Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

40729 Mesaj 3538 Konu- Gönderen: 7161 Üye - Son üye: gozdeclk
Boğaziçi Üniversitesi ForumuGenelOn The Road To Find OutHrant Dink silahlı saldırıda yaşamını yitirdi
Sayfa: 1 2 3 [4]
Yazdır
Gönderen Konu: Hrant Dink silahlı saldırıda yaşamını yitirdi  (Okunma Sayısı 11300 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
HBG
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #45 : Haziran 15, 2007, 02:35:42 ÖS »

arkadaşım burda hrant dinkin azınlık milliyetçisi olduğunu inkar eden mi var bi oku ne yazmışız...kökünü kuruturum dio kök kök sen ne kadar iyimser bir anlam çıkarabiliyorsun burdan...abuk subuk ortadan dalıp konuşmayın...hrant dinkin aq size bişey olmasın

Bizim Celal yine celallendi Sırıtan Sırıtan Sırıtan
elfaybik
Evrensel Gözlemci
*

each moment here, i die a little more..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #46 : Haziran 15, 2007, 03:18:18 ÖS »

ya elfaybık bi git işine...adam olmuş gelmiş bana copy paste'le kavramsal ders verio....şov yapmak mı istiosun? oturmuş gecenin bu saatinde işi gücü bırakıp aylık yıllık konuya bi sayfa copy paste toplama yapmışsın? ne bu ya bu okuldaki insanların birilerine ders verme havası? ....bi toplumun kökünü kurutalım diyenler faşist olmayıp bana faşizmin tanımını mı yapıcak burda? bi git çay demle,kocaya kaç onun başına ekşi adamın hayatını zindan et falan....gece gece asabını bozmayın insanın...kendin takıl eğlen kendi kendine milliyetçiliğin tanımını yap sonra onu faşizmden ayır mutlu ol...tamam hadi ben karışmıyorum sana...hayatımda bu kadar demagoji görmedim ya...artık planlı demagoji mi yoksa cidden kendi de ne dediğini anlamıyor mu orasını da anlamadım ya neyse....hadi bulaşma bana takıl kendin git kökünü kazı ermenilerin naparsan yap..

doorusu ösletmijtin kendini nuitari.. bn d diodm ki usun samandır bna ilijen yok.. hoj geldiiiiin yeniden.. bn orda tamamen copy paste yapmadm cnm, merak etme.. snin annaman gereken yerleri yasdım. snin "faşizm=milliyetçilik" jeklindeki genellemene açıklık getirdim. öle olmadıını, farklı jeler olduunu.. belli ki bilgin yok ama fikrin far. bn d eksik olan bilgini tamamladm ki daa raat fikir saibi olasn ama görüom ki bası atasösleri dooruumuj.. falla bnm burda yaptıım n ders fermek, n demagoji yapmak. bn sadece aslını bilmediin jelere mualefet oluosun ya, onnarın doorusunu yasıorm. ama nafile gördüüm kadarıınan. sn yine git bakalm başının dikine. bak diim sna, sabrediorm, snin gbi hakaret içeren sözler sölemiorm. farsa benne bi derdin forum dıjında halledelm. burası insannarı ajaılama yeri diil. jurda adam gbi bi konu tartıjıos. bu sna karjı fikri safunan insannara hakaret etme yetkisini fermio cnm, ok? öselliknen bi bayannan konujurken as daa dikkatli olursan sefinirim.. hadi sna ii mualefetler...

take my life, i don' need it anymore..
nuitari
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #47 : Haziran 15, 2007, 10:38:46 ÖS »

aman aman uzak dur bulaşma.....canıma mı susadım senle dışarda bişey halletmeye çalışıcam...hem gelmiş aylık yıllık bi yerden alıntı yapıp sayfalarca saçmalık yazıyorsun sonra da ben mi sana bulaşmış oluyorum? hadi bakim....
elfaybik
Evrensel Gözlemci
*

each moment here, i die a little more..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #48 : Haziran 17, 2007, 11:06:36 ÖS »

aylık yıllık bi yerden alıntı diil cnm bu. baktım, en sade olanı seçtm, insannarın anniabilmesi içn, ama ije yaramadı sanırm.. hernse, umarm sölediim bi jee d mualefet olmassın da gerilmes ortam.. malum bura tartıjma bölümü f herkes düjüncesni ösgürce söliebilir, hakaret edilmedii sürece. yoksa yannıj mı biliorm??? nse güzelim, kendine ei bak, ii tartıjmalar Gülümseme

take my life, i don' need it anymore..
MorrisonHotel
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #49 : Eylül 25, 2007, 12:51:51 ÖS »

bnc öldürüldüü ii oldu.. ırkçılık yapmak istemem, kimse üstüne alınmasın ama ben olsam kökünü kuruturdum........ve Türkiye Cumhuriyeti son bulmasın.. saygılar...)

ülkenin yönetimi senin gibi düşünenlerce istila edilirse türkiye cumhuriyet'i zaten son bulur.bulsun da...
safuck
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #50 : Eylül 25, 2007, 03:24:10 ÖS »

bnc öldürüldüü ii oldu.. ırkçılık yapmak istemem, kimse üstüne alınmasın ama ben olsam kökünü kuruturdum........ve Türkiye Cumhuriyeti son bulmasın.. saygılar...)

ülkenin yönetimi senin gibi düşünenlerce istila edilirse türkiye cumhuriyet'i zaten son bulur.bulsun da...
tartışma tekrar alevlencek gibi Kararsız

It's my life!
Carlito
Jr. Member
**

Umutlar, hiç...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #51 : Eylül 26, 2007, 01:41:49 ÖÖ »

Hep aynı.

oh, people turned away..
Sayfa: 1 2 3 [4]
Yazdır