Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

34502 Mesaj 2191 Konu- Gönderen: 3063 Üye - Son üye: ÖzGüR-pols
Sayfa: [1] 2
Yazdır
Gönderen Konu: nedir ki bu?  (Okunma Sayısı 3095 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
nerion
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri WWW
« : Eylül 19, 2006, 02:03:59 ÖS »

arkadaşlar bu klübün başlığını açmışsınız ama klübün adından başka hiçbir bilgi yok..bu klübün kuruluş amacı nedir ve neler yapacaktır biraz anlatsanız..
ffarken
Evrensel Gözlemci
*

tufenk icat oldu donluk bozuldu..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Eylül 19, 2006, 03:14:53 ÖS »

cok yakinda geliyor..
the kid
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Eylül 19, 2006, 08:25:55 ÖS »

Boğaziçinde üç yıl sonra kurulan ilk kulüptür.BU gün saat 17.00da natuk birkan binası,ibrahim bodur oditoryumunda tanıtım programı yapmıştır.4 alt kuruldan oluşmaktadır bunlar popülaritelerine göre muhabbet alt kurulu(türk kahvesi),tanıtım alt kurulu,proje alt kurulu,Eğitim alt kurullarıdır.kulüp yöneticilerinin dediğine göre 9 aydır kafe,restoran,çayocağı nereyi buldularsa klüp toplantılarını yapmışlardır.kulüp odaları henüz yoktur ancak okulun insaflı davranacağı konusunda ümitvardırlar...

Ahmet Enes Güneş
EEE1
trying to be fine...
tsen_tainte
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Eylül 20, 2006, 02:08:44 ÖS »

Kendi tabirleriyle okulun "EN YENİ" kulübüdür.
Bu sene kulüp anlayışı olarak Boğaziçi'ne bir çok yenilikler getirip hayata geçireceklerdir.
Dün Oryantasyon programı dahilinde ( Okulun dağıttığı Oryantasyon Programı'nda gözükmese de ) Natuk Birkan Binası - İbrahim Bodur Oditoryumu'nda bir sunum gerçekleştirmişlerdir. Bugün de halen Güney Meydan'da açık masaları bulunmaktadır.
Okulun açıldığı ilk iki hafta içinde bir "Tanışma Çayı" ( aslında tam olarak "tanışma çayı" denmemeli, çünkü buna da yeni bir bakış açısı getirmeyi düsünüyorlar.. ) gerçekleştireceklerdir. Şu an için mekan ve zaman tesbitleri yapılmaktadır.. en kısa zamanda etrafda afislerini göreceksinizdir zaten..

Daha fazla bilgi için www.parkboun.org
İletişim için : info@parkboun.org
ffarken
Evrensel Gözlemci
*

tufenk icat oldu donluk bozuldu..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Eylül 20, 2006, 02:15:39 ÖS »

tesekkurler... sanirim proje arastirmalarina destek ve de bizzat proje uretmek gibisinden olaylari var.. di mi??
tsen_tainte
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Eylül 20, 2006, 03:10:10 ÖS »

eminim websitesinde gerekli bilgileri bulacaksınız.

Fakat temel olarak dogru,
Hem öğrencilerden ve akademisyenlerin öğrencilerle yapmak istediği proje fikirlerine, teknik-çalışacak öğrenci-akademisyen-sponsorluk gibi destekler saglayıp; bu fikirlerin hayata geçmesine katkıda bulunurken,
aynı zamanda Muhabbet Alt Kurulu ( Türk Kahvesi ) 'nun organize edeceği "Yuvarlak Masa" toplantılarından çıkacak proje fikirlerini de hayata geçirmeyi amaçlıyor.

Aynı zamanda Proje Alt Kurulu ( Arı Kovanı ) 'nun hazırladığı ve sürekli güncel tutacağı, kurumların ve iş dünyasının organize ettiği "Proje Yarısmaları Veritabanı" ile, bu yarışmalara da projeler hazırlanmasını sağlayacaktır.

Eh.. "Peki biz bu projeleri nasıl hazırlarız?" diyorsanız.. Eğitim Alt Kurulu ( Aşiyan Akademisi ) 'nin sene içerisinde yapacağı organizasyonlarda , proje ile alakalı kurumları getirip , projeler ve Türkiye ve Dünya'da projecilik kavramları hakkında öğrencileri ( aslında herkese kapımız açık herkes öğrenmek için gelebilir  Göz kırpan ) bilgilendirirken, aynı zamanda bir projenin nasıl yapıldığı, ne gibi süreçlerden geçildiği gibi eğitim seminerleri verilecektir.

Şimdilik bu kadar bilgi vereyim.. Fakat öncelikle sitemizi gezdikten sonra, halen sorularınız olursa ( ki olacaktır eminim Gülümseme ) beklerim. Ayrıca önceki mesajımda belirttiğim adrese mail atablirsiniz..
nerion
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Eylül 20, 2006, 03:16:16 ÖS »

teşekkürler arkadaşlar değerli bilgileriniz için. tanışma çayını burda duyurmayı unutmayın.mutlaka gelicem.
tsen_tainte
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Eylül 20, 2006, 03:21:00 ÖS »

Bu arada belirtmeyi unutmuşum. Web sitesi www.parkboun.org sadece IE'de açılıyor şu anlık. Firefox, Mozilla , OPERA gibi Browserları kullanan arkadaşlardan özür dileriz. Şu an için bir Server problemi yaşıyoruz Web sitesi ile alakalı. Ama 15 gün içinde bu problemi aşacağımızı umuyor yeni server a taşınmayı dört gözle bekliyoruz..

Ayrıca Proje ve Eğitim'den bahsettim.. Ama Tanıtım'la Muhabbet'ten bahsetmedim. Eh onu da siteyi girince okuyun canım Gülümseme Ama tanıtım dediğin bunlarla ilgileniyor işte... benim yaptıgım bu iş gibi.. Kahkaha
mehtapc
Newbie
*

the lake house

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Eylül 22, 2006, 12:36:08 ÖÖ »

uyelik sartı falan var mı

bogazici elektrik e.
MCakan
Hero Member

What we do in life Echoes in eternity... Maximus

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Eylül 22, 2006, 01:36:36 ÖÖ »

uyelik sartı falan var mı
Üyelik şartı varmı derken ne için yani ??

IEL 2004  >> Mehmet Cakan <<  EE-2
limonçiçeği
Biri_beni_durdursun
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Eylül 22, 2006, 09:32:07 ÖÖ »

nasıl üye olacağız bilgilendirirseniz seviniriz

fen bilg öğrt
tsen_tainte
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Eylül 22, 2006, 10:42:09 ÖÖ »

Alıntı
nasıl üye olacağız bilgilendirirseniz seviniriz

Arkadaslar ben bu konuya bir açıklama getireyim.
PARK ( Proje ve Araştırma Kulübü ) , bu sene yeni kurulmuş oldugundan ve okulda bazı formalite işlemler yavaş ilerlediğinden ( emin olun ki hızlandırmak için de elimizden geleni yapıyoruz ) , şu an için Makbuz Defteri'miz elimizde yok.
Fakat biz makbuz defterimiz elimizde değil diye, öğrencilere kulübü tanıtmamazlık edemezdik. Ayrıca kulübümüze ilgi duyanlara da "bugün git yarın defter geldiğinde kayıt olursun" da diyemezdik, ki nitekim demedik. Bu yüzden Üye Formu'muzun adını Bilgi Formu olarak değiştirdik, ve kulübümüze ilgi duyan kişilere doldurttuk. Bu formlar sonradan üye formu olarak kabul edilecektir.
Su an 200 civarında kişi bu formlardan doldurmuş bulunmaktadır. Kulüp odamız bulunmadığından dolayı herhangi bir yerden gelip bu formu olarak doldurabilirsiniz diyemiyorum. Fakat, gene de çözümlerimiz var tabii ki Gülümseme :
1. okulun ilk iki haftası içinde bir "Tanışma Çayı" olacak, burada bu formu doldurabilirsiniz.
2. Eger o güne kadar bekleyemem diyorsanız, info@parkboun.org a bir mail atın. Size Üye Formu'nun MS Word dosyası gönderilecektir. Bilgisayar ortamında dolduracagınız bu formu yine aynı adrese postalarsanız üyeliğe girmiş olursunuz.

Ayrıca yakın zamanda, websitemizde onlayn üyelik formu doldurma bölümü açılacaktır. Oradan da başvurularınızı yapabilirsiniz.
muhip
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Eylül 23, 2006, 09:33:37 ÖS »

bu tanışma çayını kampüste duyurcakmısınız ama bende gelmek isterim.broşür falan asıp heralde herkesi haberdar edersiniz dimi...
MCakan
Hero Member

What we do in life Echoes in eternity... Maximus

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Eylül 23, 2006, 11:47:56 ÖS »

hic süpheniz olmasın Gülümseme

IEL 2004  >> Mehmet Cakan <<  EE-2
muhip
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Eylül 24, 2006, 04:54:37 ÖS »

ii o zaman tanışma çayında görüşmek dileğiyle...
Sayfa: [1] 2
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: