Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

34504 Mesaj 2191 Konu- Gönderen: 3063 Üye - Son üye: ÖzGüR-pols
Sayfa: 1 [2]
Yazdır
Gönderen Konu: nedir ki bu?  (Okunma Sayısı 3096 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bellatrix_ss
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Eylül 29, 2006, 01:30:10 ÖS »

ya ben ne yazık ki tanışma çayına katılamadım.ilk toplantınız ne zaman?
tsen_tainte
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Eylül 30, 2006, 01:32:47 ÖÖ »

Gülümseme bellatrix_ss üzülme.. daha tanışma çayı'nı yapmadık.. Merak etmeyin yapacağımız zaman zaten duyuruları kampus içinde görebileceksiniz..

ama ben yine de buforum'u takip edenler için bir tiyo vereyim.. 10 ekim gibi olacak Gülümseme tiyodan çok söylemis gibi oldum ya.. haftaya afisleri de göreceksiniz zaten..

Ayrıca su an web sitemizde ufak bir sorundan dolayı "yapım aşamasında" gözükmektedir.. Ama son aldığım bilgilere göre yarın bu olay da düzelecekmiş..
MCakan
Hero Member

What we do in life Echoes in eternity... Maximus

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Ekim 04, 2006, 09:20:48 ÖS »

Buforum'a tanısma toplantımızla ilgili haberlerin önceden sızdıgını görüyorumm Gülümseme Neyse bende resmi olarak bir duyurmus olayım dedim Proje ve Arastirma Kulubu (PARK) olarak faaliyetlerimize 10 Ekim Sali gunu 17.15'de OFB'de yapacagimiz tanisma toplantisiyla basliyoruz. Tanisma toplantimizda onemli bir konugumuz da olacak: Netron Institute of Technology Genel Muduru, Microsoft Turkiye Yazilim Grubu Baskani (2005) ve gecen yil Bill Gates'e Hindistan'da duzenlenen yarismada juri uyesi olarak eslik etmis olan Mehmet Nuri Cankaya. Kendisi proje yonetimi, innovasyon, interdisipliner calisma ve takim calismasi gibi konularda tecrubelerini (oldukca genc olnmasina ragmen cok onemli tecrubeleri var) bizlerle paylasacak. Elbette dileyen arkadaslar kendisine birebir sorular da yöneltebilecek.
Bu arada kulübümüze üye olmak isteyen arkadaslar tanısma toplantımızda basvuru yaparak uye olabilirler PARK'da proje ve arastirmalarda yer almak isteyen, kontenjanli olarak yapilacak ozel proje egitimlerinden oncelikli olarak yararlanmak isteyen, alt kurullarimizda ve ilerleyen donemlerde yonetim ve denetim kurullarinda aktif olarak calismak isteyen arkadaslarin kulubumuze uye olmalari gerekmektedir. Ayrica Alt Kurul kadrolarimizda buyuk olcude Tanisma Toplantisi'nda olusturulacaktir.
Hepinizi bu salı Ögrenci Faliyetleri Binasında (ÖFB) görmek istiyoruz Gülümseme

IEL 2004  >> Mehmet Cakan <<  EE-2
pervane
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Kasım 02, 2006, 11:55:46 ÖÖ »

çalışmalarınızda başarılar diliyoruz arkadaşlar.takip ettiğim kadarıyla bu klüp güzel işler yapacak:) bir yerlerden bizim de bir yardımımız dokunur umarım. güzel işler yapılması temennisiyle

gaip bir musikiydin sen...
Sayfa: 1 [2]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: