Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

40729 Mesaj 3538 Konu- Gönderen: 7161 Üye - Son üye: gozdeclk
Boğaziçi Üniversitesi ForumuKültür - SanatMüzikUnutamadığınız canlı performans
Sayfa: 1 [2]
Yazdır
Gönderen Konu: Unutamadığınız canlı performans  (Okunma Sayısı 5529 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
nuitari
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : Eylül 16, 2008, 05:34:42 ÖÖ »

ben buraya bir tiamat eklemek istiyorum.. unutabileceğimi de sanmıyorum...tamamen tiamatla alakalı olmasa da
etalon
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Eylül 18, 2008, 02:29:05 ÖÖ »

27 temmuz 2008 metallica ali sami yen.. bu yaşta bu performans..  Sustum Sustum

görmek inanmaktır
abdurrahman
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Eylül 23, 2008, 09:34:42 ÖS »

wala bnm aklıma ilk önce bu sneki METALLİCA konseri gelio onun üstünede konser olcanı pek sanmam....
tam bir boğaziçili
Full Member

annesiyle güne giren çocuk..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Eylül 23, 2008, 09:47:31 ÖS »

metallica diyincede hep Ali Bulaç aklıma gelio yaa  Sırıtan Allah taksiratını affetsin ne diyim buarda benim favori canlı performanslarım sezen aksu ve kıraç konserleridir  Göz kırpan
« Son Düzenleme: Ocak 23, 2009, 10:13:25 ÖS Gönderen: tam bir boğaziçili » Logged

su ısıtıcısı benimmmmmmmm
schumi
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Kasım 07, 2008, 11:13:13 ÖS »

Sezen Aksu konser fiyatlarını 100 ytl yapmaya devam ettikçe kim nasıl gidecek bu konserlere.

Ayrıca Ali Bulaç'ın ilgili yazısının  ilgili bölümünü alıntılamak istiyorum. "...Başkaları da var! İstanbul'un göbeğinde, Ali Sami Yen'de Metallica adlı müzik grubu bir konser verdi. Türkiye'nin her tarafından 40 bin kişi toplanmıştı. Programın başlamasından 15 dakika önce, konserin verildiği yerden birkaç km ötede, yani Güngören'de cesetler parçalandı; kol bacak havaya uçuştu. Bu laik, ateist, agnostik, aczmendi müsveddelerinin de umurunda olmadı. Transa geçmiş vaziyette kafalarını sallamaya devam ettiler; tepindiler; kendilerine özgü ritüelleriyle satanizmden ödünç tapınmalar yaptılar. İçtiler, bağırdılar, gürültüyü bastıran gürültü cinsinden müzikleriyle İstanbul semalarından arşa yükselen çığlıkları, bedenleri parçalanan masum insanların feryatlarını bastırmaya çalıştılar. Ve elbette sorumsuz gazete ve televizyonların boy boy yayınladığı kanlı ceset görüntüleri. Bu, kan tutmasının insana vahşeti teşhir ettirmesidir!..."

Ali Bulaç'a "yuh!" diyorum, bu kadar mı fırsatçı bu kadar mı provokatif olunur, Zaman gazetesine de "yaftalamadan düşünün" reklamlarını iade ediyorum.

http://www.zaman.com.tr/yazar.do?yazino=720129&title=sozun-bittigi-yer
MorrisonHotel
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Kasım 08, 2008, 12:38:25 ÖÖ »

Yazı zaten çeşitli hakaretler içeriyor, rahatlıkla dava açabileceğiniz türden..ciddiye alınmaması için iyi bir neden sonuçta bu.
schumi
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Kasım 08, 2008, 02:20:20 ÖÖ »

Ya biz ciddiye almıyoz da, kim bilir kaç kişi ciddiye alıyo bunu, yoksa sıradan birisi söylese bunları, hiç önemi olmazdı. Konuyu saptırdım sanırım, ama laf açılınca değinmeden durumadım.
enesaksubjk
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Eylül 16, 2009, 10:29:44 ÖS »

4 temmuz 2009 Dream Theater konseri, kesinlikle muhteşemdi....
Sayfa: 1 [2]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

-