Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

40729 Mesaj 3538 Konu- Gönderen: 7161 Üye - Son üye: gozdeclk
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6
Yazdır
Gönderen Konu: birazda okulu tartisalim  (Okunma Sayısı 17943 defa)
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
inal
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #30 : Ocak 10, 2007, 11:45:42 ÖS »

kedi mamalarına  Ney

allah aşkkına bizim cimri okulumuz kedi mamalarına para verirmi... Mama paralarının hepsi hocaların cebinden cıkıyor. okul bazı zamanlar da kedileri toplayıp yakamaya götürüyorkrn son istek olarak mama mı verir hiç. (Bunu hazırlık hocası demiş)

My life style determines my death style
Kuzey
Hero Member

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #31 : Ocak 11, 2007, 02:20:07 ÖÖ »

duyduğuma göreeeee!!
kedi mamalarına  Ney

Orta kantin gelirlerinin bir kısmı ile alınıyormuş kedi mamaları, öğrenci belgeleri değil. Diye bir geyik daha var. Bu geyikler uzar gider, kim doğru kim yanlış valla artık bilemicem ....

Sevdamızın adı berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun !
schumi
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #32 : Ocak 11, 2007, 02:26:49 ÖÖ »

okulda dönen öyle geyikler var ki
genelde pek inandırıcı olmuyolar
bence inanmayın böyle şeylere
kantin parası kedilere gitmez,
öğrenciler üstüne oturmak için öğrenci belgesi almaz
hepsi efsane
ceterisparibus
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #33 : Ocak 11, 2007, 12:35:06 ÖS »

E hadi bu muhteşem gerekçeye okey de-hani alıp alıp çimlerde üstüne oturmayalım falan.Peki bu öğrenci belgesini 1 milyon yapsalar sanki millet hala üstüne oturmaya devam edecekmiş gibi-o zaman 3,5 ne diye.Çok güzelmiş valla,geyik meyik iyi eğlendim yani.Bi de o kedilerin mamaya falan ihtiyacı yok ki,zaten alınan bütün poğaça,börek,kek vs. ne olursa,herkesinkinin yarısından fazlasını yiyolar,tosun gibiler maşallah.Mama da neymiş,alışmış kudurmuşdan beterdir tabiri caizse.Bi verme böreğini kafana çıkar valla.E kedi bu tabi öğrenciden daha az değerli olacak değil ya.Hani okulun namlarından biri de o.Herşey okulun şanı için ne de olsa!!
muhip
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #34 : Ocak 11, 2007, 09:36:54 ÖS »

unıv. deki kediler normalın ustunde ınsancıl ya..Gülümseme kovsan bıle ınsanın yuzune yuzune bakıyorlar kacmak denen olay yok onlarda..
misty
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #35 : Ocak 12, 2007, 04:32:59 ÖÖ »

insancıllıktan diil o şımarıklıktan. kendini inasandan üstün gören yartıklara dönüşmüşler..

Gülümseme
Scofield
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #36 : Ocak 16, 2007, 10:42:07 ÖS »

yaw ben okulu bırakçam galiba...bu yıl tekrar Öss ye gircem...Koç falan daha iyi..zaten bi devlet okulundan ne beklenir ki....tahmin etmeliydim böyle olacağını...nie mi :

ayyaşların,kapkaççıların içinde okuyos

neredeyse yıkılacak binalarda ders yapıos

333 mhz bilgisyarlı lab larımız var

kütüphane elinden gelse sabah 9 akşam 5 yapacak mesaiyi

personel bile öğrenciden daha değerli okulda

sanki hayvanat bahçesi

osursan para istiolar

ya böle saçmalık olmaz ya....

ismi varmışmışmışmışmış

harbiden mış oldu yani...o eskidendi
Mallory Knox
Sr. Member

hayat, bir hayalperest için cehennemden farksız .

