Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

39007 Mesaj 2824 Konu- Gönderen: 4885 Üye - Son üye: ozanburak1905
Sayfa: 1 [2]
Yazdır
Gönderen Konu: Benzeşen Şarkılar  (Okunma Sayısı 3004 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
schumi
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Nisan 17, 2007, 05:35:23 ÖÖ »

bi de benzeşen klipler vardır ki bunların bazılarına rahatlıkla çalıntı diyebiliriz.
mesela gece yolcularının yaban gülü adlı şarkıya çektikleri klip direkt olarak muse - unintended ın klibinden çalıntıdır. bu kadar da olmaz.
bi de yine muse'un muscle museum un klibinde herkes böyle ağlıyodu falan,yine birisi çalmış bu fikri de, tv de gördüm, hangi kanaldı hatırlamıom, grubu da bilmiyom ama yani niye çalarlar anlamıyorum ben.
muse'dan çok örnek veriyom ben, e doğal çok severim ama son albümle gözümden düştüler tabi o da ayrı bi konu
su
Full Member

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Nisan 17, 2007, 02:24:29 ÖS »

bi de yine muse'un muscle museum un klibinde herkes böyle ağlıyodu falan,yine birisi çalmış bu fikri de, tv de gördüm, hangi kanaldı hatırlamıom, grubu da bilmiyom ama yani niye çalarlar anlamıyorum ben.

Cem Özkan mı acaba? Dön Bana'nın klibinde ağlayan insanlar var.  Masum

Hayat benle dalga geçiyor.
schumi
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Nisan 17, 2007, 11:35:53 ÖS »

bu gün yine bir kısmını gördüm klibin.
şimdi senin dediğin şarkının klibini izledim, evet aynı şarkıdan bahsediyomuşuz.
bu da benim ilk defa tam olarak izleyişimi oldu bu klibi.
bu klip bildiğimiz muscle museum'un klibinin alaturka versiyonu olmuş
yine aynı sakin ama hüzünlü insanlar farklı farklı mekanlarda oturuyolar yemek yiyolar, banyodalar falan filan, sonra şarkı ilerliyo sertleşiyo ve insanlar ağlamaya başlıyolar orayı burayı dağıtıyolar.
ne desem boş zaten bizimkiler emek çalmaya çok meraklılar.
şarkı iyiye benziyo ama benim için şu klibin hiç bi değeri yok, ayıp ayıp ayıp çok ayıp

he bi de şarkının sonunda evin terasına çıkan genç ağlamaktan çok gülüyomuş gibi geldi bana.
Cem Özkan - Dön Bana
http://www.youtube.com/watch?v=qSv6iMPhaXU&eurl=
Muse - Muscle Museum
http://www.youtube.com/watch?v=n6DZe1zd6wI

Ayrıca
Muse - Unintended
http://www.youtube.com/watch?v=9s977KW0CBA

yaban gülünün klibinin bulamadım, izlemişseniz hatırlarsınız hemen yukardakini görünce
su
Full Member

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #18 : Nisan 18, 2007, 04:07:00 ÖS »

Hmm gerçekten öyle görünüyor.

Ama yani bunda bir gariplik var, bu yönetmenler neden böyle şeyler yapsınlar mesela? İnsanların hoşuna gideceğini mi düşünüyorlar, yiyeceklerini mi düşünüyorlar, yoksa insanları salak sanacak kadar salaklar mı? Peki sanatçılar, gruplar? Onlar, bu kadar tanındık sanatçıların klipleriyle çekilen klip arasındaki "müthiş benzerliği" fark etmiyorlar mı, ses mi çıkarmıyorlar? Yani kısaca ne düşünerek böyle saçma bir şey yapıyorlar merak ediyorum? Yeni bir şey denemek, yapılmışı aşmak yerine tekrar etmenin ne anlamı var ki?

Hayat benle dalga geçiyor.
Sayfa: 1 [2]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: