yasmintu
Jr. Member

born to [F]L[Y] ! :)
|
 |
« Yanıtla #15 : Eylül 12, 2008, 09:52:52 ÖÖ » |
|
 hmm peki tşkler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KeRaTa
|
 |
« Yanıtla #16 : Eylül 12, 2008, 11:37:02 ÖÖ » |
|
ne demek 
|
|
|
|
|
|
Toprak Hakan KÖK Kimya Öğretmenliği
|
|
|
|
revenge
|
 |
« Yanıtla #17 : Eylül 16, 2008, 01:34:36 ÖÖ » |
|
ben klasik gitar calıorum gecen sene 1 2 ay kadar kursa gittim bıraktım sonra...şimdi geliştrmek istiorum yardmcı olursanz çok sevinirm...ayrıca kçük çaplı batery deneyimim de var batery calmayı deli gibi istiorum..müzik aletnden öte bişi olarak görüorum bateryi...calabilenler bana da caldırsn lütfenn=)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MorrisonHotel
|
 |
« Yanıtla #18 : Eylül 16, 2008, 01:42:49 ÖS » |
|
Bater"i"  bu kelime de çoğu kişi tarafından yadsınır "Davul diyin lan şuna!!!" diye..ama bateri'nin 'akü,pil vs.' anlamları dışında 'vurma,dövme' tarzı anlamı da vardı zaten bateri denmesi de burdan.. Neyse, müzik klübüne başvur felan mutlaka sana öğretecek gönüllü çıkar gitar olsun davul olsun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
revenge
|
 |
« Yanıtla #19 : Eylül 16, 2008, 04:23:12 ÖS » |
|
abi davul çalcam diiince de ramazan davulu mu fln bu iğrenc espriyi cekemicem daa fazla:D batery davul fark yapmaz önemli olan calabilmek=) tşkkr ayrıca;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MorrisonHotel
|
 |
« Yanıtla #20 : Eylül 16, 2008, 04:33:45 ÖS » |
|
Yani davul da "drums" tan düz bir çeviri olduğu için..batery de tam Haluk Oral'lık bi kalıp olmuş..aman ileride ondan ders alırsan türkçe ingilizce karışık konuşmaya kalkma 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KeRaTa
|
 |
« Yanıtla #21 : Eylül 18, 2008, 09:40:13 ÖS » |
|
ben klasik gitar calıorum gecen sene 1 2 ay kadar kursa gittim bıraktım sonra...şimdi geliştrmek istiorum yardmcı olursanz çok sevinirm...ayrıca kçük çaplı batery deneyimim de var batery calmayı deli gibi istiorum..müzik aletnden öte bişi olarak görüorum bateryi...calabilenler bana da caldırsn lütfenn=)
gitar konusunda yardımcı olabilirim...  ve DAVUL konusundada sana katılıyorum...  benim biraz çalmışlığım var ama dahada geliştirmek istiyorum birlikte müzik klübüne gidip iyi çalan birini bulup ondan yardım istiyebiliriz... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
revenge
|
 |
« Yanıtla #22 : Eylül 20, 2008, 09:04:24 ÖS » |
|
evet canım ya cok iii olur gitmek lazım müzik klubüne..ozamn gitarda yardımını bekliorm pişman olmassn merak etme cabuk ögrenrm ben:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KeRaTa
|
 |
« Yanıtla #23 : Eylül 21, 2008, 02:44:15 ÖS » |
|
tamam o zaman sorun yok... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
streS
Newbie
|
 |
« Yanıtla #24 : Ocak 26, 2009, 03:16:45 ÖS » |
|
Ben de flamenko çalıyorum.. Tek başıma çalmaktan sıkıldım artık,, var mıdır acep aramızda klasik gitarla ilgilenen ve beraber küçük çaplı çalışmalar yapmak isteyen... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
80
Newbie
|
 |
« Yanıtla #25 : Ağustos 16, 2009, 03:21:07 ÖS » |
|
ben de 4-5 yıldır davul çalıyorum.. bi kaç grubum oldu ama artık bi gruba yerleşsem çok güzel olur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
thelovesong
Newbie
|
 |
« Yanıtla #26 : Ağustos 16, 2009, 04:47:51 ÖS » |
|
elektro gitar çalıyorum ben de bir kaç grubum oldu ama son yıl çok elime alma fırsatım olmadı olursa bi grup durumu çalışırız artık 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KeRaTa
|
 |
« Yanıtla #27 : Ağustos 17, 2009, 12:17:27 ÖÖ » |
|
ayarlarız gençler bi şeyler müzik klubüne takılın.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adaam sen de
|
 |
« Yanıtla #28 : Ağustos 17, 2009, 02:12:54 ÖÖ » |
|
şimdi grup kuralım demişsiniz, herkes bişeyler yazmış ama, grubun tarzı, içeriği ne olacak? ha diyecekseniz ki elemanlara göre karar verelim, ben de biraz bağlama biraz da bass gitar biliyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MorrisonHotel
|
 |
« Yanıtla #29 : Ağustos 17, 2009, 11:25:00 ÖÖ » |
|
 Sanal ortamda değil de müzik klübünde buluşun tanışın konuşun karar verin vs.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|