Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

34505 Mesaj 2191 Konu- Gönderen: 3067 Üye - Son üye: cigacinoZooca
Sayfa: 1 [2] 3 4
Yazdır
Gönderen Konu: arockçı teoman  (Okunma Sayısı 6244 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
$eßoisT
Full Member

Ruj Yutan Dansçı

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : Ekim 14, 2006, 06:17:46 ÖS »

yapabiliyosan sen aynısını yap da görelim,,
DİYELİM Kİ arakladı,,sen al başkasının müziğini üstüne söz yaz ardından albüm çıkart 500bin satsın,,
yapabiliyosan yap,,
yapamıyosan da konuşma,, Kızgın Kızgın Kızgın Kızgın Kızgın

ruj yutan dansçı
nuitari
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Ekim 14, 2006, 09:17:59 ÖS »

? nasıl savunmalar gelio gülüyorum yani ...yanlış okulun forumuna mı geldim acaba?
cobanatesi
Full Member

in god we trust.. everyone else pays cash.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #17 : Ekim 14, 2006, 11:21:07 ÖS »

? nasıl savunmalar gelio gülüyorum yani ...yanlış okulun forumuna mı geldim acaba?
bunun okulla ne alakası var ki???

"In the beginning, there was nothing - but nothing is
 unstable.  And nothing borrowed nothing from nothing,
 within the limits of uncertainty, and became something.
 The rest is just math..."
nuitari
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #18 : Ekim 16, 2006, 07:52:32 ÖÖ »

yok orda lise-ilkokul gibi bişeyden bahsetmek istemiştim yanlış ifade etmişim...
elfaybik
Evrensel Gözlemci
*

each moment here, i die a little more..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Ekim 17, 2006, 03:20:29 ÖS »

bilemiorm nuitari.. belki d yannış yerdesn.. bizde böle gereksis suçlamalara yer yok.. önc işin aslı astarı öörenilir, ona göre konuşulur.. kimsenin kimsei suçlamia en ufak bi hakkı yok.. o burda olmadıından böle raat konuşuo olabilirsin ama şeboist'in d dedii gbi, eer yapabiliosan sen daa iisini yap da biz d görelm taklit olmian bi music nsı oluomuş.. daa önc d dediim gbi, insannarı başarılarından dolaı takdir etmek lasım, yermek, yannışlarını öen çıkarmaktan ziade.. umarm annatabilmişimdir derdimi..

take my life, i don' need it anymore..
Mallory Knox
Sr. Member

hayat, bir hayalperest için cehennemden farksız .

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Ekim 18, 2006, 01:14:21 ÖÖ »

bir insan bir iş için emek harcayıp ortaya bir iş koyuyorsa,onun dışındaki herhangi bir insanın parazitlik yaparak kısa yoldan bişeyler kazanmaya çalışması bence  ahlaksızcadır.okulda hemen her derste hocalarınız "plagiarism,plagiarism" diye bişey anlatmıyo mu size de acaba?tooman,hayranları çok çok çok olan POPÇUDAN BOZMA bi rock şarkıcısı olabilir,ama bu da yaptığının yanlış bişey olduğu gerçeğini değiştirmez sonuçta.. gerçekten burda yapılan yorumlara da şaştım kaldım yani,inanamıyorum size,aynı şey size yapılsa ne yaygara koparırdınız ah ah yani,ama söz konusu başka insanlar olunca sorun olmuyo dmi..ah canım tooman,güzel tooman,bla bla bla..bir şeyler yaparak insanların beğenisini kazanmak isteyen birinin önce karşısındaki insanlara saygısı olmalıdır,tooman denilen şahsın da,bu şekilde,siz sevgili hayranlarına ne kadar değer verdiğini anlamış bulunuyoruz sanırım  Sırıtan
  hani hepiniz demişsiniz ya,takdir edin takdir edin..bi insanı takdir etmek için,önce takdir edilmeyi hak etmesi gerekir,yan gelip yatarak hazırcılık yapması değil..
« Son Düzenleme: Ekim 18, 2006, 01:25:11 ÖÖ Gönderen: natural born killer » Logged
nuitari
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #21 : Ekim 18, 2006, 08:04:23 ÖÖ »

bilemiorm nuitari.. belki d yannış yerdesn.. bizde böle gereksis suçlamalara yer yok.. önc işin aslı astarı öörenilir, ona göre konuşulur.. kimsenin kimsei suçlamia en ufak bi hakkı yok.. o burda olmadıından böle raat konuşuo olabilirsin ama şeboist'in d dedii gbi, eer yapabiliosan sen daa iisini yap da biz d görelm taklit olmian bi music nsı oluomuş.. daa önc d dediim gbi, insannarı başarılarından dolaı takdir etmek lasım, yermek, yannışlarını öen çıkarmaktan ziade.. umarm annatabilmişimdir derdimi..