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #37 : Ocak 23, 2007, 05:19:18 ÖS »

yaw ben okulu bırakçam galiba...bu yıl tekrar Öss ye gircem...Koç falan daha iyi..zaten bi devlet okulundan ne beklenir ki....tahmin etmeliydim böyle olacağını...

umarım kazanırsın başka bi okul..tabi,"devlet okulu" dediğin nedir ki,ellini sallayan kazanıp giriyo zaten..boğaziçi'ni ya da başka bi okulu savunmak değil amacım ama,vakıf üniversiteleri de bence genel olarak bi işe yaramaz..sana verip verebileceği sosyal hayat bir yere kadardır..ama tabi sıkıldıysan boğaziçinin neredeyse yıkılacak binalarında ayyaşlar ve kapkaççılar olarak nitelendirdiğin insanların arasında okumaktan,biz sana bi haliç üniversitesi önerelim,ya da kültür mesela,veya en olmadı,gayrettepede bir tane daha vardı,istanbul bilim..girersin iş merkezleriyle,yollarla,apartmanlarla çevrili kaliteli süper binalara(kampus dediğin nedir ki,olmasa da olur sonuçta),"elit" kesimden kendinle eşdeğer gördüğün insanlarla okursun,hiç derdin olmaz hayvanat bahçesinde miyim,personel denilen güruhtan daha mı değersizim gibi..
kolay gelsin ve bol şans
Scofield
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #38 : Şubat 23, 2007, 11:06:43 ÖÖ »

arkadaşım galiba ayyaşların içinde okumaktan sıkılmış olduğumu söylediğimde kendisinden bahsettiğimi zannetmiş olmalı ki üzerine alınıp cevap yazmış...benim burada bahsettiğim okula girişlerin kontrolsüz olduğu ve bu sayede de herkesin çok rahat girebildiği gerçeği idi.ayrıca geçen sene sonunda okul içinde arkadaşım okul dışından gelen tinerci çocuklardan dayak yemişti.teksas mı kardeşim burası.kalkmış bana savunuosunuz şurayı.ayrıca kampusun gereksiz olduğundan veya okulun kampusunu sevmediğimden falan da behsetmedim.diğer vakıf üniversiteleriyle de karşılaştırmaım okulu....koç a gitmişsindir heralde.bizim okuldan hiçbir eksiği olmadığını aksine çok daha iyi olduğunu sen de biliosundur.ama naparsın şu sahiplenme duygusu yok mu....insanın başına iş açıo....
madi
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #39 : Şubat 23, 2007, 12:21:55 ÖS »

valla koç bizimkinden hiç de ii diil.

okulumu seviyorum Kahkaha

öss ye girecem bu sene, ve olursa yine burayı yazacam inşallah,

10 kere girsem yine burayı yazarım, hiç şaşmam..

yav koçun cidden neyini beğendin ya??
man_made_god
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #40 : Şubat 23, 2007, 02:19:50 ÖS »

ya her zaman birşeyin daha iyisi wardır zaten, orası daha iyi burası daha iyi kıyaslamak yerine benzer koşullardaki okulları kıyaslayın...
nuitari
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #41 : Şubat 23, 2007, 02:47:27 ÖS »

scofield güle güle diyorum sadece...he gidicem diyip de gitmeyen dop olsun Kahkaha
madi
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #42 : Şubat 23, 2007, 02:55:20 ÖS »

nuitari nedir ya bu saldırganlık??  Şaşırmış

baya iyisin ha çatma olayında, hadi bakalım...

Dil çıkaran
Scofield
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #43 : Şubat 23, 2007, 04:40:55 ÖS »

teşekkür ederim nuitari.sen de izin verdiğine göre başka bi engelim kalmadı.ben gidiim artık Gülümseme
nuitari
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #44 : Şubat 23, 2007, 08:45:04 ÖS »

ya tutturdunuz bi saldırganlık siz de he Kahkaha ....arkadaşın ilk mesajındaki ^^ben elitim^^ havası gayet de güzel seziliyor....mallory knox arkadaşımızın da sezdiği gibi....ayrıca benim asıl kıl olduum ^^gitsem giderim,öss elimin kiri ben süper insanım^^ modunda görmem arkadaşı...ee tutan yok, bişeyi yapmayı düşündüğünü söylüyorsan bu şekilde yapacaksın o zaman...bu durumda yapmayan dop olsun demem bence saldırganca deil pek de...

polemiğe çekmeyin beni saldırgan falan diip ya ala ala Kahkaha geri çıkamıorm sora Kahkaha tamam sen koça git ben güneyde çimlerde yuvarlanim mutlu olsun herkes dağılalım....

evet okulu tartışıoduk neresini tartışalım Kahkaha her yıl okulun kontenjanı deli gibi artırılıyor sizce kaldırır mı okul bu kapasiteyi ...ya da tahmini kaç yıla sorun yaratır bu (kitle dersi alanlar aslında şu anda da sorun olduğunun farkındadırlar ya neyse)
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

-