Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

40729 Mesaj 3538 Konu- Gönderen: 7161 Üye - Son üye: gozdeclk
Sayfa: 1 2 3 4 5 [6]
Yazdır
Gönderen Konu: DTP hakkında  (Okunma Sayısı 13078 defa)
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
nuitari
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #75 : Eylül 16, 2007, 09:46:46 ÖS »

senin henüz gelişimini tamamlamamış halin işte daha ne istiosun..al demiurgosu yetiştir kaliteli bir faşist yap...susmayı da öğretirsen beyinsiz olduğunu kimse anlamaz,yanında rahatça dolaştırabilirsin Göz kırpan
demiurgos
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #76 : Eylül 16, 2007, 09:55:58 ÖS »

taşşak geçe geçe bi gün taşşaklara gelirsin hea. ben admine neden msj atayımki dediğim gibi benim yazdıklarıma hep idiyotlar mal mal cvp verdiği için alışgınım böle durumlara. lan mal onlar bizim çocuklarımızı öldürmedilermi kas kafa. biz cümlede yaptık soykırımı onlar gerçekde yaptı sen sie git onlarla geç taşağnı ama bunu yaparken dedenle taşşak geçiyor oluyosan orasını bilmem. sen o şerefsizlerin öldürdkleri türklere saygı duymuyosan ben senin hayatına neden saygı duyayımki ?? onların hayatının yanında senin hayatının dana boku kadar eğeri yok benim için. çok uzattın konuyu millet ne seni nede beni çekmek zorunda değil bi derdin varsa mail adresim belli "seytan....." oraya mail atarsın orda devam aderiz ok

6878232
Kuzey
Hero Member

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #77 : Eylül 16, 2007, 11:47:08 ÖS »

senin henüz gelişimini tamamlamamış halin işte daha ne istiosun..al demiurgosu yetiştir kaliteli bir faşist yap...susmayı da öğretirsen beyinsiz olduğunu kimse anlamaz,yanında rahatça dolaştırabilirsin Göz kırpan

Pardon seni kafese kapatmak gerekliydi unuttum dostum kusura bakma, oda sana fazla Gülümseme Yüz verdik adam yerine koyduk diye, hemen üste çıkmaya çalışıyor vay be Gülümseme

Sevdamızın adı berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun !
nuitari
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #78 : Eylül 17, 2007, 12:22:10 ÖÖ »

gg ... bişey demeden kilitliyorum.....başlık yeterince saptı..demiurgos ve suat gibi okul dışından gelip salaklık yapacaklarla ilgili de önlem alınacaktır...
Sayfa: 1 2 3 4 5 [6]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

-