Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

34504 Mesaj 2191 Konu- Gönderen: 3064 Üye - Son üye: sevim
Sayfa: [1]
Yazdır
Gönderen Konu: Proje Yonetiminde ""RISK YONETIMI EGITIMI""  (Okunma Sayısı 909 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MCakan
Hero Member

What we do in life Echoes in eternity... Maximus

Üyelik Bilgileri
« : Nisan 14, 2007, 06:11:54 ÖS »

Merhaba,

PARK- Asiyan Akademisi ( Egitim Altkurulu ) duyurdugu uzere Temel Proje Yonetimi Egitimleri' ni destekleyen Basamak Egitimlerinden “Risk Yonetimi Egitimi" ile calısmalarına devam ediyor.

Basamak egitimlerimizden 4.su 21 Nisan 2007 Cumartesi gunu 10.00-17.00 saatleri arasında 40 yılı askin uluslararası Proje ve Risk Yönetimi tecrübesi olan ekteki CVsinden de anlasilabilecegi uzere alaninda uzman Arpat Omur (PMP,PE) Egitmenliginde yapilacaktir. Eğitimimiz 22 Nisan Pazar gunu yapilacak Workshop calismasiyla  tamamlanacaktir.

Egitimin sonrasında katılımcılara ITU-PYM tarafindan uluslararası gecerliligi olan PMI onaylı sertifika (www.pmi.org) duzenlenecektir.

Egitimimizde kontenjan sınırlı oldugundan egitime katılmak isteyenlerin bir an once ekte ya da sitemizde bulabilecegi basvuru formunu EKSIKSIZ doldurup “RISK YONETIMI BASAMAK EGITIMI BASVURUSU” baslikli bir mail ile asiyan@parkboun. org adresine atmalari gerekmektedir.

Egitimin ucreti 20 YTL dir. (*)

Gelin zirveye giden yolda basamakları birlikte cıkalım..

PARK-Asiyan Akademisi

*Egitimlerimize katilabilmeniz icin uyemiz olmaniz gerekmektedir.

ARPAT OMUR, PE, PMP

Arpat Omur danışman olarak çok-kaynaklı-tasarı m integrasyonu, petrokimya, rafineri, nükleer veya fosil yakıtlı güç santralleri projelerinde, ve fizibilite saptanması, finans ve bilişim hizmetleri gibi alanlarda proje ve risk yönetimi eğitim ve danışmanlık hizmetleri vermektedir. Türkiye, Doğu ve Batı Avrupa, Japonya, Çin ve ABD’de büyük projelerin, en erken safhalarından müşteriye teslimine kadar, yönetilmesini yüklenmiş ve gereken yönetim bilgi sistemlerinin geliştirilmesini sağlamıştır.

Kırk seneyi aşkın, uluslararası proje ve risk yönetimi deneyimi vardır. TPAO, ATAŞ, Badger E&C, Raytheon E&C, Washington Group International, CNOOC ve Shell firmalarında çeşitli hizmetler gerçekleştirmiş tir. Projelerini üstlendiği uluslararası firmalar arasında General Electric, Texaco, Sun Oil, AMOCO, Shell Petrochemical, Gulf States Utilities, Slovak kökenli Slovnaft ve Çin kökenli CSPC yer almaktadır. Bu projelerin yüksek risk olasılıklı ortam ve yerlerde bulunması Arpat Omur’un risk yönetimine özellikle odaklanmasını gerektirmiş ve proje riskinin etkin şekilde yönetilmesi üzerindeki deneyimlerini zenginleştirmiş tir.

Halen, uluslararası düzeyde Proje ve Risk Yönetimi danışmanlık hizmeti ve eğitimi vermektedir.

Arpat Omur 1985’ten beri Project Management Institute’ın (PMI) üyesidir. 1993’te ABD'de Florida ve Tampa Bay'de, 2001’de de Romanya'da Bükreş PMI Chapter’larının kurucu üyesi olmuş ve bu derneklerin yönetim kurullarına katılmıştır. ABD’de yerel PMI dernekleri tarafından sunulan ilk PMP sınavına hazırlama kurslarında risk ve bütçe yönetimi modüllerinde eğitim vermiştir.

İstanbul Teknik Üniversitesi' nden (İTÜ) Elektrik Yüksek Mühendisi diploması ve Türkiye ile ABD’de çeşitli eyaletlerde mühendislik sertifikası bulunan Arpat Omur, İTÜ Proje Eğitim Merkezi’nin Risk Yönetimi sertifika kurslarında eğitmenlik yapmaktadır. PMP Sertifikasını 1991'de alan Arpat Omur son 15 yıl içinde ABD, Romanya ve Slovakya’da de proje yöneticisi adaylarını etkin Proje ve Risk Yönetimi konularında eğitmiş, 2006'de de İTÜ Proje Eğitim Merkezi’nin düzenlediği İTÜ yüksek lisans ve MBA öğrencileri ile sanayi kuruluşlarından katılan deneyimli proje yöneticilerine Proje Risk Yönetimi üzerine sertifika kursları vermiştir. Kursu başarı ile bitirip sertifikaları nı alan katılımcıların arasında Ulusal Afet Önlenmesi uzmanları, Beko, Tekfen, Bayraktar İnşaat, Enka ve Kemer Yapı personeli sayılabilir.

IEL 2004  >> Mehmet Cakan <<  EE-2
Sayfa: [1]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: