Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

34505 Mesaj 2191 Konu- Gönderen: 3067 Üye - Son üye: cigacinoZooca
Boğaziçi Üniversitesi ForumuKültür - SanatMüzik1 Kasım 2007 - Pink Floyd Tribute: ''Is There Anybody Out There?'' @BOUN
Sayfa: [1]
Yazdır
Gönderen Konu: 1 Kasım 2007 - Pink Floyd Tribute: ''Is There Anybody Out There?'' @BOUN  (Okunma Sayısı 1407 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Spidee
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« : Ekim 26, 2007, 12:40:14 ÖS »

Pink Floyd Tribute: ''Is There Anybody Out There?'' projesi, Sabancı Üniversitesi Müzik Kulübü Müzikus tarafından rock müzik tarihinin en önemli ve en özgün gruplarından biri olan Pink Floyd'a ithafen kurulmuş olup; sizlere büyük bir orkestranın sağladığı müzikal zenginliğin yanısıra ışık şovları ve görselleriyle eksiksiz bir şölen vaad ediyor.

1 Kasım Perşembe akşamı saat 19.00'da Boğaziçi Üniversitesi'nde, Boğaziçi Üniversitesi Müzik Kulübü işbirliğiyle karşınıza çıkacak olan bu proje, Pink Floyd'un en saykedelik dönemlerinden, uzun kompozisyonlu progresif dönemlerine, Roger Waters liderliğindeki konsept albümlerinden, Waters sonrası albümleri kapsayan bir yelpaze sunacak. Proje tüm floydianları ve eskilerin ruhunu taşıyan herkesi bu ücretsiz etkinliğe davet ediyor ve duvarın ötesindeki herkese sesleniyor: "Is there anybody out there?"

1 Kasım Perşembe

Boğaziçi Üniversitesi Garanti Kültür Merkezi (Uçaksavar Kampüs)

Saat 19.00

Ücretsiz

Projenin kadrosu:

Anıl Can: Solist
Erkin Tekeli: Akustik Gitar, Elektro Gitar
Cihan Gürsoy: Akustik Gitar, Elektro Gitar, Back Vokal
Serhan Coşar: Bas Gitar, Perdesiz Bas Gitar
Kaan Can Fidan: Bateri, Perküsyon
Ayşegül Karatop: Klavye, Back Vokal
Aydın Aysu: Piyano, Klavye, Hammond Organ
Yiğit Doğan: Saksofon
Ömer Özkırımlı: Dijital Sample'lar
Aslı Aladağ, Başak Barut, Canan Ece Sayitoğlu: Back Vokal
Aslı Narin, Hürcan Emre Yılmazer, Ali Halit Diker, Cihan Kılıççıoğlu: Görsel Tasarımlar
Yiğit Güler: Işıklar
MorrisonHotel
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ekim 28, 2007, 05:03:38 ÖS »

"is there anybody in there" değil miydi o sanki... Ney
nuitari
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Ekim 28, 2007, 05:22:08 ÖS »

out out Göz kırpan .. in comfortably numb'ın sözlerinde geçiyor... ...out ise aynı cddeki bi intromsu şarkının adı...
« Son Düzenleme: Ekim 28, 2007, 05:24:57 ÖS Gönderen: nuitari » Logged
MorrisonHotel
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ekim 29, 2007, 04:33:35 ÖS »

hmm ben comfortably numb diye tasavvur etmiştim,demekki yanılmıyormuşum.yurtta afişte de gördüm de kaldım oah şarkıda "in" diyo lahn basbayaa diye =)
Spidee
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Ekim 29, 2007, 11:05:50 ÖS »

nuitari benim yerime cevap vermiş =)

Ben de bu arada çaktırmadan topici uplayayım, bekleriz konsere Kahkaha
MorrisonHotel
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Kasım 02, 2007, 02:47:10 ÖÖ »

eleştirisel bakalım..grup bütün olarak sinerjik görünsede yorumsallık babında farklılıklar göze çarpmaktaydı bence.şunu demek istiyorum;gruptan kimi kişiler bir "yorumcu" olarak şarkıları yorumlamaya girişirken(yani kendilerinden ögeler katıp,yer yer doğaçlama oluşturmak) bir kısım ise (ki özellikle solo gitar Gülümseme) yorumdan ziyade duyduğunu çalma eğilimindeydi ki bence bu onlar üzerinde yoğun bir kasıntı oluşturmuş farkında olmadan.aksini yapsaydı ve rahat olsaydı çok daha verimli olabilirdi.
bu faktöre rağmen,grup genel olarak güzel bir oluşum.böyle bir "tribution" öncülüğü yapması güzel olmuş.repertuar üzerinde emekle çalışma yapılmış.sahne performansına söz konusu gruptan doğal olarak esinlenerek görsel öğeler eklemeleri bu işi ciddiye aldıklarını gösteriyor.tekrarlarını bekleriz...
nuitari
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Kasım 02, 2007, 03:59:09 ÖÖ »

evet işlerini çok ciddiye aldıkları ve çok profesyonel bir iş çıkardıkları kesin..fakat soloları sikip atan, çalamadığı yerlerde nota atlayan...albümden dinlerken duygu seline kapıldığım melodileri canlı!! çalarken baymama neden olan arkadaşı adam bulamamışlarda mı solo gitara koymuşlar..yoksa bi arkadaşımın değindiği gibi hiyerarşik bi durumdan dolayı mı soloları o at(am)ıyor merak ettim(aslında diğer gitarist bir şarkıda solo attı ve gayet de güzel attı...bu da bu tezi doğrular nitelikte sanırım)...geriye kalan herşeyiyle...özellikle de arkaplandaki videolarla çok güzel bir konserdi ama:)
MorrisonHotel
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Kasım 02, 2007, 05:18:58 ÖÖ »

"bir zincir en zayıf halkası kadar güçlüdür" savını da hatırlattı bu bana Gülümseme
kanaatimce arkadaş teorik bilgi almış blues gamları fln filan da doğaçlama deneyimi açısından biraz daha gelişim gerek işte.ben olacaktım aağh gilmour babanın namını yere gomazdım  Dil çıkaran Kahkaha
Sayfa: [1]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: