Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

34504 Mesaj 2191 Konu- Gönderen: 3063 Üye - Son üye: ÖzGüR-pols
Sayfa: [1]
Yazdır
Gönderen Konu: Hayko Cepkin Söyleşisi  (Okunma Sayısı 627 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
LoNeLiNeSs
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« : Ekim 09, 2007, 03:33:40 ÖS »

Merhaba Arkadaşlar. Ben Pdr son sınıf öğrencisiyim.Rock Sanatçısı Hayko Cepkin'inde sıkı takipçisi ve sürekli iletişim içinde olan biriyim.Hayko Cepkin'le birçok ünide söyleşiler düzenlendi ve bu söyleşilerde piyanoda çalarak çok güzel bir zaman geçirmiş olduk.Şimdi bende bu söyleşiyi Boğaziçi ünide düzenlemek istiyorum.İletişim kurmak,ilgilenmek v.s bunları ben yaratabilirim ama müzik klbünden tanıdığım kimse yok.Bu etkinlikte snaırım en uygun bu klüp altında yapılabilir.Bu konuyu açmamın sebebi ise sizin görüşlerinizi ve yardım etmek isteyecek birilerine ulaşmak.Sizler ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında ?
MorrisonHotel
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ekim 16, 2007, 09:00:04 ÖS »

gayet güzel olur neden olmasın.lakin gidip müzik klübü yönetimiyle yüz yüze fikir alışverişi yapman daha uygun olur...
revenge
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Eylül 16, 2008, 01:31:32 ÖÖ »

1 sene sonra cvp yazabilrom malesef=/ umarım hala okuldasndr ve hayko cepkininle söyleşi yapmamşsndr...hayranlıktan cok öte hayko cepkin benim için acayip seviorum onu..bu söyeleşinin yapılabilmesi için elimden ne gelirse yaparım..cok isterm onu bida canlı görmek, sesini duymak ona dokunmak..inş. üniv.e gelir..
Sayfa: [1]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: