Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

40729 Mesaj 3538 Konu- Gönderen: 7161 Üye - Son üye: gozdeclk
Sayfa: 1 2 3 4 [5] 6
Yazdır
Gönderen Konu: birazda okulu tartisalim  (Okunma Sayısı 17942 defa)
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kuzey
Hero Member

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #60 : Mart 02, 2007, 09:09:11 ÖS »

insanların seviyesi demiştim ben ama arkadaş kendi kafasından kişilik seviyesi yorumunu yapıp ona göre cevap vermiş.yazık ya.önce oku anla ne yazdığını da ondan sonra gönder.çok savunduğuna göre heralde sen de doğu güney kuzey   herneresiyse ordan geldin ve 200 ytl ile geçiniosun heralde.nedense üzerine alındın.ne kadar basitsiniz ya.hemen saldırın buna da tamam mı?  aman içinide kalmasın.ne de olsa siz hiçbişiyi içinizde bırakmazsınız Gülümseme

Gayet zengin bir aileden geliyorum, gayette iyi bir geçim kaynağım var ama okulumun yurdunda kalıyorum, pahalı kıyafetler giymekten hoşlanmıyorum ve sade, mütevazi insanlarla arkadaş olmayı seviyorum Gülümseme Bizim yanlış anladığımız bir şey yok, yazdıklarını oku istersen, başka bir anlam çıkmaz bu ikincisi Göz kırpan Evet  basit bir insanım, karmaşayı, kaosu burnu büyüklüğü ya da kendini olduğundan büyük görmeyi, ve görenleride sevmem Göz kırpan

Sevdamızın adı berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun !
Mallory Knox
Sr. Member

hayat, bir hayalperest için cehennemden farksız .

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #61 : Mart 02, 2007, 09:37:44 ÖS »

al sana bi kendini bilmez daha...neyse ya polemiğe girmeye bile değmessiniz.nasıl tipler olduklarınızı tahmin etmek çok da zor değil.bu konuyu uzatmıcam. Kararsız
vayy,üstinsan durumları Göz kırpan saygı duyuoruz ailecek  Dil çıkaran
schumi
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #62 : Mart 03, 2007, 06:20:18 ÖÖ »

zuahahahhah Sırıtan Kahkaha
alemsiniz ya Kahkaha Sırıtan Kahkaha Sırıtan Kahkaha Gülümseme Göz kırpan Kahkaha

kroyum ama para bn de Dil çıkaran Dil çıkaran

kuahah yuahha Göz kırpan Kahkaha

seviyeyi düşürdüğüm için hoş görün Sırıtan Gülümseme

puahahahah Sırıtan Göz kırpan Gülümseme Göz kırpan
nuitari
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #63 : Mart 03, 2007, 10:32:34 ÖÖ »

kuahah yuahha Göz kırpan Kahkaha

seviyeyi düşürdüğüm için hoş görün Sırıtan Gülümseme

biz kroyuz zaten scofield hazretlerine sor o hoş görürse sorun yok Kahkaha
hutku
Hero Member

bu ülkede herkes kardeştir,beynine iyi yerleştir

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #64 : Mart 12, 2007, 12:27:03 ÖÖ »

Sözüm ona
seviyesi yüksek MİŞ Sırıtan Sırıtan Sırıtan

bu konuda ünlü Türk düşünür Cem Yılmaz'ın bi sözünü söylemek istiyorum...
"hadi ordan seksi"

Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan

Her Şey Vatan İçin...KİMYA
kurtoglu
Newbie
*

Nobody is perfect; i am nobody

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #65 : Mart 17, 2007, 02:17:15 ÖS »

ya bende üniyi bırakıp boğaziçine gelmeyi düşünüyodum bizim üniden hayır gelmez diye(bi vakıf üniversitesi) okulunuzu pozitif durumları neler boğziçinin itibarı dşında

Eğer bütün kaşarlar eriyecekse küresel ısınmaya EVET
melihist
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #66 : Mart 17, 2007, 02:35:24 ÖS »

pek bişey yok aslında.. biraz daha geleni gideni (ensesi kalın abiler ablalar anlamında) çok.. başka okulları bilmem ama haddinden fazla ders muhabbetlerinin yapıldığı bir okul.  çoğu insanın birbirlerini gördüklerinde önce hafiften heycanlanıp ( ulan şimdi selam versek mi vermesek mi diye düşündüğü) kafa sallayıp geçtiği.. kafa sallama ya da zoraki bir gülümseme ile selam deyip geçtiği.. eğer illa ki durulmuşsa ayak üstü hangi dersi alıyorsun.. hoca nasıl gibi muhabbetlerin sıkça yapıldığı bir okul işte Gülümseme daha da anlatırım da neyse .. linç edilmeyelim Dil çıkaran
G.M.C
Biri_beni_durdursun
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #67 : Mart 17, 2007, 02:53:05 ÖS »

hazırlıktayım daha,diğer ortamları bilemicem ama bence o kadar yüzeysel değildir..yani istisnalar vardır, genellemeyelim derim:)
joe_black
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #68 : Mart 17, 2007, 02:58:09 ÖS »

melihist gercekten iyi bir gözlemci bu okulda ders muhabbettinin yapılmadıgı an yoknerdeyse. kimi görsen onu kimden aldın kac kredi oldu yok o yoklama almıyor onun dersinde sunum yapılıyo benim yerime imza at arşivi nerden buldun not bulmak lazım gecen haftaki ps e gittinmi o dersi yaz okulunda al ılgazdan kesinlikle al falan filan... okul bitsede kurtulsak su muhabbetlerden
melihist
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #69 : Mart 17, 2007, 02:59:30 ÖS »

zaman sana ispatlar.. tabi bu dediklerim illaki kötü şeyler olarak algılanmamalı. belki hepimiz böyle ilişkiler! kurmaktan hoşlanıyoruzdur. Ne biliyim öyle işte

(bu mesajı bir üstte farzedin Gülümseme)
G.M.C
Biri_beni_durdursun
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #70 : Mart 17, 2007, 03:05:07 ÖS »

gelecek zamanlarda neler olacak bakalım ve görelim:) böyle ilişkiler kurmaktan hoşlanmak..ya okul burası tamam dersten konuşulucak da,bence bu kadar da olmamalı..sizce diğer ünilerde de böyle midir?yoksa  bu durum bounlulara mı özgü:)
joe_black
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #71 : Mart 17, 2007, 03:09:53 ÖS »

biraz bounlulara özgü gibi olsa gerek cünkü ben baska bi üniden gecis yaptım buraya orda bu kadar değildi kesinlikle. aslında birazda normal karsılamak gerek lise hayatı boyunca hep dersle mesgul olmus kişilerin üni dede buna devam etmesi normal gibi ama bu üniye gelmesi sürpriz olanlar veya bu üninin standartlarında olmayanlar bu kadar ders muhabbetinden sıkılıyr bu da bi gercek.
melihist
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #72 : Mart 17, 2007, 03:17:12 ÖS »

Herkes iyi olduğu şeylerden anladığı şeylerden bahsetmeyi sever Gülümseme sevmez mi? bunu da böyle düşünmeli. Burayı kazanmanın hatırı sayılır bir başarıyla olduğu bir hakikat.. Yadsımıyorum. Eee millet de anladığı konulardan bahsediyor:) Ayrıca birbirlerini fazla tanımayan insanlar ne yaparlar; en genel konulardan bahsederler. şimdi bir sürü genel konu var ama bu genel konulardan hepimizi ilgilendirdiğine emin olduğumuz birşey varsa o da derstir. (ki ders aynı zamanda derttir de Gülümseme) Önce kafalarımı deiştirmeliyiz ne Gülümseme Ya da hayattaki önemsediğimiz şeylerin sıralamasında bir kaç değişiklik mi yapmalıyız Gülümseme
kurtoglu
Newbie
*

Nobody is perfect; i am nobody

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #73 : Mart 18, 2007, 02:06:24 ÖÖ »

emin olun çoğu başka üniversitelerde de tek muhabbet ders. millet hala atlatamıyo şu öss ineklemesini. sonra üni hayatını ders muhabbetiyle geçiriyo Kahkaha 

Eğer bütün kaşarlar eriyecekse küresel ısınmaya EVET
hutku
Hero Member

bu ülkede herkes kardeştir,beynine iyi yerleştir

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #74 : Mart 18, 2007, 02:58:56 ÖS »

Arkadaşım boğaziçinde her türlü insanı ve her türlü imkanı bulabilirsin walla.
İnsanlar genelde derslerden muhabbet açsalar da boğaziçinde inkar edilemez bir parti gerçeği vardır
alemler eller havaya baya bi vardır yani...
Arkadaş çevresi bakımından birbirleriyle sürekli başarılarını tartışan grup çoğunluktadırç
Son olarak da kuzey kampüs gibi yeni öğrencilerden saklanan dev bi gerçek vardır.
ama o da komik bir diğer yüzüdür boğaziçinin... Sırıtan Sırıtan Sırıtan

Her Şey Vatan İçin...KİMYA
Sayfa: 1 2 3 4 [5] 6
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

-