Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

40729 Mesaj 3538 Konu- Gönderen: 7161 Üye - Son üye: gozdeclk
Boğaziçi Üniversitesi ForumuGenelOn The Road To Find Outsizce akp tam anlamiyla merkez sag bir parti mi?
Sayfa: [1] 2 3 4
Yazdır
Gönderen Konu: sizce akp tam anlamiyla merkez sag bir parti mi?  (Okunma Sayısı 11005 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
jack
Evrensel Gözlemci
*

life is a miracle

Üyelik Bilgileri
« : Temmuz 24, 2007, 12:07:35 ÖÖ »

guzel bir tartisma konusu olabilir. Gülümseme

to be a rock and not to roll..
nazife ece
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ağustos 26, 2007, 02:30:20 ÖS »

bence bu soruyu cevaplandırmak için erken.evet;bu seçimler için akp'nin kurduğu sağlı sollu kadro bize merkez parti olduğunu düşündürebilir.fakat bunlar sadece görünen kısımlar ve görünüşle hiç bir şeye karar verilemeyeceği aşikar.iktidarın bu beş yıllık icraatlarının gençler olarak takipçisi olmalıyız.ancak bundan sonra akla kara belli olur.
Kuzey
Hero Member

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Ağustos 29, 2007, 10:53:19 ÖÖ »

Akp sağ ya da sol parti değildir. Görünürde merkez partisidir ama gerçektede ne gerçekten milliyetçidir, ne de sosyal eşitliği baz alır. Bu yüzden akp biraz ortam partisi Gülümseme

Sevdamızın adı berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun !
damladamla
Jr. Member
**

. . .

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Eylül 04, 2007, 12:24:20 ÖS »

arkadaşlar akm göründüğünden çok daha tehlikeli ve çok daha teşkilatlı bi partidir.partinin ve hükümetin önde gelen bi kaç ismin geçmişini ailesini ve etnik kökenini biraz araştırırsanız ne demek isteyeceğimi anlayacaksınız.ayrıca öğrencilik yıllarında maddi durumu çok kötü oldugu halde su anda servete sahip bi kaç isim de şaşırtıcıdır!! yabancı bi siyasi liderin  TBMM de 75 tane adamım var sözünü hatırlatmak isterim
ont
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Eylül 04, 2007, 03:30:47 ÖS »

ben de katılıyorum bu akm hakiakten çok tehlikeli bir partidir pardon örgüttür. sadece 75 değil belki de 175 adamı yabancı bir siyasi liderin adamıdır. hatta bu % 46 lık kısım da tüm bu gerçekleri göremeyecek kadar cahildir! bakın ben gördüm söylüyorum. bunların etnik kökenini araştırısanız aslında insan olmadıklarını da anlarsınız! 22 temmuz da halkın yapamadığını ordumuzdan bekliyorum! 
damladamla
Jr. Member
**

. . .

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Eylül 04, 2007, 06:20:47 ÖS »

ben de katılıyorum bu akm hakiakten çok tehlikeli bir partidir pardon örgüttür. sadece 75 değil belki de 175 adamı yabancı bir siyasi liderin adamıdır. hatta bu % 46 lık kısım da tüm bu gerçekleri göremeyecek kadar cahildir! bakın ben gördüm söylüyorum. bunların etnik kökenini araştırısanız aslında insan olmadıklarını da anlarsınız! 22 temmuz da halkın yapamadığını ordumuzdan bekliyorum! 
hangi %46 ? seçim sandıklarında hile oldugu iddia edilmiyor mu hatta kanıtlanıyor!! yalnız arkadaşım şu da var ki darbe hiç bi zaman çözüm değildir.memleketi aynen 30 yıl geriye taşır. her durumda öncelik demokrasi ve özgürlük ün hakkıdır ve sen de kabul edersin ki darbe yerinde bi çözüm olsaydı 80 darbesi işe yarardı.aslında daha önce başımıza gelen darbe felaketinde kilit adamın amerikanın destekçisi olmasının da payı büyüktür belki de ki buna kanıt darbe, türk basınından önce dünya basınında yayımlandı bu bi tesadüf müdür? neyse konuyu saptırmayayım herkese iii uyumalar reklamları izlemeye devam edelim Kızgın
barmanya
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Eylül 09, 2007, 11:15:38 ÖÖ »

alparslan türkeşe zamanında sormuşlar neden ülkü ocakları die
demiş ki partimi tabandan güçlendirmem yeni nesile taşımam gerek ve çok da başarılı
akp de acaip bir taban var şu anda bazı dersane gruplarında akp ocakları gibi yurtları falan.merkez sağa da oturdular dp nin oylarını da aldılar şimdi.
ağızlarıda çok ii laf yapıo insanları kandırmayı çok ii biliolar yıllık enflasyon %7-8 diolar.ama seçimden önce mesela fiyatı 11ytl olan yağ olmuş 16 ytl bu mu %7.insanımızı bi güzel uyutuyolar
yorumsuz
Newbie
*

NO comment!...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Eylül 09, 2007, 01:32:59 ÖS »

burda hiç bi oluşumun hiç partinin yada örgütün partizanlığını yapıcak değilim ama %46 ya da değil ne hakla  bu kitleyi cahillikle itham edebiliyosunuz anlamıyorum.anladığım kadarıyla siz de kişilerin tercihine saygı duyamayacak kadar eğitimlisiniz.seçimlerin neticesinin böyle olmasında elit kesimin cahil addettiği halktan kopukluğunun etkisi yadsınmıcak kadar büyük..akp ye oy vermemiş olsam da  verene de vermeyene de saygı duyarım,demokratik bi ülkede yaşamanın gerektirdiği budur die düşünüyorum Göz kırpan
nuitari
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : Eylül 09, 2007, 01:43:26 ÖS »

ooo darbe çığırtkanları türedi yine...ordu göreve diyorlar bak sen...çocuk akıllarıyla anlamadıkları işlere burunlarını sokup bir de başkalarının cahil olduğundan falan söz ediyorlar...bu halkın %46sı deil %70i 80i cahil bunu da böylece görmüş oluyoruz..
bilge23
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Eylül 09, 2007, 01:46:55 ÖS »

Evet ithamlar çok yanlış bence bu ülkede iki kişiden biri akp ye oy veriyorsa adamlar bazı şeyleri yanlış yapmış olsa bile demek bişeyleri doru yapabilmiş.Hepimiz biliyoruz ki cumhurbaşkanlığı seçimleri akp yi bu noktaya taşıdı tabi halkı kucaklama çabaları da göz ardı edilemez.Ayrıca denilenin aksine akp dinci bi politika kesinlikle izlemiyo zaten aşırı sağcılar ın oyları akp ye gitmedi.Bugün piyasada istikrar varsa bankalar uzun dönemli kredileri hiç düşünmeden verebiliyosa ve iş dünyası akp yi sevmese de ekonomi politikalarını beğendiklerinden dolayı oylarını verebiliyosa bnce akp ye biraz da haksızlık ediyoruz hep eleştirme yerine çözüm üretip kapılarına dayandık mı ki adamları acımasızca eleştirip duruyoruz.Şu da unutulmamalıdır ki halkımız söylenilenlerin aksine gittikçe bilinçleniyo ve ben herzaman Türk halkına güveniorm...
enes
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Eylül 09, 2007, 01:48:59 ÖS »

ağızlarıda çok ii laf yapıo insanları kandırmayı çok ii biliolar yıllık enflasyon %7-8 diolar.ama seçimden önce mesela fiyatı 11ytl olan yağ olmuş 16 ytl bu mu %7.insanımızı bi güzel uyutuyolar

Mükemmel bir tespit, bak şunlara ya nasıl kandırıyorlar milleti. Bizim halkımız da zaten her şeye kanıyor. Bak ben bile enflasyona inanmıştım, bundan sonra daha dikkatli olurum.
yorumsuz
Newbie
*

NO comment!...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Eylül 09, 2007, 02:22:42 ÖS »

geçen 5 senede  fakirle zengin arasındaki uçurumun genişledği aşikar,ama ekonomik istikrarın sağlandığı gerçeğini de gözardı etmemek gerek, hükümet değiştiğinde devredilen ekonomimin vaziyetinide hatırlamak gerek ayrıca ,fabrikalardan toplu iş çıkarımların yapıldığı ,kepenklerin indiği günler yaşandı bu ülkede..

darbe çağrısı yapan arkadaşm, darbelerin ülkeleri seneler öncesine götürmekten başka hiç bi yaptırımı yoktur, ki koşulları da her kesim için zordur,darbe olursa bundan sen de zarar görürsün.herkesin birbirine düşman,ajan gibi psikopatça yaklaştığı bi durum mu,yoksa biribirne saygı duyan insanların,birlikte ülkeleri için elinden geleni yapmaya çalıştıkları bi ortam mı tercih edersin?bi daha düşün istersen!
Kuzey
Hero Member

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #12 : Eylül 09, 2007, 03:35:22 ÖS »

AKP hükümeti dönemine kadar olan toplam ödenmemiş borç : yaklaşık 200 milyar dolar.

Şu anki toplam ödenmemiş borç : 400 milyar dolar ...

Enflasyon meselesine gelince, enflasyon hesaplanmasında temel gıdai ihtiyaçların bir çoğu yokken pinpon topu var, varsın %10000000 olsun varsın %1 olsun bu hesaplama sistemi ile, pinpon topunun fiyatına mı kaldı bu ülke ?

Ekonomik istikrar deniyor, ülke tarihinin en yüksek işsizliği yaşanıyor şu anda , ekonomik istikrarmış. Doğru haklısınız uçurumun eşiğinde istikrarlı bir şekilde yürüyoruz, bakalım o istikrar gidince, uçuruma düşünce diyeceksiniz ?

İstatisliklerin kaynağı : tuik.gov.tr

Kuzey
Hero Member

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #13 : Eylül 09, 2007, 03:38:47 ÖS »

Evet ithamlar çok yanlış bence bu ülkede iki kişiden biri akp ye oy veriyorsa adamlar bazı şeyleri yanlış yapmış olsa bile demek bişeyleri doru yapabilmiş.Hepimiz biliyoruz ki cumhurbaşkanlığı seçimleri akp yi bu noktaya taşıdı tabi halkı kucaklama çabaları da göz ardı edilemez.Ayrıca denilenin aksine akp dinci bi politika kesinlikle izlemiyo zaten aşırı sağcılar ın oyları akp ye gitmedi.Bugün piyasada istikrar varsa bankalar uzun dönemli kredileri hiç düşünmeden verebiliyosa ve iş dünyası akp yi sevmese de ekonomi politikalarını beğendiklerinden dolayı oylarını verebiliyosa bnce akp ye biraz da haksızlık ediyoruz hep eleştirme yerine çözüm üretip kapılarına dayandık mı ki adamları acımasızca eleştirip duruyoruz.Şu da unutulmamalıdır ki halkımız söylenilenlerin aksine gittikçe bilinçleniyo ve ben herzaman Türk halkına güveniorm...

Evet yaptıkları çok güzel şeyler var, mesela aşiretleri satın almak, fakir halka yaz ortasında kömür yardımı yapmak ya da orayı burayı istediği "varlıklı" kişiye peşkeş çekmek. Bunları bundan önceki tüm partilerden iyi yapıyorlar helal olsun. Değirmenin suyu nerden mi geliyor, onu Pensilvanya'da CIA'in koruduğu bir çiftlikte kalan adama sorun, o size söyler ...

harrypotter
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Eylül 09, 2007, 03:51:31 ÖS »

evet isteseniz de istemeseniz de öle.... kabul edin artık sağ parti hem de baya bir sağ....
Sayfa: [1] 2 3 4
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

-