Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

40729 Mesaj 3538 Konu- Gönderen: 7161 Üye - Son üye: gozdeclk
Sayfa: 1 2 3 4 [5] 6
Yazdır
Gönderen Konu: DTP hakkında  (Okunma Sayısı 13078 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
damladamla
Jr. Member
**

. . .

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #60 : Eylül 15, 2007, 08:43:47 ÖS »

.Öncelikle Gül'ün dış işleri bakanlığını üstlendiği dönemlerdeki başarıya bak sonra da sayın Baykal'ın aynı görevi üstlendiği dönemdeki başarılara bak.ne olur bunları görmezden gelme?desteklediğin partinin hatalarını da gör.ki desteklediğin parti chp mi onu bilmiyorum ama gerçekten kendince bilgilerini sen kakalamaya çalışıyorsun bu da hiçbirimize yakışmaz.adab-ı muhaşere!
  Bİ PARTİYİ DESTEKLEMEK ONUN GENEL BAŞKANINI DA TAM OLARAK BENİMSEMEK ANLAMINA GELMEZKİ.CHP Lİ OLUP DA BAYKAL I ONAYLAMAYAN BİR ÇOK İNSAN VAR BENCE ÇOK DUZ MANTIK GİDİYORSUN  üstelik bilmiyorum dediğin bi olgu üstünde bu kadar yorum yapman da biraz çirkin sanırım Üzgün
demiurgos
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #61 : Eylül 16, 2007, 12:52:47 ÖÖ »

Bak gel şöyle bir kurgu yapalım, Amerika ya da müttefiklerinden biri bu toprakları ele geçirmek istiyor, ve Irak gibi işgal etmeye başladı. Irak'tan girmeye başladı, aynı zamanda deniz kuvvetleri ile ege tarafından saldırıyor ve hava kuvvetleri ile güney akdenizden hedefleri vurmaya başladı . Sonuç : Toroslar başta olmak üzere bir çok savunma noktasında tıkanma, milyarlarca dolarlık zarar ve işgal planının suya düşme olasılığı.
Peki gel Türk - Kürt içsavaşı çıkarsa ve bu iç savaşta Amerika Kürtleri desteklerse ne olur.
1. si, toroslar gibi savunma noktalarının anlamı kalmaz çünkü şu an Kürtler İstanbul ve İzmir'e kadar yayılmış durumdalar. Önemli liman şehirlerinde ( İstanbul, İzmir ve Mersin ) %40 oranındalar, bu da bir iç savaş sırasında limanların kontrolümüz dışına çıkacağını gösterir.
2. si, hava kuvvetleri, deniz kuvvletleri kullanmaya gerek yoktur, çok cüzi ücretlere mal olan Kürtleri silahlandırma ile operasyonun başlayabilecek olması.
3. sü, Amerika'nın istediği tüm Türkiye değil elbette,tam Vietnam'daki gibi olmasa da benzer bir iç savaşa müdahale ile İstanbul, İzmir, Mersin gibi kritik noktaların ABD denetimine geçmesi, iç savaşın bitmesi için Kürtlere güneydoğu'nun verilmesi ve iç savaştan bıkan halkın buna ağzını açmaması. Amerika emellerine ulaştı, kukla Kürt devleti olması gereken sınırlara ulaştı ve Türkiye'nin en büyük limanları ABD denetimine girdi. Ve bunu Türkiye'ye karşı girişeceği bir askeri müdahale'den onbinlerce kat ucuza yaptı Gülümseme daha ne olsun Gülümseme

evt mantıklı ama türk ırkının savaşcı ruhunu unutmayalım. bizim atalarımıza aynı anda 3-4 devlet saldırmuş ve ceddimiz kazma kürekle püskürtmüşler bu tabi strateji meselesi işin bu bölümünüde Atatürk üstlenmiş. türkiyede dinamik güçler olduğu sürece kürdistan kurulmaz kurulsa bile doğan her 2 çocukdan 1' ri öldürülür. hiç olmadı kimyasal yolla (ermeni soykırımını yapmadık ama) kürtler için bi soykırım yaparız

NOT= BUNU OKUYAN KÜRT KARDEŞLERİMİZ SAVUNMAYA GEÇMEK GİBİBİ SAÇMALIK YAPMASINLAR BENİM LAFIM KÜRDİSTANI İSTEYEN VE DESTEKLEYEN TÜRK-KÜRT HERKESE. BİZ 3 KITADA PARÇASI BULUNAN OSMANLININ TORUNLARIYIZ GEÇMİŞTE BAZI DÜŞÜNCE AKIMLARI VE YÖNETİCİLERİN SALAKLIĞI YÜZÜNDEN BÖLÜNÜP KÜÇÜLDÜK AMA BU TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE OLMAYACAK TÜRKİYENİN SINIRLARI BELLİDİR VE BU SINIRLAR İÇİNDEKİ HERKES TÜRKTÜR İTİRAZ EDEN DEFOLUP GİDER AYRI Bİ DEVLET KURAMAZZZZZZZZ [/font] [/font] [/font]
« Son Düzenleme: Eylül 16, 2007, 12:54:32 ÖÖ Gönderen: demiurgos » Logged

6878232
nuitari
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #62 : Eylül 16, 2007, 02:51:31 ÖÖ »

evt mantıklı ama türk ırkının savaşcı ruhunu unutmayalım. bizim atalarımıza aynı anda 3-4 devlet saldırmuş ve ceddimiz kazma kürekle püskürtmüşler bu tabi strateji meselesi işin bu bölümünüde Atatürk üstlenmiş. türkiyede dinamik güçler olduğu sürece kürdistan kurulmaz kurulsa bile doğan her 2 çocukdan 1' ri öldürülür. hiç olmadı kimyasal yolla (ermeni soykırımını yapmadık ama) kürtler için bi soykırım yaparız

yok bu insanın zihniyetinden tiksinmekle yetinemem..bu lafları eden insana aslında bişey de söyleyemem..''vermemiş mabut neylesin sultan mahmut''...
MorrisonHotel
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #63 : Eylül 16, 2007, 12:41:18 ÖS »

ahahah ne kadar güldürücü yahu Kahkaha ben de diyorum ki dünya sınırları içindeki herkes insandır(homo sapienso),itiraz eden defolup gider,ehuehuehuehueheuheuehu Kahkaha Kahkaha
« Son Düzenleme: Eylül 16, 2007, 12:48:47 ÖS Gönderen: MorrisonHotel » Logged
Kuzey
Hero Member

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #64 : Eylül 16, 2007, 01:14:28 ÖS »

NOT= BUNU OKUYAN KÜRT KARDEŞLERİMİZ SAVUNMAYA GEÇMEK GİBİBİ SAÇMALIK YAPMASINLAR BENİM LAFIM KÜRDİSTANI İSTEYEN VE DESTEKLEYEN TÜRK-KÜRT HERKESE. BİZ 3 KITADA PARÇASI BULUNAN OSMANLININ TORUNLARIYIZ GEÇMİŞTE BAZI DÜŞÜNCE AKIMLARI VE YÖNETİCİLERİN SALAKLIĞI YÜZÜNDEN BÖLÜNÜP KÜÇÜLDÜK AMA BU TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE OLMAYACAK TÜRKİYENİN SINIRLARI BELLİDİR VE BU SINIRLAR İÇİNDEKİ HERKES TÜRKTÜR İTİRAZ EDEN DEFOLUP GİDER AYRI Bİ DEVLET KURAMAZZZZZZZZ [/font] [/font] [/font]

Bunlar asla güzel şeyler değil, soykırım kelimesi tüyler ürpertici bir kere. Kim ne yaparsa yapsın, savaş halinde savunma dışında, insanların öldürülmesine karşıyım. Çocuk diyorsun farkında mısın ?

Ey osmanlı torunu, sen bana söyle o zaman, osmanlı düşmanına savaşta bile nasıl davranmış, sonra gel şu sözlerine bak, belki bir şey anlarsın ...

Sevdamızın adı berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun !
demiurgos
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #65 : Eylül 16, 2007, 04:27:03 ÖS »

yaw size söylicelk söz bulamıyorum eminimki siz hiç bi kürt tarafından tehdit edilmediniz, annenize bacınıza olmadık söz söylemediler.kim ne derse desin benim kinim büyük. kuzey abi atalarımız öle davrandığı için bu gün böle başımıza kalkıyorlr. sana soruyorum osman gazi kuşattığı bi yeri almadan çıkmadı ya güzellikle aldı yada zorla ama hiç birini mecbur kalmadıkca öldürmemiş kutuluş savaşındada yaptık aynı hatayı onlar bizim askerlerimizi, sivil halkımızı acımasızca ve zevk alarak öldürürken biz esirleimizin elini bile bağlamamışızz. ben adanalıyım benim bizzat büyükannem anlatırdı bizim burda bi çiftlikde fransız ve yunan askerleri bayanların göğüslerini kesip ipe dizerlermiş bu ne pekii söylermisin bana.. kundakdaki bebekleri havaya atıp tüfek süngüsüne saplarlarmış. şimdi bunu yapanlar kürtleri gaza getirip başımıza padişah yapmaya çalışıyorlar... bizimkilerde dünya sınırları içindeki herkes insandır deyip gülsünlar ya bırakın ya bırakın ne siz beni anlarsınız ne de ben sizi anlarım. onlar benim kardeşlerime süngü sokacaklar canlı canlı fırınlara atacaklar namusumuzu kirletecekler bende  onlara çiçekmi atacam.. bunca yapılanlar karşılıksızmı kalacak yani.. yahudiler nasıl nazilerden nefret ediyosa bende bizi öldürenlerden nefret ediyorum

zihniyetimden tiksiniyomuşşşş muhahahaha sen tiksinmeye devam et ok bizim yapmadıklarımızı onlar yapacaklar.bu gittiğiniz yolu anlamıyorum ya sus pus oturmuş izliyosunuz ( tiksiniyomuşşş) ya süper güçleriniz var nası olsa biz onları alt ederiz diyosunuz yada korkağın tekisiniz ses çıkaramıyosunuz.
« Son Düzenleme: Eylül 16, 2007, 05:11:11 ÖS Gönderen: demiurgos » Logged

6878232
Champker
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #66 : Eylül 16, 2007, 04:55:50 ÖS »

ahahah ne kadar güldürücü yahu Kahkaha ben de diyorum ki dünya sınırları içindeki herkes insandır(homo sapienso),itiraz eden defolup gider,ehuehuehuehueheuheuehu Kahkaha Kahkaha

Uzaya çıkanlar insan olmuyor galiba... Kahkaha Kahkaha
Gerçi bir bakıma haklısın; onlar da dünyada doğup büyüdüler Kahkaha

Every new beginning comes from some other beginning's end.
Kuzey
Hero Member

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #67 : Eylül 16, 2007, 06:58:36 ÖS »

yaw size söylicelk söz bulamıyorum eminimki siz hiç bi kürt tarafından tehdit edilmediniz, annenize bacınıza olmadık söz söylemediler.kim ne derse desin benim kinim büyük.

Ben yarı mersinliyim, yarı hataylıyım desem sanırım bir yol alırız, sen ne çekti isen, ailelerin ne çekti ise emin ol benimkilerde aynını çekti. Ama şunu unutma, kin kini nefret nefreti doğurur. Bir gün, bu millete ve devlete karşı toplu bir ayaklanma olur, ya da bir saldırı olursa ki sanmasın kimse, bizim elimiz armut toplayacaktır. Kuvvayi Milliye ile kurtulan tek yer Doğu Akdeniz'dir, unutmasın kimse ... Ama biz, katliamcı, katil damgası asla yiyemeyiz, biz asla soykırımcı olamayız. Ha olursa, "gerekirse" Ermeniler'e uygulanan gibi, masum bir techir uygulanabilir, tabi ki techir sırasında da kimsenin canına bir şey gelmeden, gerisi bize yakışmaz.

nuitari
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #68 : Eylül 16, 2007, 07:29:36 ÖS »

demiurgos adlı arkadaşın msni yazıyordu dün... seytan_666 mı neydi öle bişey... tipik nasyonal sosyalist özentisi..... benim ''ülkücü satanist''  tanımlaması yaptığım bir varlık.... söylemlerinin devamını diliyoruz gülmek için ....
demiurgos
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #69 : Eylül 16, 2007, 07:30:59 ÖS »

neden toplu bi ayaklanmaya izin verelimki yani tepki için illa ayaklanmalarımı lazım sende çok iyi biliyosunki olası bi ayaklanmada tek olmayacaklar şuanda da olduğu gibi  amerika ve israil olacak arkalarında. adamlara baksana ya zihniyetinden tiksiniyorum diyor bunlarla mı karşı çıkacaz ayaklananlara. bunlarlamı Kuvvayi Milliye kuracaz. neden başka devletler yapıyoda biz yapmıyoruz katilliği. bak örnk amerika ırak'a güya barış ve huzur getirecekdi noldu onlarca insanı öldrdü hemde durduk yere keyfi hayat sonlandırıyo adamlar ya onlar yapıyoda biz neden yapmıyoruz hem dünyanın ortak görüşüne göre amerika katil değil ( hıh bu lafa kıçımla gülüyorum ) bizde olmayız.  

