ben de tanıyorum furkan ceranı konya meram anadoludayken lgs de türkiye birincisi olmştu sabah dersanesinde reklamları vardı ulaşılmak istenen hedef olmuştu hepimiz için ama okulda hiç göremedim bizzat tanışma isterim doğrusu
artik cok gec.. okul bitmek uzere.. ayrica cok parlayip erken sonen yildizlarla

kimse ilgilenmez.. dolayisiyla ben tanisma ilgini baska yere yonlendir derim..

ya bu furkan ceranın yavuz adında bi kardeşi var mı???lütfen bilen biri varsa bana yardımcı olsun...çok önemli...
yavuz adinda bir kardesim yok.. hatirlamiyorum.. mete adiyaman,, mehmet cakan filan var ama,, ceran soyisimli bi kardes edinmek,, bilemiyorum..
madi''nin dedigi gibi ceran cok ama bi zaman gelecek;; ceran''dan(ben manasina) baska ceran olmayacak..
ceran denince akla bir ceran gelecek.. google''a (tabi o zamana kadar ayakta kalirsa) ceran yazdiginizda "a" harfinden daha cok sonuc verecek.. soyismini ceran koymak isteyen insanlar o kadar cogalacak ki artik tum devletler ceran soyismini yasaklayacak..
tum ceran soyisimleri keran''a cevrilecek..
DOGU da ceran klanlari,, BATIda cerani tarikatlari tum devletleri etkisi altina alacak..
ve toprak beni hoslukla kabul edecek..
furkan ceran sayfasinda yavuz ceran kayan yazilari cok hos durmamis..
kardesim olsa neyse!! ama neyse!!..
Ceranım baksana adını vermek istemeyen birileri yeni hesap acıp onun uzerinden kardesin varmı diye soruyor neler oluyor kimler var pesinde

kardesim hic sorma benim gelecegimi karartmak isteyen o kadar cok insan var ki.. pesimde biri oldugunu duysam,, onun hakkinda ilk hukmum ""beni hic gormemis"" olur..
kusura bakmayin:: yillardir girmiyodum foruma,, arkadas yavuz ceran falan filan deyince girdim.. girmisken de laf lafi acti.. hadi selamlar..