Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

40729 Mesaj 3538 Konu- Gönderen: 7161 Üye - Son üye: gozdeclk
Sayfa: [1]
Yazdır
Gönderen Konu: Furkan Ceran  (Okunma Sayısı 5952 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
madi
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« : Haziran 09, 2007, 01:44:18 ÖS »

Liseden bir arkadaşım daha. Çook iyi biridir kendisi, aynı bölüme(kendi deyimiyle endüttürü) aynı zamanda girdik ama herhalde bana 2 sene falan fark attı Gülümseme Helal olsun diyoruz burda Dil çıkaran Bana çok demiştir, mete yapma gözünü seveyim, çalış, olmadı beraber çalışalım falan filan ama, olayın bende bitmesi lazım tabii. Forumdaki nick'ini de izin verirse yazarım. Gerçi uzun bi zamandır girmiyor. Ha bu arada bi Türkiye 1.liği de vardır unutmadan. Okur, kanımca yazar, film falan da izler baya, Lost most bırakmamıştır izlemedik Dil çıkaran
ahmedinejad
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Haziran 09, 2007, 11:09:04 ÖS »

ben de tanıyorum furkan ceranı konya meram anadoludayken lgs de türkiye birincisi olmştu sabah dersanesinde reklamları vardı ulaşılmak istenen hedef olmuştu hepimiz için ama okulda hiç göremedim bizzat tanışma isterim doğrusu
madi
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Haziran 09, 2007, 11:25:50 ÖS »

vaaay, bak gördün mü furkan??

söyleyelim yav, görüşün bi Dil çıkaran
dark_ay
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Eylül 11, 2007, 11:01:31 ÖS »

ya bu furkan ceranın yavuz adında bi kardeşi var mı???lütfen bilen biri varsa bana yardımcı olsun...çok önemli...
snsz
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Eylül 11, 2007, 11:04:44 ÖS »

yavuz ceran
« Son Düzenleme: Eylül 11, 2007, 11:06:58 ÖS Gönderen: snsz » Logged
madi
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Eylül 12, 2007, 12:30:25 ÖS »

ceran soyisimli insan çok, bu okulda olan bi kardeşi yok sanırım, kardeşinin adı yavuz mu onu da bilmiyorum...
dark_ay
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Eylül 12, 2007, 12:54:31 ÖS »

ya zaten kardeşi bu okulda değil...bn liseye giden yavuz adında bi kardeşi varmı die öğrenmek istedim...çok önemli...lütfen öğrenirseniz burada bni bilgilendirin....
MCakan
Hero Member

What we do in life Echoes in eternity... Maximus

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Eylül 18, 2007, 05:06:07 ÖS »

Ceranım baksana adını vermek istemeyen birileri yeni hesap acıp onun uzerinden kardesin varmı diye soruyor neler oluyor kimler var pesinde Gülümseme

IEL 2004  >> Mehmet Cakan <<  EE-2
ffarken
Evrensel Gözlemci
*

tufenk icat oldu donluk bozuldu..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Eylül 22, 2007, 12:57:36 ÖÖ »

ben de tanıyorum furkan ceranı konya meram anadoludayken lgs de türkiye birincisi olmştu sabah dersanesinde reklamları vardı ulaşılmak istenen hedef olmuştu hepimiz için ama okulda hiç göremedim bizzat tanışma isterim doğrusu

artik cok gec.. okul bitmek uzere.. ayrica cok parlayip erken sonen yildizlarla Kahkaha kimse ilgilenmez.. dolayisiyla ben tanisma ilgini baska yere yonlendir derim..Gülümseme

ya bu furkan ceranın yavuz adında bi kardeşi var mı???lütfen bilen biri varsa bana yardımcı olsun...çok önemli...

yavuz adinda bir kardesim yok.. hatirlamiyorum.. mete adiyaman,, mehmet cakan filan var ama,, ceran soyisimli bi kardes edinmek,, bilemiyorum..

madi''nin dedigi gibi ceran cok ama bi zaman gelecek;; ceran''dan(ben manasina) baska ceran olmayacak..
ceran denince akla bir ceran gelecek.. google''a (tabi o zamana kadar ayakta kalirsa) ceran yazdiginizda "a" harfinden daha cok sonuc verecek.. soyismini ceran koymak isteyen insanlar o kadar cogalacak ki artik tum devletler ceran soyismini yasaklayacak..
tum ceran soyisimleri keran''a cevrilecek..
DOGU da ceran klanlari,, BATIda cerani tarikatlari tum devletleri etkisi altina alacak..
ve toprak beni hoslukla kabul edecek..

yavuz ceran

furkan ceran sayfasinda yavuz ceran kayan yazilari cok hos durmamis..
kardesim olsa neyse!! ama neyse!!..

Ceranım baksana adını vermek istemeyen birileri yeni hesap acıp onun uzerinden kardesin varmı diye soruyor neler oluyor kimler var pesinde Gülümseme

kardesim hic sorma benim gelecegimi karartmak isteyen o kadar cok insan var ki.. pesimde biri oldugunu duysam,, onun hakkinda ilk hukmum ""beni hic gormemis"" olur..

kusura bakmayin:: yillardir girmiyodum foruma,, arkadas yavuz ceran falan filan deyince girdim.. girmisken de laf lafi acti.. hadi selamlar..
celenli
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Ekim 09, 2007, 08:50:42 ÖS »

adaşım....

"Bir talihsizlik"(1.5 sene hazırlık okumak) ve "İyi bir talihin"(bir dönemde hazırlığı geçmek) kavuşması ile birlikte okula başladık...

artık Salı gününden salı gününe mesajlaşıyoruz

el soru: ya ceran Şu HTR ye benim adıma imza atsana.
el cevap: 1.seçnek: ya ben dün attırdım bir arkadaşa
          2.seçenek: ya valla bende gelemedim sen okuldaysan gidip atsana.
ffarken
Evrensel Gözlemci
*

tufenk icat oldu donluk bozuldu..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Ekim 11, 2007, 02:30:37 ÖÖ »

sevgili abicim,, saygideger kardesim..

lutfen kusuruma bakma,, daha onceki salilarda carsambalarda bakmadigin gibi.. nadiren okuldayim,, daha bolum dersime ilk kez 3. haftada girdim..

Sairin de dedigi gibi::
AH VEREBILSEYDIM KESKE
IMZASI ELINDE KOSAN HER BIR KARDESE
TEPEDEN TIRNAGA SEVGIYE VE SAYGIYA KESMIS ULKEME ARMAGAN..
NumB
Biri_beni_durdursun
*

I LiKe WhAt I Do , I Do WhAT I LiKe!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #11 : Ekim 09, 2009, 11:50:51 ÖÖ »

şu anda ankaranın kurak arazisinde işsiz güçsüz dolaşmakta, pilavdan sütlaç yapabilen insan Gülümseme

-LP-
Sayfa: [1]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

-