Buforum'a tanısma toplantımızla ilgili haberlerin önceden sızdıgını görüyorumm

Neyse bende resmi olarak bir duyurmus olayım dedim Proje ve Arastirma Kulubu (PARK) olarak faaliyetlerimize 10 Ekim Sali gunu 17.15'de OFB'de yapacagimiz tanisma toplantisiyla basliyoruz. Tanisma toplantimizda onemli bir konugumuz da olacak: Netron Institute of Technology Genel Muduru, Microsoft Turkiye Yazilim Grubu Baskani (2005) ve gecen yil Bill Gates'e Hindistan'da duzenlenen yarismada juri uyesi olarak eslik etmis olan Mehmet Nuri Cankaya. Kendisi proje yonetimi, innovasyon, interdisipliner calisma ve takim calismasi gibi konularda tecrubelerini (oldukca genc olnmasina ragmen cok onemli tecrubeleri var) bizlerle paylasacak. Elbette dileyen arkadaslar kendisine birebir sorular da yöneltebilecek.
Bu arada kulübümüze üye olmak isteyen arkadaslar tanısma toplantımızda basvuru yaparak uye olabilirler PARK'da proje ve arastirmalarda yer almak isteyen, kontenjanli olarak yapilacak ozel proje egitimlerinden oncelikli olarak yararlanmak isteyen, alt kurullarimizda ve ilerleyen donemlerde yonetim ve denetim kurullarinda aktif olarak calismak isteyen arkadaslarin kulubumuze uye olmalari gerekmektedir. Ayrica Alt Kurul kadrolarimizda buyuk olcude Tanisma Toplantisi'nda olusturulacaktir.
Hepinizi bu salı Ögrenci Faliyetleri Binasında (ÖFB) görmek istiyoruz