ya elfaybık bi git işine...adam olmuş gelmiş bana copy paste'le kavramsal ders verio....şov yapmak mı istiosun? oturmuş gecenin bu saatinde işi gücü bırakıp aylık yıllık konuya bi sayfa copy paste toplama yapmışsın? ne bu ya bu okuldaki insanların birilerine ders verme havası? ....bi toplumun kökünü kurutalım diyenler faşist olmayıp bana faşizmin tanımını mı yapıcak burda? bi git çay demle,kocaya kaç onun başına ekşi adamın hayatını zindan et falan....gece gece asabını bozmayın insanın...kendin takıl eğlen kendi kendine milliyetçiliğin tanımını yap sonra onu faşizmden ayır mutlu ol...tamam hadi ben karışmıyorum sana...hayatımda bu kadar demagoji görmedim ya...artık planlı demagoji mi yoksa cidden kendi de ne dediğini anlamıyor mu orasını da anlamadım ya neyse....hadi bulaşma bana takıl kendin git kökünü kazı ermenilerin naparsan yap..
doorusu ösletmijtin kendini nuitari.. bn d diodm ki usun samandır bna ilijen yok.. hoj geldiiiiin yeniden.. bn orda tamamen copy paste yapmadm cnm, merak etme.. snin annaman gereken yerleri yasdım. snin "faşizm=milliyetçilik" jeklindeki genellemene açıklık getirdim. öle olmadıını, farklı jeler olduunu.. belli ki bilgin yok ama fikrin far. bn d eksik olan bilgini tamamladm ki daa raat fikir saibi olasn ama görüom ki bası atasösleri dooruumuj.. falla bnm burda yaptıım n ders fermek, n demagoji yapmak. bn sadece aslını bilmediin jelere mualefet oluosun ya, onnarın doorusunu yasıorm. ama nafile gördüüm kadarıınan. sn yine git bakalm başının dikine. bak diim sna, sabrediorm, snin gbi hakaret içeren sözler sölemiorm. farsa benne bi derdin forum dıjında halledelm. burası insannarı ajaılama yeri diil. jurda adam gbi bi konu tartıjıos. bu sna karjı fikri safunan insannara hakaret etme yetkisini fermio cnm, ok? öselliknen bi bayannan konujurken as daa dikkatli olursan sefinirim.. hadi sna ii mualefetler...