gerçekten şarkı araklayan bi adamı savunurken ''kendin daha iyisini yap öle eleştir'' diyecek kadar mantığınızı yitirdiniz mi yoksa bu adamı sevdiğiniz içn mi saçmalıosunuz Kahkaha
a
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Ekim 19, 2006, 04:09:53 ÖS »

ben dumur oldum judasla o kadar benzediğini gorunce, hatta odacak dumur olduk. judasın warlıgından haberım bıle yoktu bu arada ama gercekten cok saglam bi giriş, tebrik ettim sarkılarını da indiricem.
bunun yanında kesınlıkle esinlenme ve taklıt ayrı seylerdir, burada resmen taklıt war ve bu da orjınalını ureten insanlara saygısızlıktr.
ayrıca bir insanın eleştiri yapması için o işi eleştirdiği kimseden daha ii yapması gerektiği nerde görülmüş?
daha mantıklı ve ikna edici ve tarafsız tartışmalara katılmak dileğiyle..
teoman'a hiçbir zaman saplantım olmadı ve su an da bilgisayarımda hiç sarkısı olmamasına ragmen eksikligini de hissetmiyorum. ben teomanın hırıltılı sesini de sebnem ferahın tiz sesini de dinlemekten hoslanmıyorum.
sebnem nerden grdi ya nese kalsın sevgiler.
nuitari
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #23 : Ekim 19, 2006, 08:44:55 ÖS »

ben dumur oldum judasla o kadar benzediğini gorunce, hatta odacak dumur olduk. judasın warlıgından haberım bıle yoktu bu arada ama gercekten cok saglam bi giriş, tebrik ettim sarkılarını da indiricem.

painkiller albümünü indir pişman olmazsın Göz kırpan (şarkı da o albümden zaten)...
burda mantıklı insanlar görmek ne güzel.. özlemişim :p
elfaybik
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : Ekim 20, 2006, 01:01:44 ÖS »

aklım almıor nsı bu kdr katı fikirli olduunusu.. ya hu, belki bi kısmınızın olmadıı gbi teoman'ın da o insan yafrularından haberi yoktur.. ya da hadi far da biras bensio dielm girişi, bu teoman'ı yok saymamıs içn bi gerekçe diil bnc.. baktıınısda biçok şarkıyı bi dierine bensetebiliris sonuçta.. belki o sizn çok sefdiinis şarkılar da birer alıntı nereden biliosnus ki.. ya da esinlenme ya da sizin diiminisle taklit. music'in geçmişini bilio msnus da bu kdr kolay yerebiliosnus?? hala annamıorm insannar nsı bu kdr katı fikirli olabilio.. efet o sefgili teoman'ı seferim. şarkıları gaet kaliteli bnc.. biçok müzissiene göre gaet kaliteli music tarsı far.. popdan bosma fln da diil.. rock'ın da çeşitleri far sonuçta ama bi popla kıasladıınısda kesinniknen bi pop diil teomanın şarkıları.. rock olması için ille d hard olması gerekmio. softu da far bunun.. ya siz bi teoman'ı bi gökhan özen'le ya da bi mustafa sandal'la ya da serdar ortaç'la nası aynı kefeye koyuosunus bunu da anniamıorm.. yane bu mu sizn music annaışınıs şaşırdım doorusu.. her nse.. daa fasla polemik olsn istemem bu konuda.. teoman ii bi rock müzissienidir.. çekemienner far tabe.. günümsde biçok başarı çekilemior sonuçta. işte insanları bu kıskançlık hefesi bürüdüü içn bis bu hale gelios. takdir yerine yerlere furuos insannarı. bu da dünnianın daa kötü bi yer olmasına gaet açık bi şekilde neden olabilio.. biras daa saagı çerçefesi içinde düzeeli bi konuşma olsn isterdm bu ama olmadı.. nse umarm bölece kapanır da daa fasla kimsenin kalbi kırılmas.. herkese saagılar..  Kızgın

cobanatesi
Full Member

in god we trust.. everyone else pays cash.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #25 : Ekim 20, 2006, 03:24:05 ÖS »

sayın arkadaşlar bence çalmış veya çalmamış önemli değil.tabi hemen eyoo demeyin bana göre değil kardeşim isterseniz müzik zevki yok deyin isterseniz popçudan bozma rock çı veya başka bişey....benim anlatmaya çalıştığım adamın ürünlerini " nekadar tamamının özgün olmadığı anlaşılsada" seviyorum...alla alla...hem öyle şöyle düşünmeyenlerin bunların şunların bu okulda ne işi vardır gibi sözcükler sarfetmek bence mantıklı değil...burda hepimizin belli işleri var ve bizleri buraya alırken müzik zevkimize, sanat ürünlerinin korunmasına yönelik duyarlılığımıza veya ne biliyim demokrasiye saygımıza -kabul ediyorum bu biraz fazla oldu:)- bakarak almıyolarkii

"In the beginning, there was nothing - but nothing is
 unstable.  And nothing borrowed nothing from nothing,
 within the limits of uncertainty, and became something.
 The rest is just math..."
nuitari
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #26 : Ekim 20, 2006, 07:19:20 ÖS »

ben onu demedim...müzik zevkiniz umrumda deil en ufak bişey de demedim ''ZEVK''inize...ben : eleştiriosun da daha iyisini kendin yapabilicek misin....veya: iki nota benzio nlcak ki müzik dediğin sınırlı bişey...diyen kıt mantıklı insanlar için dedim onu....

elfaybık....tamam hadi bitti al teomanını tepe tepe kullan...tamam judas priest teomandan çalmış olsun istersen...nası istiosan öle olsun....bi yere varmıyo bu tartışma gereği yok uzatmanın...videoda herşey açık izleyen görür...
elfaybik
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #27 : Ekim 26, 2006, 12:35:05 ÖS »

çok saol laflarn için nuitari.. Allah'tan öle herkesn sölediini ciddie alan biri diilm. gereksis insannarın sölediklerini ciddie almama gbi pis bi huum far.. o kıt mantıklı insan dediklerinin mantıını sen anniamiabilirsn, malum kapasite meselesii.. nse, daa da aar konuşurdm da yakışmas bna.. umarm bası şelerin farkına farcak kdr MANTIKLI olabilirsn bi gün, n diim..

nuitari
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #28 : Ekim 26, 2006, 07:12:27 ÖS »

çocuk bu.. uğraşanda hata aslında....tamam elfbıyık senin evreninde müzik kendini tekrar etmek zorunda olan kısıtlı bir şey elfbıyık....sus allah aşkına artık tamam bak ben susucam bişey yazmicam daha...illa devam ettirmeye çalışırsan ve ilkokul seviyesinde de olsa hakaret etme teşebbüsünde bulunursan cevabını benzer şekilde alırsın...aa ben kızım ne dedi banaaaa diye ağlama sonra...
« Son Düzenleme: Ekim 26, 2006, 07:20:19 ÖS Gönderen: nuitari » Logged
Kuzey
Hero Member

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #29 : Ekim 26, 2006, 07:59:41 ÖS »

Melodiler ....

Yaratıcılığın sınırı yoktur ama yaratıcılık evreninde elbette kesişmeler olacaktır.

Bir beste yaparken melodi tutturmak için kullanılanlar nelerdir, beyin, kulak, ağız. Elbet o kulağın aşina olduğu, o beynin önce kaydettiği melodiler belki o an için bilinçaltı tarafından ortaya çıkarılacaktır ve sanmıyorum ki beste yapılırken Teoman " Ulan bu yaptığım melodi tanıdık geliyorda, nereden , dur şu binlerce cd'lik kasetlik plaklık arşivimi tek tek bir kontrol edeyim, aman kopyası olmasın yoksa bana rockçı yerine a-rock-çı derler ... diye düşünsün ...

Tabi bilerekte yapmış olabilir ama niye yapsın ki, ben açıkçası çokta bilmiyorum o "asıl" parçaları. Teoman'ın buna ihtiyacı yok bence.

Ayrıca ben Teoman'ı çok fazlada dinlemem, neredeyse hiçte sevmem Kahkaha

Sevdamızın adı berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun !
Sayfa: 1 [2] 3 4
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: