Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

34504 Mesaj 2191 Konu- Gönderen: 3064 Üye - Son üye: sevim
Sayfa: [1]
Yazdır
Gönderen Konu: Deniz Feneri Davası  (Okunma Sayısı 326 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
denizbuga
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« : Ekim 03, 2008, 01:48:10 ÖÖ »

Evet arkadaşlar, son günlerde gündemimizde yoğun bir şekilde yer alan Deniz Feneri davasını da tartışalım derim. İlk yorumlardan sonra ben de yorumlarımı paylaşacağım.
firfir
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ekim 03, 2008, 01:59:32 ÖÖ »

“Benim iktidarımdan buna ne?” Adalet Bakanı-Mehmet Ali Şahin
weirdo
Full Member

-kendim ettim- -kendim buldum-

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ekim 03, 2008, 02:53:08 ÖÖ »

almanya tarafindan almanyada acilan bu dava sonucunda hic bir sey cikmamistir.kimse suclu bulunmamistir.(suclu yoktur demiyorum).kesin birileri bir hata(suc)  etmistir.su zamanda insanlarin hepsi durust olmuyor maalesef.
simdi sira turkiyede ki  demokratik(!) yargiya geldi.yani dava turkiye ye intikal etti.

Yorulsam terkedilsem yalnız kalsam sonunda hepsi bir ayrıntı
mertbalcik
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ekim 03, 2008, 10:52:55 ÖÖ »

arkadaşlar konuyla hiç alakası olmadığını biliyorum kusura bakmayın fakat Ankara'dayım şuan, Cumartesi ikinci öğretim olan Endüstri Müh. bölümü Mühendislik ve Teknoloji Master programı dersleri yapılırmı? Bugün üniversiteyi aradım yetkili birini bulamadım. Bir fikriniz varsa alabilirsem çok mutlu olacağım. Teşekkürler.
denizbuga
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Ekim 03, 2008, 03:25:04 ÖS »

Konumuza geri dönersek;

Elbetteki bu yargının işidir ancak yargı da hükümetten bu konu da destek almalıdır. AKP iktidarı dönemin de yargı nasıl bir destek gördü bu güne kadar? Almayadaki örnekde acaba ordaki yargıçların  bu kadar rahat ve cesaretli olmalarının nedeni nedir? Görevden alınan savcılar göz önündeyken Türk yargısının nasıl demokratik ve cesaretli olmasını bekleyebiliriz ki? Tabiki yargı sadece hükümet etkisi altında değil aynı zamanda hepimizin bildiği devletin diğer organlarının da baskısı altında ancak her şeye rağmen hükümet bu konuda yargıya destek vermeli, onları bu konu da cesaretlendirmeliydi. Ancak bizm gördüğümüz ise tam tersi. Şöyle ya da böyle iktidar partisinin ve yöneticilerinin adının karıştığı bir davada ismi geçen şahıslar aklanmak için bu davanın üzerine gitmeli ve savcıları durmadan göreve çağıranlar yine çağrılarını yapmalıydılar....

İşin bir başka yönü de Doğan-Erdoğan kapışması. Aydın Doğan'ın bu güne kadar nasıl tekelleştiğini, nasıl sadece medya değil diğer alanlarda da hükümetlerle iş birliği yapıp ihaleler götürdüğünü bilmeyen yoktur. Ancak unutulmamalı ki bu partiyi iktidara getiren de bu şahsın kendisidir. Bence anlaşmazlık Çalık grubuyla beraber AKP'nin kendi medyasını yaratma sürecinde çıkmıştır. Karşısında Aydın Doğan'ı da görmek istemeyen başbakan onu silme çabasına girmiş, gazeteleri boykot etme çağrısında bulunmuştur. Kendisinin nasıl bir ruh hali içinde olduğu çok açık gözükmektedir. Her konuşmasında, kalınlaşan boyun damarları, kıpkırmızı olan yüzü kendisnin ne kadar demokratik! bir kişilik olduğunu ortaya koyuyor. Konuyu saptırmadan şunu söyleyeyim ki iki taraf açısından da bakıldığında kaybeden demokrasioluyor, yani bu kavganın bir kazananı yok sadece kaybedeni var...
Sayfa: [1]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: