denizbuga
Newbie
|
 |
« : Kasım 20, 2008, 03:53:09 ÖÖ » |
|
Arkadaşlar, yemekhanenin son 15 gündür nasıl bir halde olduğunu hepiniz farkettiniz sanırım. İnanılmaz kötü yemekler. Çoktan seçmeli yemekleri geçtim:) verdikleri yemekler de çok kötü. Bilen bilir geçenlerde bir balık çıktı ki bi tane yedim 3 gün tadı gitmedi  Şaka bi yana bunun için sanırım bir şeyler yapmamız gerekiyor. Artık yemekhane önünde eylem mi yaparız, ne yaparız bilmiyorum ama bu böyle devam etmemeli.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tam bir boğaziçili
|
 |
« Yanıtla #1 : Kasım 20, 2008, 08:33:16 ÖS » |
|
new hallın üst katındaki yeri dene derim yemekleri fena değil ama haklısın bu dertten bende muzdaribim önceden en azından çeşitlilik wardı ama artık oda yok artı yemeklerde (töbe töbe ama) berbat yaw  hergün kebab yemeye parada dayanmıyo zaten ibb de çıkmadı  kadıköydeki büyüyüde bi bozamadık way anasınıııııı yaaaaaaa
|
|
|
|
|
|
su ısıtıcısı benimmmmmmmm
|
|
|
schumi
Evrensel Gözlemci
|
 |
« Yanıtla #2 : Kasım 21, 2008, 12:28:28 ÖÖ » |
|
Yemekhane şirketi değişti. Sadece geçenki şirket çoktan seçmeli yöntemini uyguluyodu, o gidince eski haline döndü tabi yemekhane, yeni şirket geldiğinden beri 6-7 kez gittim yemekhaneye, bence çok da kötü değil tat olarak ama ben o bahsettiğin balığı yemedim, ona yorum yapamıcam, belki de sana denk gelmiştir bir iki kez. Tabi çoktan seçmeliyi arıyo gözler, hergün salata yeme devri bitti ne yazık ki...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
misa
|
 |
« Yanıtla #3 : Kasım 21, 2008, 06:20:47 ÖS » |
|
Ben de arada yiyorum yemekhanede sıcak(!) yemek istediğim de ama haklsınız son bi kaç gittiğimde yemekler gerçekten kötüydü. Demekki şirket deişmiş ondandır. Aslında kötülüğü genelde yemeğin gayet soğuk gibi olmasından kaynaklanıyor bence. Buzz gibi köfte patates çorba fln yenecek gibi olmuyor kii =/ Şunları ısıtabilen bi sistem koysalar çok daha güzel olur böyle yenmiyor gerçekten, ya da bana da denk gelmiş olabilir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
schumi
Evrensel Gözlemci
|
 |
« Yanıtla #4 : Kasım 22, 2008, 12:00:51 ÖÖ » |
|
soğukluk konusunda haklısın, bazen soğuk bazen sıcak oluyor, sulu yemekler sıcak oluyor genelde ama köfte, döner gibi yemekler önceden hazırlanıyor da önümüze konurken ısıtılmıyor ya da vitrinde çok beklediği için soğuyor diye tahmin ediyorum.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 22, 2008, 12:03:39 ÖÖ Gönderen: schumi »
|
|
|
|
|
|
MorrisonHotel
|
 |
« Yanıtla #5 : Kasım 22, 2008, 04:36:40 ÖÖ » |
|
Bildiğim kadarıyla yemeklerin konduğu haznelerin altında su kaynatılır, onun buharı felan ısıtır yemeği. Bu konuda bir sıkıntı olabilir..Ama çoğu zaman memnun kalıyorum yemekhaneden, yani verdiğim parayı da göz önünde bulunduruyorum sonuç olarak..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
**BuRcU**
|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül 22, 2009, 11:27:30 ÖS » |
|
yemekhanede aylık yemek zorunlu mu yoksa yediğin zaman günlük falan oluyo mu yani aylık kayıt olma gibi bi durum yok dimi:S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nashville
|
 |
« Yanıtla #7 : Eylül 22, 2009, 11:37:25 ÖS » |
|
ne gün yersen o gün ödersin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
**BuRcU**
|
 |
« Yanıtla #8 : Eylül 22, 2009, 11:42:01 ÖS » |
|
peki tşk edrm bilgi için
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kreb17
|
 |
« Yanıtla #9 : Eylül 22, 2009, 11:43:52 ÖS » |
|
denize düşen yılana sarılır, elimiz mahkum be nashville 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nashville
|
 |
« Yanıtla #10 : Eylül 22, 2009, 11:45:06 ÖS » |
|
denize düşen yılana sarılır, elimiz mahkum be nashville  sabah akşam yemekhanede miyiz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kreb17
|
 |
« Yanıtla #11 : Eylül 22, 2009, 11:46:53 ÖS » |
|
denize düşen yılana sarılır, elimiz mahkum be nashville  sabah akşam yemekhanede miyiz? sabah yemekhane açık değil sanırım. bakıcaz artık bi de fiyatları kıssalar çok şahane olacak. iü de 75kuruşmuş. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
**BuRcU**
|
 |
« Yanıtla #12 : Eylül 22, 2009, 11:48:25 ÖS » |
|
bildiğim kadarıyla yemekler 2.50 bide normalde 2 öğün yemek çıkıo dimi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kreb17
|
 |
« Yanıtla #13 : Eylül 22, 2009, 11:52:53 ÖS » |
|
bildiğim kadarıyla yemekler 2.50 bide normalde 2 öğün yemek çıkıo dimi
bir öğün 2.25tl idi fakat 2.5 falan olursa şaşırmam.  öğlen ve akşam olmak üzere 2 öğündür, doğrudur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nashville
|
 |
« Yanıtla #14 : Eylül 22, 2009, 11:56:12 ÖS » |
|
denize düşen yılana sarılır, elimiz mahkum be nashville  sabah akşam yemekhanede miyiz? sabah yemekhane açık değil sanırım. bakıcaz artık bi de fiyatları kıssalar çok şahane olacak. iü de 75kuruşmuş.  iü de 50 kurustu gecen sene. bu sene de daha acılmadı yemekhane diye biliyorum. geç kalkarsan cıkan yemek sabah cıkmıs gibi olur ya.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|