Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

40729 Mesaj 3538 Konu- Gönderen: 7161 Üye - Son üye: gozdeclk
Boğaziçi Üniversitesi ForumuGenelOn The Road To Find OutÜniversitelerde Başörtüsüne Özgürlük???
Sayfa: 1 ... 3 4 5 6 7 [8]
Yazdır
Gönderen Konu: Üniversitelerde Başörtüsüne Özgürlük???  (Okunma Sayısı 21532 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sismana
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #105 : Ekim 05, 2008, 01:32:52 ÖÖ »

nuitari anlamaz bu işlerden. Bırakın Türkiye konuşsun ya. Bir bu topraklarda yaşıyoruz ve konuşacaz sorunlarımızı çözecez. VArsa hainlik yapmak isteyen devleti bulur karşısında
MorrisonHotel
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #106 : Ekim 05, 2008, 01:37:03 ÖÖ »

Arkadaşlar, neden saygılı bir şekilde konuşamıyoruz ? Tekrar ediyorum. Tamam , size göre bu konu gereksiz, saçma, ülkede başka olaylar var, bizim gözümüz kapalı, göremiyoruz, yazmayın o zaman bu başlığa, yazmayın, Çok zor değil, bu başlığa girmeyiverin, sizi rahatsız eden ne ?Bırakın biz bu boş! şeyi tartışalım, sizene...

nuitari anlamaz bu işlerden. Bırakın Türkiye konuşsun ya. Bir bu topraklarda yaşıyoruz ve konuşacaz sorunlarımızı çözecez. VArsa hainlik yapmak isteyen devleti bulur karşısında

uzun uzun düşünüyorum, ne demek istedin acaba diye..
denizbuga
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #107 : Ekim 05, 2008, 01:40:06 ÖÖ »

Öncelikle 1 sayfa geriye dönüp okursan kimin saygısızlık yaptığını, kime söylediğim anlaşılır. İkinci mesajı ben yazmadığım halde neden bana söylüyorsun anlamış değilim, ben de bunu anlamaya çalışıyorum?
sismana
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #108 : Ekim 05, 2008, 01:46:45 ÖÖ »

Arkadaşlar, neden saygılı bir şekilde konuşamıyoruz ? Tekrar ediyorum. Tamam , size göre bu konu gereksiz, saçma, ülkede başka olaylar var, bizim gözümüz kapalı, göremiyoruz, yazmayın o zaman bu başlığa, yazmayın, Çok zor değil, bu başlığa girmeyiverin, sizi rahatsız eden ne ?Bırakın biz bu boş! şeyi tartışalım, sizene...

uzun uzun düşünüyorum, ne demek istedin acaba diye..

neyse apaçık konuşalım diyorum  neyse derdimiz çözelim kim ne istiyor söylesin orta yolu bulalım diyoruz morrison. zor bi şey söylemiyoruz. Sadece bu meseleleri konuşunca dalga konusu oluyor. Bu  da çok vahim bir durum çünkü gençliğin ülkenin geleceğinden haberi yok. mesela en basitinden nuitari. ben hayatta nuitariye bir orduyu veya ülkeyi teslim etmem eden olursa da oradan kaçarım
« Son Düzenleme: Ekim 05, 2008, 01:49:36 ÖÖ Gönderen: sismana » Logged
denizbuga
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #109 : Ekim 05, 2008, 01:58:14 ÖÖ »

Gülümseme)) dalga geçmiyorum , çok güldüm son söze Gülümseme)
denizbuga
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #110 : Ekim 05, 2008, 02:02:19 ÖÖ »

Tamam derdimizi çözelim, konuşalım, tek istediğim konu dışı konuşmayalım, ülkenin geleceğiyse öyle bi konu olsun, son 5-6 mesajın konu başlığıyla ne ilgisi var, ya da yeni bir serbest kürsü diye konu açalım, orda tartışalım, konu dağılıyor, tek derdim bu.
MorrisonHotel
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #111 : Ekim 05, 2008, 02:07:16 ÖÖ »

Bundan önceki msj'ım sana yönelik değildi denizbuga yanlış anlamışsın..sismana'ya soruyordum yani denizbuga'nın sana yazdığı o yazıyla ne ilgisi var bu cevabının diye, o da açıklamış senin yazının altında zaten. Tartışın iyidir..
nuitari
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #112 : Ekim 05, 2008, 02:10:59 ÖÖ »

ahaha forumu anti-nuitariler basmış.. 2 tane derin devlet kitabı okuyup kurtlar vadisi izleyen herkes kimsenin bilmediği devlet sırlarına erişmiş oluyor..ya da ülkü ocağında işkembeden sallayan abilerine mi inanıyorlar bilmiyorum...peki hocam siz ülkeyi kurtaradurun biz geliyoruz arkadan
sismana
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #113 : Ekim 05, 2008, 08:00:37 ÖÖ »

ulan nuitari bi günde sancağı eline alıp önde git ya. hep arkadan geliyon ne adamsın sen ya. Ne biçim türksün olum sen.
denizbuga
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #114 : Ekim 05, 2008, 01:21:24 ÖS »

Bundan önceki msj'ım sana yönelik değildi denizbuga yanlış anlamışsın..sismana'ya soruyordum yani denizbuga'nın sana yazdığı o yazıyla ne ilgisi var bu cevabının diye, o da açıklamış senin yazının altında zaten. Tartışın iyidir..
OK, yanlış anlamışım, ama zaten bana karşılık verilen bir cevap değlidi o, özellikle nuitariye karşı yazılan bir mesajdı.
denizbuga
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #115 : Ekim 05, 2008, 01:25:02 ÖS »

Bu Vatan Millet Sakarya edebiyatı hala mı geçerli ya? Ne yani sizler vatanınızı seviyorsunuz bizler sevmiyor muyuz? Öncelikle bu vatan için ölmeye hazırım değil, bu vatanda kimse ölmesin, beraberce yaşayalım demek gerekir. Bu ülkede kimsenin askerden kaçtığı da yok, vatan bölünsün diyen de yok. Ee peki bu vatansever! arkadaşlarımızın politikası nedir?
Sonunda beni de konu dışına çıkarttınız.
Sagasoladalet
Newbie
*

Namaz:Keep together...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #116 : Ekim 17, 2010, 01:29:34 ÖÖ »

ya konuya girdiğine pişman ediyorsunuz adamı resmen bu nasıl bi despot zihniyettir ya, bu nasıl eşitlikçi özgürlükçü demokrat duruşlardır ya,yeter artık bilmemneci olmayın AZ İNSAN OLUN İNSAN ne vicdan kalmış ne bişey...
« Son Düzenleme: Ekim 17, 2010, 01:34:05 ÖÖ Gönderen: Sagasoladalet » Logged

Dün altında olan çimenler, bi gün üstünde yeşerdi...
punch
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #117 : Ekim 17, 2010, 12:52:42 ÖS »

bırakın millet giysin istediği gibi açın türkiyenin önünü Kahkaha
Alice Liddell
Newbie
*

Just funny!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #118 : Eylül 03, 2011, 07:07:12 ÖS »

Türban yasak olmalı, bunun bu kadar abartılması ise tamamen çıkarlar...

BOUN-CE
Sayfa: 1 ... 3 4 5 6 7 [8]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

-