Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

34504 Mesaj 2191 Konu- Gönderen: 3064 Üye - Son üye: sevim
Boğaziçi Üniversitesi ForumuGenelOn The Road To Find OutEğer müslüman olmasaydım - If I wasn't muslim
Sayfa: 1 2 [3]
Yazdır
Gönderen Konu: Eğer müslüman olmasaydım - If I wasn't muslim  (Okunma Sayısı 4494 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tam bir boğaziçili
Full Member

annesiyle güne giren çocuk..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #30 : Eylül 11, 2008, 01:31:56 ÖS »

Ki kaldiki artık bilimin gelişmesiyle sonuca varılamayan çoğu şey sonuçlanmaya başladı... Bunun sonucu olarakda bana kalırsa dine ihtiyacda ortadan kalmaya başladı....

Sırıtan önünde saygıyla eğiliyorum üstadım Sırıtan ve seni Ahmet Turan Alkan'a sewkediyorum.. çok nükteli ve esprili bi yazarımızdır sabah akşam günde iki defa yemeklerden sonra okursan bünyene çok iyi gelecektir Göz kırpan

su ısıtıcısı benimmmmmmmm
KeRaTa
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #31 : Eylül 11, 2008, 02:12:29 ÖS »

Sırıtan

Toprak Hakan KÖK
Kimya Öğretmenliği
madfessor
Jr. Member
**

carpe diem

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #32 : Eylül 18, 2008, 11:09:21 ÖÖ »

ama çoğu zaman o zalimlerin planladıkları onların aleyhine dönüveriyor..bugün konuştugum bir arkadaşım geçen tanıştıgı bır kızdan bahsetti..kız brezilyalı ve 11 eylül'den sonra islamiyeti araştırmaya başlamış o da niye..sömürülmekten bıkan halk 11 eylül'de o kulelere çapmaya cesaret eden insanları merak ediyor ve nasıl bir cesarettirki korkmadan bunu yapabiliyorlar diye merak ediyorlar aslında bir nevi düşmanımın düşmanı bnm dostumdur söz konusu..islamiyeti araştırıyorlar ve görüyorlar ki gercekten mükemmel bir din..sonra kız müslüman oluyor abisi ve onun hanımı da müslüman olmuş ve dediğine göre bu şekilde pek çok insan varmış ülkelerimnde.."şer görünen bazen hayr olabilir,hayr görünen bazen şer olabilir,allah bilir ama biz bilemeyiz"!!!

cesaret ne demek yaaa Kızgın ne yani bir iki manyağın masum insanların bulunduğu bir yere uçak sokmaları cesaret mi demek yani. en son kullanılacak kelime. hiç hoş değil. bir ülkenin yaptığı haksız şeyleri kaymak tabakasındaki bir kısım insan yapar. ne demek bunu masumlardan çıkarmak ve amerikaya karşı yapılan birşey olarak görmek.  bu olay insanlığa karşı yapılmıştır. ben yabancı olsam ve müslümanların bunu yaptığını duysam abd ye ne kadar karşı olursam olayım nefret ederdim müslümanlıktan. allahtan bu işi gerçek bir müslümanın yapmadığını gerçek islamda böle birşey olmadığını biliyoruz...

mAtEmAtİk
1. SıNıf
nuitari
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #33 : Eylül 18, 2008, 11:28:29 ÖÖ »

ne zamandan beri şerefsizlik cesaret oldu onu ben de merak ettim şimdi..
« Son Düzenleme: Eylül 19, 2008, 04:09:31 ÖÖ Gönderen: nuitari » Logged
tam bir boğaziçili
Full Member

annesiyle güne giren çocuk..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #34 : Eylül 18, 2008, 12:37:11 ÖS »

biz kullansak bu kelimeyi atılırdık heralde forumdan dimi nuitari ?

su ısıtıcısı benimmmmmmmm
nuitari
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #35 : Eylül 19, 2008, 04:08:15 ÖÖ »

yok forumun eski başlıklarına bakarsan konuşmamın içinde geçen bi kaç küfrü editleyen yöneticilerle tartıştığımı da görebilirsin....binlerce masum insanı öldüren insanlara açıkça bunu diyorum.. kimsenin de zıttını iddia etmeye (bunu yapmak isteseler bile) cesaret edeceğini sanmıyorum (alacakları tepkiler yüzünden)... burda kişilerin şahsına yöneltilmiş bir küfür olmadığına göre,e bu yaşta bnm yazdıım bi kaç küfür de terbiyesini bozmaz kimsenin..ama çok istiyosanız bir orospu çocuğu daha george bush için gelsin 1-1 olsun durum Kahkaha ama o kadar rahatsız etti madem aynı anlamda daha yumuşak gelen bi kelime kullanmış olayım..değiştirdim
« Son Düzenleme: Eylül 19, 2008, 04:10:34 ÖÖ Gönderen: nuitari » Logged
Sayfa: 1 2 [3]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: