enes
Newbie
|
 |
« : Eylül 09, 2007, 02:02:13 ÖS » |
|
Sizce Dtp Türkiye'nin hakkettiği bir parti mi? Kürtleri temsil edebiliyor mu? Tek devlet içinde bir çözümden mi yana, yoksa ayrılıkçı mı?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
barmanya
Newbie
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül 09, 2007, 02:14:29 ÖS » |
|
tek devlet dediklerine bakmayın siz onların beyinlerinin içinde hep ayrılıkçılık war
|
|
|
|
|
|
|
|
|
enes
Newbie
|
 |
« Yanıtla #2 : Eylül 09, 2007, 02:15:49 ÖS » |
|
tek devlet dediklerine bakmayın siz onların beyinlerinin içinde hep ayrılıkçılık war
beyninin içlerini görüyorsan, senden faydalanalım ya.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
barmanya
Newbie
|
 |
« Yanıtla #3 : Eylül 09, 2007, 02:22:59 ÖS » |
|
ya benim tnımış olduğum bayağı bir insan var hadi bu bilgili kesmi falan laf yapıoda hakkaten ayrılıkçılar ya
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kuzey
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 09, 2007, 03:30:43 ÖS » |
|
Bilirsiniz böyle konularda genelde DTP ya da kürt yanlısı olan bir uluslararası büyük bir kuruluş var : Avrupa Birliği. Bu kuruluşun Türkiye'deki seçimlerle ilgili metninde hafızamda harfi harfine olan bir cümleyi aktarmak istiyorum :
DTP'nin PKK ile herhangi bir yoldan bağlantısı olduğu açık bir sırdır.
Bu partiye en büyük kurumsal desteklerden birini veren AB bile bunu diyorsa, varsın siz bölücü değil deyin bu parti. Külağıma bile anlatamazsınız bunu.
Bugün daha parti milletvekillerinden biri çıkıp, "PKK'lılara terörist dememizi istemeyiniz, kardeşlerimize terörist diyemeyiz" diyor. He ya bu parti bölücü değil, ben de yedim ....
|
|
|
|
|
|
Sevdamızın adı berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun !
|
|
|
|
MorrisonHotel
|
 |
« Yanıtla #5 : Eylül 09, 2007, 04:40:51 ÖS » |
|
musluk su damlatır,bütün insanlar "ulan bu su niye damlıyo,bütçemize zarar veriyor" der der durur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yorumsuz
Newbie
NO comment!...
|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül 09, 2007, 05:46:47 ÖS » |
|
şu aymazlığa bakın ya "kardeşleriymiş",dağlarda şehit olanlar da bizim kardeşlerimiz..dtpnin verdiği son izlenimler gayet ilginç.adamlar artık aleni aleni bölücülük yapıyolar..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
enes
Newbie
|
 |
« Yanıtla #7 : Eylül 09, 2007, 08:21:43 ÖS » |
|
Doğruya doğru,kadın pkklılar kardeşimiz demiş. Ya ne söylesin ddüşmanımız mı desin? Dtp'lilerin birçoğunun ailesinden dağa çıkıp ölmüş insan var. Yani gerçek bu. Çıkıp yalan mı söylesin veya takiyye mi yapsın?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nuitari
|
 |
« Yanıtla #8 : Eylül 09, 2007, 08:24:21 ÖS » |
|
azınlık milliyetçiliğini açıkça benimsemiş...mhpden tek farkı türk deil kürt olmaları olan meclisi renklendirecek!!! parti (mhp'yle kapışmaları yakında artınca şenlikli bir meclis izlicez sanırım  ) ....ufuk urası destekleyip meclise sokmak ve baskın orandan desteklerini çekip meclise sokmamak dışında bir yararları olmadı olacağını da sanmıyorum...türkiyenin partisi gibi davranmalarıysa kötü bir oyunculuktan başka birşey sunmuyor bize..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kuzey
|
 |
« Yanıtla #9 : Eylül 09, 2007, 09:44:29 ÖS » |
|
Doğruya doğru,kadın pkklılar kardeşimiz demiş. Ya ne söylesin ddüşmanımız mı desin? Dtp'lilerin birçoğunun ailesinden dağa çıkıp ölmüş insan var. Yani gerçek bu. Çıkıp yalan mı söylesin veya takiyye mi yapsın?
Herkes biliyor ki o kardeşleri ile sadece kan bağları yok. Başka bağlarıda var. Uyuşturucu ve silah ticaretinde uluslararası bağlantıları sağlamak gibi, ya da ne bileyim "bazı" uluslararası organizasyonlardan gelen "destekleri" alıp, aktarmaları gibi. Kim şüphelenir ki diyarbakır'a giden AB temsilcisinin çantasındakilerden 
|
|
|
|
|
|
Sevdamızın adı berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun !
|
|
|
serendipity
Newbie
|
 |
« Yanıtla #10 : Eylül 10, 2007, 02:16:01 ÖS » |
|
demokratik bir ülkeysek her kesimin temsil edilmesi gerekir.fakat onların derdi sadece temsil edilmek değil.yönetimde söz sahibi olmak değil toprak sahibi olmak.bu onların milli mücadelesi bi yerde..bu yüzden gönlüm hiç razı olmuyor..ülkem zarar göreceğine sözde demokrasi birazcık zedelensin diyorum...
|
|
|
|
|
|
sakın kal deme bana.gidiyorum alışamadım bu kente..
|
|
|
damladamla
Jr. Member

. . .
|
 |
« Yanıtla #11 : Eylül 10, 2007, 09:23:34 ÖS » |
|
dtp : milletvekili yemini sırasında türkçe yemin etmeye lutfettiler diye nerdeyse minnettar kaldıgımız parti. ne diyelim garip bi ülkenin garip insanlarıyız.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suat
|
 |
« Yanıtla #12 : Eylül 11, 2007, 11:39:25 ÖÖ » |
|
sürekli karanlığa küfreden bir meillet olduk.mum yakmayı beceremedik.dtp milletvekillerinin meclise girerken doldurdukları başvuru formunda yazdıkları yabancı dil TÜRKÇE'idi.anadillleri de kürtçe.sadece dtp değil diğer partilerde de ilkokul mezunu vekiller var.yarın siyasal bilgiler okuyan biz gençler ne yapıcaz bilmiyorum.hapse mi girelim..hırsızlık mı yapalım?kaçakçı mı olalım..sinema artisti mi olalım nedir?velhasıl ben kendi bölümümün önünü özel sektör dışında pek de parlak görmüyorum..
|
|
|
|
|
|
suat
|
|
|
|
MorrisonHotel
|
 |
« Yanıtla #13 : Eylül 11, 2007, 12:49:10 ÖS » |
|
iyide doğdukları büyüdükleri yerde o dil konuşulduğu için anadilleri odur evet.almanyada doğup büyümüş kaç tane türk çocuğu anadilim türkçe diyebilir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suat
|
 |
« Yanıtla #14 : Eylül 11, 2007, 01:01:00 ÖS » |
|
Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne girecek bir milletvekili aynı zamanda milliyetçilik sıfatını da kullanır.benim yabancı dilim Türkçe diyen bir insanın mecliste kimi temsil ettiğinden haberimiz yok herhalde.milletvekili milletin vekilidir.dilin ,dinin,halkın vekilidir.beni temsil edecek bütünlük sadece bir partiyle kısıtlanamaz!beni özümle temsil etmek zorundadır.ki zaten görevleri de budur.bunu yapmalarının tek nedeni Türkiye'de eyalet sistemidir.Allah korusun!
|
|
|
|
|
|
suat
|
|
|
|