosun  Kahkaha

su ısıtıcısı benimmmmmmmm
safuck
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Eylül 14, 2008, 04:27:00 ÖÖ »

walla orda yanlış hatırlamışım Kararsız burda da 90 90 90 demişim önce hatta sonra emin olmak için bi arkadaşa sordum ve kesin sonuca ulaştım Karizmatik

sen ben ben sen
Sayfa: [1]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: