callandor
Baş gözlemci
|
 |
« Yanıtla #45 : Şubat 23, 2007, 11:24:13 ÖS » |
|
o değil de neden başlıktaki de ayrı değil?? Ben ona takıldım okuldan ziyade.
|
|
|
|
|
|
GK sevgiler saygılar
|
|
|
madi
Evrensel Gözlemci
|
 |
« Yanıtla #46 : Şubat 24, 2007, 12:18:49 ÖÖ » |
|
ha bak bu konuda ciddi ciddi katılıyom sana nuitari, okulumuz giderek
fazla kalabalıklaşıyor bence de...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Scofield
Newbie
|
 |
« Yanıtla #47 : Şubat 28, 2007, 11:31:49 ÖS » |
|
haklısınız aslında....okulun kontenjanının gereginden fazla artirildigini insanlarin seviyesinden anlayabiliorus.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
man_made_god
Evrensel Gözlemci
|
 |
« Yanıtla #48 : Mart 01, 2007, 12:20:10 ÖÖ » |
|
saçma bi tespit... fazladan alınanların diğerleri kadar gereksiz olup olmadığını bilemezsin...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Scofield
Newbie
|
 |
« Yanıtla #49 : Mart 01, 2007, 12:58:16 ÖÖ » |
|
arkadaşım sen cümlenden bişi anladın mı ?
kişi sayısı artınca kalite doğal olarak düşer.bunu anlamamış olamazsın.
laf olsun die konuşmayalım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nuitari
|
 |
« Yanıtla #50 : Mart 01, 2007, 02:37:29 ÖÖ » |
|
insanların seviyesi???...yok ya scofield sen cidden kendini elit bişey falan sanıyorsun...aman diyim çok kaptırma kendini
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Scofield
Newbie
|
 |
« Yanıtla #51 : Mart 01, 2007, 05:21:58 ÖS » |
|
al sana bi kendini bilmez daha...neyse ya polemiğe girmeye bile değmessiniz.nasıl tipler olduklarınızı tahmin etmek çok da zor değil.bu konuyu uzatmıcam. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
man_made_god
Evrensel Gözlemci
|
 |
« Yanıtla #52 : Mart 02, 2007, 01:40:52 ÖS » |
|
arkadaşım sen cümlenden bişi anladın mı ?
kişi sayısı artınca kalite doğal olarak düşer.bunu anlamamış olamazsın.
laf olsun die konuşmayalım.
kişi sayısı artınca tabii ki kalite düşer ama kalitesi düşen şey eğitim,sosyal aktiviteler vs.dir insanların kalitesi değil ,bunu anlayamıyomusun?? laf olsun diye konuşuoruz zaten bu sitede kimse türkiyeyi fln kurtarmaya çalışmıyo.. avatarında araba resmi olan biri nasıl oluyor da ahkam kesiyo insan kalitesi hakkında? oturduğun yerden millete b.k atmak dışında yaptığın bişey yok, adam gibi konuşta görelim kaliteli insan nasıl olmalı...ya da boşver sn konuşma kendini bilmezlerle, koç a fln git kendini bilen insanların yanına..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Scofield
Newbie
|
 |
« Yanıtla #53 : Mart 02, 2007, 04:12:45 ÖS » |
|
krolar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
man_made_god
Evrensel Gözlemci
|
 |
« Yanıtla #55 : Mart 02, 2007, 06:57:44 ÖS » |
|
bu kadar üstün bir insan nasıl oluyor da bizimle konuşmaya cüret ediyor acaba?? iyilik yapmak geldi içinden herhalde...!!! kroyum ama para bn de 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Scofield
Newbie
|
 |
« Yanıtla #56 : Mart 02, 2007, 07:08:43 ÖS » |
|
uzatmaya gerek yok.kabalaştığımın farkındayım.kapatalım isterseniz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kuzey
|
 |
« Yanıtla #57 : Mart 02, 2007, 07:15:51 ÖS » |
|
haklısınız aslında....okulun kontenjanının gereginden fazla artirildigini insanlarin seviyesinden anlayabiliorus.
Yazmazsam içimde kalır  Valla öss'de insanların "kişilik seviyesi ile" ilgili soru sormuyorlar, bunu nasıl çıkardın merak ettim doğrusu, ayrıca baba parası ile kurs kurs dolaşmış, öss'de bunlar sayesinde geldiği okula spor araba ile gelip kendisini arabası kadar değerli sanan gösteriş budalaları yerine, aylık 150-200 milyon ile geçinmeye çalışan, Güney'den Doğu'dan ya da İç Anadolu'dan gelmiş bir anadolu evladını tercih ederim; insanların kalitesi üstündeki ya da altındaki ile ölçülmez yani  Kısaca bu konuda yukarıdaki iki arkadaşa katılıyorum ...
|
|
|
|
|
|
Sevdamızın adı berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun !
|
|
|
Scofield
Newbie
|
 |
« Yanıtla #58 : Mart 02, 2007, 07:49:06 ÖS » |
|
insanların seviyesi demiştim ben ama arkadaş kendi kafasından kişilik seviyesi yorumunu yapıp ona göre cevap vermiş.yazık ya.önce oku anla ne yazdığını da ondan sonra gönder.çok savunduğuna göre heralde sen de doğu güney kuzey herneresiyse ordan geldin ve 200 ytl ile geçiniosun heralde.nedense üzerine alındın.ne kadar basitsiniz ya.hemen saldırın buna da tamam mı? aman içinide kalmasın.ne de olsa siz hiçbişiyi içinizde bırakmazsınız 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nuitari
|
 |
« Yanıtla #59 : Mart 02, 2007, 08:13:02 ÖS » |
|
biz yazdığını anlamadık değil sen anlatamadın o zaman...adam gibi açıklayıcı yazarsın yanlış anlaşılmak istemiyorsan(ki yanlış anlaşılmadın kıvırıyorsun)...ayrıca hakaret etmene rağmen sadece dalga geçiyoruz yeterince ezildin bence susarsan rezillik kat sayın azalmasa da artmaya devam etmez...he kim tanicak beni forumdan ben devam edim sonuna kadar rezil olim diyosan buyur devam et...boş bir insan olduğun her halinden belli...seninle polemiğe girdiğim için kendimden utanmıyor deilim açıkçası...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|