6878232
demiurgos
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #70 : Eylül 16, 2007, 07:39:14 ÖS »

evet seytan_-666-@hotmail.com dediğin doğru

kendi şahsi msnimi vermek gibi bi salaklık yapacak değilim

bu msnide nasyonal sosyalist özentisi ( muhahahahahaha zuhahaha --''ülkücü satanist) bi arkdan çaldım. o da senin gibi her b..ka gülüyodu.

evt ya arklar hep söylüyor senin yazdıklarına hep .........lar( noktalı yere idiyot yazmayı isterdim ama arkadaşa hakaret olur diye nokta kodummm) gülüyo diye. ama benim için problem değil gülmeleri normallerin verdiği cvplr bana yetiyo muhahhaha

6878232
nuitari
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #71 : Eylül 16, 2007, 07:58:33 ÖS »

bak şu konuda analaşalım... sen beyinsiz olabilirsin ama bu okuldakiler beyinsiz deil..kandıramazsın... ok? ...hayatta kendini tek kanıtlayabilecein şey embesil bi arkadaşının sana övgüleriyse bi kişilik edinmeni tavsiye ediyorum...msn de çalabiliyormuşsun .. hem ülkcü hem nasyonel sosyalist hem de hacker... olamaz tanrım yoksa korkudan titriyor muyum??... Kahkaha Kahkaha Kahkaha ..yaylan burası sana göre saçmalıklarını anlatacaın bir yer deil...
demiurgos
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #72 : Eylül 16, 2007, 08:24:32 ÖS »

1. si beyinsiz değilim

2. si okuldakilere beyinsiz diyen olmadı ( nerenden çıkrdıysan muhahaha)

3. sü kimseyi kandırmıyorum ben,sen kanıyosan orasını bilmem nıhahaha( hem neden kandırayımki alla alla)

4. sü embesilde olsa söyledikleri çok doğru oluyor bazen hem embesil diye hor görmemek lazım bu toplumda onlarında bi yeri var ( bu cümleyi "örnek sen" diyerek bitirmek isterdim ama saygı duyuyorum yaş olarkdan büyüksün)

5. ci kişilik diyosan fazla fazla var varlığı veya yokluğu seni kasmasın ok

6. sı vatanımı milletimi seviyorum herikisinede canım feda düşüncelerim bu kimisi senin gibi ülkcü diyor kimisi vatansever diyo kimisi çok iyi diyor bu demeler uzayıp gider. sen beni ülkücü diyerek aşşalamaya çalışıyoun ama ben o sıfatla gurur duyuyorum ve  senin gibilerin o lafı azına almalarına üüzülüyorum( bilmem anlatbildimmi??)

7. si bi msn çalmakla hacker olunmuyo u lafıda cahilliğine veriyorum cvp yazmıyorum

8. si  "olamaz tanrım yoksa korkudan titriyor muyum??... " üfff çocuk çocuk şeyler..

saçmalık veya değil okumak veya okumamak senin elinde ayrıca okumassanda sevinirim. heç değilse gery gery cvplar yazmassın. okumamanın nasıl yapıldığını biliyon dimi öğretim istiyosan hackerim ya haniii muhahahaaha

6878232
nuitari
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #73 : Eylül 16, 2007, 09:02:28 ÖS »

bu harbiden beyinsiz... ulan dana ben senle taşşak geçmek için hacker dedim,bu okuldakileri salak sanma dedim...şimdi çıkıp bi de düşüncelerim yüzünden hakarete uğruyorum die mesajlar atma admine falan daha önce yapanlar oldu da bu başlıkta Kahkaha  tamamen kişisel beyinsizliğin konumuz...sen çıkıp burda soy kırım yaparız bebeklerini öldürürüz dersen her türlü taşşak geçme hakkı bende saklıdır Kahkaha senin dilinden konuşuyorum işte.. kişiliğine saygı duymadan;nasıl sen insanların hayatlarına saygı duyma gereksinimi duymuyorsan aynen öyle...
Kuzey
Hero Member

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #74 : Eylül 16, 2007, 09:33:54 ÖS »

Siz ikinizi bir odaya kapatıp izlemek isterdim Gülümseme

Yanlış anlamayın ikinize karşı bir şey değil, sadece fantezi yapıyorum Gülümseme

Sayfa: 1 2 3 4 [5] 6
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

-