Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

40729 Mesaj 3538 Konu- Gönderen: 7161 Üye - Son üye: gozdeclk
Sayfa: 1 [2] 3
Yazdır
Gönderen Konu: İnsanları Seviyor musunuz?  (Okunma Sayısı 7472 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benkeyfimvekahyasi
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Aralık 27, 2008, 10:38:34 ÖS »

Belki ayrı bir konu açmak gerekirdi ama buraya yazmak daha uygun göründü. Bence biz de bir kampanya başlatmalıyız, nuitari yi ve boğaziçili kardeşi şimdi bulundukları ruhsal duruma getiren daha doğrusu nu duruma iten toplumun bir parçası olarak onlardan özür diliyorum. Lütfen özrümü kabul edin sayın nuitari ve boğaziçili...

Biz üç kişiyiz, Ben, Keyfim ve Kahyası
nuitari
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Aralık 28, 2008, 02:34:31 ÖÖ »

ah canım.. übermensch'im diyorsun şimdi de.. layık olmaya çalışıyorum sana ..sağol varol beni de düşündüğün için...bir psikoloğa sormayı düşündün mü hiç insanları sevmeme durumunu merak ettim bu arada?
tam bir boğaziçili
Full Member

annesiyle güne giren çocuk..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Aralık 28, 2008, 12:49:24 ÖS »

sen ne zaman mağradan çıktında aynı toplumun bi parçası olduk yaa şimdide onlar adına özür diliyosun git kendin gibi birini daha bulda okeye dördüncü yap sen,keyfin,kahyası ve o güzel güzel geçinin işte Sırıtan Kahkaha

su ısıtıcısı benimmmmmmmm
benkeyfimvekahyasi
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Aralık 28, 2008, 04:17:16 ÖS »

Öfkeyi doğru ifade etme becerisini kazanmaya “öfke kontrolü” denir. Öfke kontrolünde temel amaç; saldırganlıktan uzak, şiddet içermeyen, kişinin kendisine ve çevresindekilere zarar vermeyecek şekilde duygusunu ifade etme becerisini kazanmasıdır.
  Evet bu bağlamda iki malum arkadaşa tavsiye edebileceğim kitaplar;
- Complete Idiots Guide to Control Anger
- Anger Control for Dummies
- Control Your Anger in 24 Centuries (jeton, kütle çekimi olmayan yerde zor düşebilir o yüzden uzun tutulmuş süre. F = m1*m2 / bölü felan devam eder ya hani jeton(m1) ne kadar ağır olsa da m2 çok küçük olunca işler zorlaşıyor...)

Birde aktivite olarak hafta sonlarınızı Cem Uzan amcanızın çiftliğinde beraber kitap okuyarak ve Sistematik Desensitizasyon Terapi Seanslarına katılarak geçirmenizi rica edeceğim.

nuitari
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #19 : Aralık 28, 2008, 04:25:39 ÖS »

ben psikologda ciddiydim saldırmaya falan çalışmıyordum ama sen bilirsin...
tam bir boğaziçili
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Aralık 28, 2008, 06:32:28 ÖS »

"çömeldim, bakıyorum toprağa,
otlara bakıyorum, böceklere bakıyorum,
mavi mavi çiçek açmış dallara bakıyorum,
sen bahar toprağı gibisin sevgilim
sana bakıyorum.

sırtüstü uzandım görüyorum gökyüzünü.
ağacın dallarını görüyorum, uçan leylekleri görüyorum.
sen bahar mevsiminde gökyüzü gibisin sevgilim,
seni görüyorum.

gece kırda ateş yaktım,
ateşe dokunuyorum, suya dokunuyorum,
kumaşa dokunuyorum, gümüşe dokunuyorum.
sen yıldızların altında yakılan ateş gibisin sevgilim,
sana dokunuyorum.

insanların içindeyim seviyorum insanları.
hareketi seviyorum. düşünceyi seviyorum.
kavgamı seviyorum.
sen kavgamın içinde bir insansın sevgilim,
seni seviyorum."

N.H.R
filantropum uleeeeen  Kahkaha  senide seviyorum kahyamın keyfi  Sırıtan  Sırıtan yokmu senin finaller yaa kendini sewmiyosun bari ailen için çalış ya ahahahaha  Kahkaha hadi boş boş işlerle uğraşma bakim derse derse  Şaşırmış

weirdo
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Aralık 29, 2008, 01:09:51 ÖÖ »

Öfkeyi doğru ifade etme becerisini kazanmaya “öfke kontrolü” denir. Öfke kontrolünde temel amaç; saldırganlıktan uzak, şiddet içermeyen, kişinin kendisine ve çevresindekilere zarar vermeyecek şekilde duygusunu ifade etme becerisini kazanmasıdır.
  Evet bu bağlamda iki malum arkadaşa tavsiye edebileceğim kitaplar;
- Complete Idiots Guide to Control Anger
- Anger Control for Dummies
- Control Your Anger in 24 Centuries (jeton, kütle çekimi olmayan yerde zor düşebilir o yüzden uzun tutulmuş süre. F = m1*m2 / bölü felan devam eder ya hani jeton(m1) ne kadar ağır olsa da m2 çok küçük olunca işler zorlaşıyor...)

Birde aktivite olarak hafta sonlarınızı Cem Uzan amcanızın çiftliğinde beraber kitap okuyarak ve Sistematik Desensitizasyon Terapi Seanslarına katılarak geçirmenizi rica edeceğim.

+1
iyi yaziyorsun, devam et
keyif aldim okurken

ne yapsa etse üstüne gitmşler,mavi gökyüzünü ona dar etmşler
benkeyfimvekahyasi
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Aralık 30, 2008, 11:39:13 ÖÖ »

tamam çocuklar, zaten konu da çığırından çıkmıştı. insanları ne kadar sevdiğinizi de görmüş olduk bu arada  Sırıtan . Zaten konu da saçmaydı. Benim kanaatim insanın diğer insanlara karşı hislerini o anki ruhsal durumu belirliyor çoğu zaman. Herneyse keşke daha mantıklı konular olsa da onlarla ilgili konuşsak. Bu sefer kendi adıma özür diliyorum nuitariden ve tambirboğaziçiliden  Göz kırpan. Dersleri de o kadar da çok takmayın, halledersiniz. Sonra mezun olup ortalamanız hiçbir işe yaramayınca pişman olabilirsiniz. Hadi kalın sağlıcakla... Bu arada ben öyle boş beleş de biri değilim haftada 35 saat yarızamanlı iş güç sahibi biriyim. dedim ya çok kasmayın halledersiniz... 

tam bir boğaziçili
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Aralık 30, 2008, 12:42:19 ÖS »

ya bende şu gpa düşmanlarına tawım hee  Kahkaha hayatı çözmüş (!) kişi psikolojisi .. dersi ikinci planda tutun baaaaak kendinizi olabildiğince geliştirin sosyal olun ortam yapın çewrenizi geliştirin okulda bir hobi edinip profesyonel olun  Sırıtan amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnn bunları zaten biliyorz benim gpa m 3.50 olsun bak ben mezun olunca neler yapıyorum  Sırıtan  Kahkaha

benkeyfimvekahyasi
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : Aralık 30, 2008, 01:54:47 ÖS »

hala okul okul diyo yaa, ne kulubü ne sosyalleşmesi...
Sokmuş kafasını yere, güven bölgesi edinmiş orayı kendine, belli bir ortam edinmiş orda yaşıyo. İstesen de istemesen de 4-5 yıllık üniversiten bitince kafanı dışarı çıkarmak zorunda kalacaksın. Pazar günü sinemaya gittik, Bolt u izledik, bence sen de izle, bakarsın hayata bakışın değişir. Unutma tek yapman gereken ölene kadar hayatta kalmak, süper GPA felan diye bişi yok...

tam bir boğaziçili
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : Aralık 30, 2008, 04:59:06 ÖS »

yok daha neler karakter tahlilini çok sağlam tutturmuşsun yaaa  Sırıtan şimdi roller değişti sen ultra sosyal ben asosyal mi oldum  Sırıtan daha 1 saat önce arkadaşla new hall kantnde otururken perşembe kanyonda boltu izlemeye gidelim diye anlaştık we oda abi buaradada asosyaliz yaa biraz ortamlara girelim falan demişti  Sırıtan Sırıtan  tewafuğa bak yaa ahahahhahaha   Sırıtan dün gecede bi kız arkadaş yukarıda bahsettiğin şeyleri aynen bana söyledi yoksa sen o musun benimi yiyonuz bea topluca  Kahkaha hay Allahım yarabbim yaa insanlar kendi ezikliklerini benim üzerimden gidermeye çalışmıyomu bunada tawım  Sırıtan sizene kardşim yaa SİZENEEEEEEEEEEEEE istediğim gibi yaşarım ulaaannnn Sırıtan

nuitari
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #26 : Aralık 30, 2008, 10:36:10 ÖS »

sirke döndü burası
tam bir boğaziçili
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #27 : Aralık 30, 2008, 10:43:44 ÖS »

sirke döndü burası
,

sen warsın diye olmasın ?

MorrisonHotel
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #28 : Aralık 30, 2008, 10:45:08 ÖS »

...Bu arada ben öyle boş beleş de biri değilim haftada 35 saat yarızamanlı iş güç sahibi biriyim. dedim ya çok kasmayın halledersiniz... 

İşin gücün yok yani..
benkeyfimvekahyasi
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #29 : Ocak 01, 2009, 04:19:45 ÖS »

MorrisonHotel sen azcık dertlisin galiba o konuda! Ama taş yerine oturmadı, henüz öğrenciyim. Göz kırpan

Sayfa: 1 [2] 3
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

-