Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

34504 Mesaj 2191 Konu- Gönderen: 3064 Üye - Son üye: sevim
Sayfa: [1]
Yazdır
Gönderen Konu: 2. Proje ve Araştırma Zirvesi 9-10 Mayıs 2008  (Okunma Sayısı 391 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
PARK
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« : Nisan 29, 2008, 04:53:30 ÖÖ »

Boğaziçi Üniversitesi Proje ve Araştırma Kulübü (PARK) tarafından THY, TÜBİTAK, Kültür A.Ş, Sarıyer ve Beşiktaş Belediyeleri ve Technobee’nin katkılarıyla düzenlenen 2. Proje ve Araştırma Zirvesi 9-10 Mayıs 2008 tarihlerinde Boğaziçi Üniversitesi Garanti Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

Amerikan Bilimi Geliştirme Kurulu Bilim, Teknoloji ve Güvenlik Politikaları Merkezi Direktörü  Norman P. Neureiter ile başbakanlık başdanışmanı  Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun açılışını yapacağı programda Miami Üniversitesi profesörlerinden William Newell ve Villanova Üniversitesinden Prof. Dr. Julie Klein başlıklı konuşmaları ile programa katkı yapacaklardır.

Alanlarında uzman akademisyen ve is dunyasi temsilcileri ile universite ogrencilerini bir araya getirmeyi amaclayan ve  Interdisipliner’lik kavramının ele alınacağı programda ; interdisipliner’lik kavramı, proje yönetiminde interdisipliner’lik, interdisipliner çalışmanın ortaya çıkardığı yeni alanlar, interdisipliner eğitim ve öğretim metodolojileri ve üniversite-sanayi işbirliğinde interdisipliner uygulamalar başlıklarında yapılacak konuşmalarla interdisipliner’lik kavramına farklı bakış açılarından yaklaşılması sağlanacak.

Ayrıntılı bilgi ve programın detayları  icin  :  www.park.boun.edu.tr

9 Mayıs 2008 Cuma                                                                                                                       18.30

Prof. Dr. Gülen Aktaş; Boğaziçi Üniversitesi Rektör Yardımcısı

Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu; Başbakanlık Başdanışmanı- Büyükelçi

Prof.Dr. Norman P. Neureiter; Amerikan Bilimi Geliştirme Kurulu Bilim, Teknoloji ve Güvenlik Politikaları Merkezi Direktörü

Müzikte İnterdisipliner’lik (Dinleti & Sunum) 20.30

Kokteyl 21.00

10 Mayıs 2008 Cumartesi                                                                                                                        .                                                                                                 
11.00-13.30

Dr. M. İbrahim Turhan; T.C Merkez Bankası Banka Meclis Üyesi
Kavramlar Arasında Yolculuk: çok disiplinlilik, disiplinler ötesi olma ve interdisipliner’lik

Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu; Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendsiliği Bölümü Öğretim Üyesi
Proje Yönetiminde İnterdisipliner’lik

Kahve Arası

Yrd.Doç. Dr. Didem Gökçay; ODTÜ Enformatik Enstitüsü Bilissel Bilim Araştırma Grubu Kurucusu
Bilimler Arası Sınırsızlık                           

Prof. Dr. William H. Newell; Miami Üniversitesi İnterdisipliner Çalışmalar Okulu Öğretim Üyesi
İnterdisipliner Eğitim ve Öğretim

14.45-18.30

Prof. Dr. Yekta Ülgen – Boğaziçi Üniversitesi Biyomedikal Mühendisliği Enstitü Müdürü
Interdisipliner Çalışmanın Ortaya Çıkardığı Yeni Alanlar

Prof. Dr. Julie R. Klein; Villanova Üniversitesi Felsefe Bölümü Öğretim Üyesi
Beşeri Bilimlerde İnterdisipliner’lik

Leyla Arsan; TAGES Endüstri ve Bilgi Teknolojileri Araştırma Geliştirme Uygulama A.Ş CEOsu
Üniversite - Sanayi İşbirliğinde İnterdisipliner Uygulamalar

Kahve Arası

Prof. Dr. Aydın Doğan; Anadolu Üniversitesi İleri Teknoloji Araştırma Birimi Direktörü
Türkiye’de Proje ve İnterdisipliner’lik

Doç. Dr. Attila Dikbaş; İTÜ Proje Yönetimi Merkezi Müdürü
İnterdisipliner İşbirliği Ağları Kurulması

İnterdisipliner Proje Fikri Geliştirme Yarışması Ödül Töreni

Sayfa: [1]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: