Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

34504 Mesaj 2191 Konu- Gönderen: 3063 Üye - Son üye: ÖzGüR-pols
Sayfa: [1]
Yazdır
Gönderen Konu: Yemekhane Şaşırdı !!!  (Okunma Sayısı 740 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
denizbuga
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« : Kasım 20, 2008, 03:53:09 ÖÖ »

Arkadaşlar, yemekhanenin son 15 gündür nasıl bir halde olduğunu hepiniz farkettiniz sanırım. İnanılmaz kötü yemekler. Çoktan seçmeli yemekleri geçtim:) verdikleri yemekler de çok kötü. Bilen bilir geçenlerde bir balık çıktı ki bi tane yedim 3 gün tadı gitmedi Gülümseme Şaka bi yana bunun için sanırım bir şeyler yapmamız gerekiyor. Artık yemekhane önünde eylem mi yaparız, ne yaparız bilmiyorum ama bu böyle devam etmemeli.
tam bir boğaziçili
Full Member

annesiyle güne giren çocuk..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Kasım 20, 2008, 08:33:16 ÖS »

new hallın üst katındaki yeri dene derim yemekleri fena değil ama haklısın bu dertten bende muzdaribim önceden en azından çeşitlilik wardı ama artık oda yok artı yemeklerde (töbe töbe ama) berbat yaw  Üzgün hergün kebab yemeye parada dayanmıyo zaten ibb de çıkmadı  Sırıtan kadıköydeki büyüyüde bi bozamadık way anasınıııııı yaaaaaaa

su ısıtıcısı benimmmmmmmm
schumi
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Kasım 21, 2008, 12:28:28 ÖÖ »

Yemekhane şirketi değişti. Sadece geçenki şirket çoktan seçmeli yöntemini uyguluyodu, o gidince eski haline döndü tabi yemekhane, yeni şirket geldiğinden beri 6-7 kez gittim yemekhaneye, bence çok da kötü değil tat olarak ama ben o bahsettiğin balığı yemedim, ona yorum yapamıcam, belki de sana denk gelmiştir bir iki kez. Tabi çoktan seçmeliyi arıyo gözler, hergün salata yeme devri bitti ne yazık ki...
misa
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Kasım 21, 2008, 06:20:47 ÖS »

Ben de arada yiyorum yemekhanede sıcak(!) yemek istediğim de ama haklsınız son bi kaç gittiğimde yemekler  gerçekten kötüydü. Demekki şirket deişmiş ondandır. Aslında kötülüğü genelde yemeğin gayet soğuk gibi olmasından kaynaklanıyor bence. Buzz gibi köfte patates çorba fln yenecek gibi olmuyor kii =/ Şunları ısıtabilen bi sistem koysalar çok daha güzel olur böyle yenmiyor gerçekten, ya da bana da denk gelmiş olabilir...
schumi
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Kasım 22, 2008, 12:00:51 ÖÖ »

soğukluk konusunda haklısın, bazen soğuk bazen sıcak oluyor, sulu yemekler sıcak oluyor genelde ama köfte, döner gibi yemekler önceden hazırlanıyor da önümüze konurken ısıtılmıyor ya da vitrinde çok beklediği için soğuyor diye tahmin ediyorum.
« Son Düzenleme: Kasım 22, 2008, 12:03:39 ÖÖ Gönderen: schumi » Logged
MorrisonHotel
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Kasım 22, 2008, 04:36:40 ÖÖ »

Bildiğim kadarıyla yemeklerin konduğu haznelerin altında su kaynatılır, onun buharı felan ısıtır yemeği. Bu konuda bir sıkıntı olabilir..Ama çoğu zaman memnun kalıyorum yemekhaneden, yani verdiğim parayı da göz önünde bulunduruyorum sonuç olarak..
Sayfa: [1]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: